Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
moniek90 wrote:Lips nam pediatra mowila żeby espunisan stopniowo odstawiać. Wiec może podawaj 4 razy dziennie i jesli dalej będzie się męczyć to wróć do normalnego dawkowania
może Dawidek nie być jeszcze gotowy na odstawianie 
Dzięki moniek, próbowałam już 2 razy odstaić i 2 razy sie strasznie prężył wiec chyba narazie muszę podawać te kropelki.
moniek90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy też próbujemy odstawić esputikon ale dzisiaj znów stękanie, a od wczoraj nie ma kupy- czekam na nia jak na jakiś prezent.
My byliśmy w zeszłym tyg u pediatry i mała waży już 4680 i ma 58 cm tak więc rośnie. Dokarmiamy już tylko jedną butelką mm dziennie lub raz na dwa dni, Nie zależy nam na odejściu, bo mam zamiar karmić max do końca 3 mca.
Byliśmy też na usg bioderek wszystko niby ok ale na noc mamy zakładać tetrową pieluchę na pampersa .
Annielica Twoja Kornelia jest dzien młodsza a wydaje się być bardziej kontaktowa niż Marianka. Nasza uśmiecha się rzadko,zabawki ją interesują przez 2 minuty, huśtawki hybrydowej nie lubi.
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

Zapraszam na kawusie i oponki karnawalowe- jeszcze gorace
pati_zuzia, rewelka, justyna14, kwiatakacji, Matleena, Mi$ia26, akira, ZieloneOliwki, aannkkaa, Piegus, Mama-julka, Madzisek, Nadulka, moniek90, Moniusia89, Dżulia, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co jestem bardzo pozytywnie zaskoczona tym co sie dzieje na forum u Nas
pod koniec listopada smucilam sie ze jak kazda urodzi to zakonczy sie pisanie, nie bedzie czasu i forum ucichnie (duzo jest takich watkow, albo ze udzielaja sie raz na x czasu) a u Nas produkcja jak w czasie ciazy
zawsze jest kogo o cos zapytac, doradzic sie, wygadac, poskarżyc na meza
i zawsze sie trafi na kogos nocna zmiana
pati_zuzia, justyna14, kwiatakacji, Mi$ia26, ZieloneOliwki, Suerte, Nadulka, moniek90, Moniusia89, Dżulia, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pchelkaa super
też bym coś upiekła z chęcią
ale antek dzisiaj jakis marudny mam nadzieje ze uda mi sie zrobic obiad 
Masz rację super ze forum dalej tętni życiem
już prawie rok bo zaczęło się w marcu
zaniedlugo będziemy pisac której dzidzia zaczyna chodzić, ten czas tak szybko leci 
I ciekawe która pierwsza bedzie w kolejnej ciąży
-
Acikk wrote:Pchelkaa super
też bym coś upiekła z chęcią
ale antek dzisiaj jakis marudny mam nadzieje ze uda mi sie zrobic obiad 
Mój dziś to samo, teraz trochę go uspałam przy dźwiękach suszarki, ale czy pośpi 5, 10 min czy 2h to tego nie wie nikt.
Podjęłam decyzję kupuję laktator, bo nawet na dłużej do sklepu ciężko wyjść, bo jak będzie głodny a tu zima.
Ja mam rok macierzyńskiego.
Pchełka skąd wzięłaś takie dziecko? Ty z tego co kojarzę karmisz piersią? -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH