SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnk wrote:
    Moj mowi tez ze bedzie probowal do skutku az corka bedzie bo chce :D hahaa
    Mój tak samo. Mówi że nie da mi spokoju dopóki się nie doczeka synka. :D

pati_zuzia, mnk, m@rzenie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem ciekawa która pierwsza zajdzie. Oczywiście trzymam kciuki za was żeby się udało:*

Jutro pędze na spacerek bo mrozy mają wracać i to takie konkretne wiec trzeba korzystać :D mam dżinsy wiec się odsztykuje, wózek i smiagam :D

alicja_, Flakonik lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się na razie musze nacieszyć niebyciem w ciąży :D to takie fajne ze moge wyjść z domu i nie wracać sie z garażu bo juz mi sie sikac chce :P

A my w sobotę idziemy na urodziny mojego taty i se ubiore Nowa sukienkę ha :D zawsze to jakas miał odmiana od piżamy :D

Flakonik a to rozumiem ze już dzialacie w celu dalszego powiększenia rodzinki :D?

Pchelkaa, Flakonik, alicja_ lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mam Takie momenty że przez myśl przechodzi mi trzeci maluch ale za chwilę sobie to wybija z głowy :-P ale kto wie ;-)

Ja dzisiaj małego próbowałam od 19.30 uśpić i nic, oczy jak 5 zł,wkoncu o 23 osrał się po pachy i odleciał :-)

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 15 min temu uspilam malego a o 1 jedzenie :/ Dzis byla szwagierka i oczywiscie uslyszalam jam to zle trzymam malego bo glowke przekreca za bardzo i tekst ze jest zdania ze za duzo go nosze no myslalam ze palne jej w leb nie siedzk ze mna caly dzien i niewie jak jest a jak placze to jak mam nie wziasc dziecka na rece no nie rozumiem ale jej dzidcko bylo idealne wogole twierdzi ze nie plakalo nie marudzilo ani nic do 9 miesiaca zycia

• Aneczka86 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [email protected] idziemy na wspolny spacerek z naszymi dzieciaczkami? :)

l22ncwa1oacwa1tc.png
    l22nbd3m6o1c484o.png
  • Aneczka86 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my z mężem dziś byliśmy tacy padnieci po poludniu a mala sama nie chciala zasnac to wzielismy ja do siebie po srodku, przytulilismy sie we trojke i zasnelismy razem na 2 godziny :) Uwielbiam takie chwile :)

Mi$ia26, Pchelkaa, justyna14, Suerte, m@rzenie lubią tę wiadomość

l22ncwa1oacwa1tc.png
    l22nbd3m6o1c484o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 02:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    A jest tu ktoś kto nie zraził się porodem i początkami i nadal chciałby mieć kolejnego bobaska?

Ja :-) nawet chwili nie mialam aby zastanawiac sie czy aby napewno chce kolejne dziecko. Chcialabym tak pod koniec tego roku zajsc w ciaze. Marzy mi sie gromadka dzieci.

Flakonik a ten dlugi czas staran wynikal z jakiejs choroby, zlych wynikow czy poprostu sie nie udawalo? Jak nie chcesz to nie odpowiadaj :-) mam kolezanke co sie stara o dziecko z mezem od 5 lat, wyniki super, oboje prowadza zdrowy tryb zycia, tylko nie wiadomo w cxym problem :-(

Flakonik lubi tę wiadomość

• Matleena Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 04:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 12:11

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 04:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    acikk na razie to mam okres więc nie działamy :P przedtem chyba już miałam owulke bo bolały mnie tak jajniki jak zawsze kiedy miałam owulacji i dni plodne

Pchelka u nas to było 6lat. Wszystko było idealnie. Wyniki, badania. Z żadnym z nas nie było żadnego problemu. Ja wcześniej miałam problemy z tarczyca ale to krótko i to nie mogło być od tego. Żaden lekarz nie dał nam odpowiedzi tylko że mamy dalej próbować.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 04:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Ja, ale ponieważ teraz nie mam pracy i nie miałam L4 i macierzyńskiego, to chcę znaleźć pracę i za rok wracamy do starań.
    Btw, chyba w tym samym wieku jesteśmy :)
    Rocznik 85:)

Matleena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 04:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bardzo chce miec jeszcze 1, moze 2 dzieci. Teraz znow marzy mi sie corcia :) jedna juz urodzilam, ale jej przy sobie nie mam :( w sumie to plec mi obojetna, byle kolejne dziecko bylo zdrowe!!!
    Bardzo sie boje, ze znow bedziemy miec problrmy z genetyka, a u nas ewidentnie cos w tym temacie jest nie tak :/ cora miala zespol Downa, syn ma podwojny kciuk. Wczoraj bylismy z nim u chirurga, ale okazalo sie, ze to polaczenie paluszkow jest tak skomplikowane, ze musimy szukac specjalisty chirurgii reki az w Poznaniu...

• Matleena Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 05:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 12:11

pati_zuzia, Pchelkaa, justyna14 lubią tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 05:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 12:12

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 05:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej Matleena :)
    Ale ja nigdzie nie stwierdziłam ze mam najgorzej na świecie ;) tylko po prostu tak się chciałam wygadac w koncu od tego Was mam :)
    A z Justyna nie było żadnego sporu przynajmniej z mojej strony ;) po prostu Justyna mnie próbowała trochę kopnąć w dupe ja się trochę bronilam i tyle ;)

To dziś pochwale moje dziecko Antoś przespal 5 godzin w nocy :) choć wydaje mi sie ze spał 3 a potem już nie spał ale nie plakal a ja spałam :)
    Także niektórych dzieci maja czasem gorsze dni, moj ma zawsze gorsze ale za to czasem ma lepsze :P

Pchelkaa, justyna14 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 13:30

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Mai wrote:
    Ja bardzo chce miec jeszcze 1, moze 2 dzieci. Teraz znow marzy mi sie corcia :) jedna juz urodzilam, ale jej przy sobie nie mam :( w sumie to plec mi obojetna, byle kolejne dziecko bylo zdrowe!!!
    Bardzo sie boje, ze znow bedziemy miec problrmy z genetyka, a u nas ewidentnie cos w tym temacie jest nie tak :/ cora miala zespol Downa, syn ma podwojny kciuk. Wczoraj bylismy z nim u chirurga, ale okazalo sie, ze to polaczenie paluszkow jest tak skomplikowane, ze musimy szukac specjalisty chirurgii reki az w Poznaniu...

Mama mai przykro mi :-( ten podwojny kciuk to tylko u jednej raczki? Czyli Wojtus ma 6 paluszkow tak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    To tylko takie moje odczucia były po nadrobieniu wątku. Inna sprawa że to tylko forum i nie oddaje sytuacji tak jak wygląda naprawdę.

Czy Wy też tak macie? Moje dziecko śpi coraz dłużej, a mi coraz ciężej do Niego wstać.

Oj taaak, na poczatku wstawalam z taka checia i tylko czekalam az sie przebudzi a teraz pomimo ze zasnela wcsoraj o dziwo o 21 i obudzila sie po 2 to tak mi ciezko bylo tylek ruszyc :-( a o 5 obudzila sie i zrobila godzinna przerwe, na szczescie bez placzu tylko lezala i jezdzila wzrokiem po scianach wiec ja sie zdrzemnelam, zasnelam ok 6, a teraz znowu oczy jak 5 zl- katar ja meczy a ja oprocz odciagania nic nie moge zrobic, bo nawet krople ktore mielismy przepisane mozna brac tylko 5 dni :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my nadal z Sarką chore :( Tak mi szkoda tej bidulki z tym katarem, że nie może oddychać noskiem, tylko męczy się buzią :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala u Nas to samo :-( a podajesz jakies kropelki? My po odciagnieciu glutkow dawalismy nasivin dla dzieci przez 5 dni, poprawe widzialam ale tylko po uzuciu ok 5-6 godz. Spac nie mogla mloda na poczatku bo wszystko jej splywalo do gardelka i kaslala.

‹‹ 2332 2333 2334 2335 2336 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ