Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem ciekawa która pierwsza zajdzie. Oczywiście trzymam kciuki za was żeby się udało:*
Jutro pędze na spacerek bo mrozy mają wracać i to takie konkretne wiec trzeba korzystać
mam dżinsy wiec się odsztykuje, wózek i smiagam
alicja_, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Ja się na razie musze nacieszyć niebyciem w ciąży
to takie fajne ze moge wyjść z domu i nie wracać sie z garażu bo juz mi sie sikac chce 
A my w sobotę idziemy na urodziny mojego taty i se ubiore Nowa sukienkę ha
zawsze to jakas miał odmiana od piżamy 
Flakonik a to rozumiem ze już dzialacie w celu dalszego powiększenia rodzinki
?
Pchelkaa, Flakonik, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa 15 min temu uspilam malego a o 1 jedzenie
Dzis byla szwagierka i oczywiscie uslyszalam jam to zle trzymam malego bo glowke przekreca za bardzo i tekst ze jest zdania ze za duzo go nosze no myslalam ze palne jej w leb nie siedzk ze mna caly dzien i niewie jak jest a jak placze to jak mam nie wziasc dziecka na rece no nie rozumiem ale jej dzidcko bylo idealne wogole twierdzi ze nie plakalo nie marudzilo ani nic do 9 miesiaca zycia
-

-
A my z mężem dziś byliśmy tacy padnieci po poludniu a mala sama nie chciala zasnac to wzielismy ja do siebie po srodku, przytulilismy sie we trojke i zasnelismy razem na 2 godziny
Uwielbiam takie chwile
Mi$ia26, Pchelkaa, justyna14, Suerte, m@rzenie lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:A jest tu ktoś kto nie zraził się porodem i początkami i nadal chciałby mieć kolejnego bobaska?
Ja
nawet chwili nie mialam aby zastanawiac sie czy aby napewno chce kolejne dziecko. Chcialabym tak pod koniec tego roku zajsc w ciaze. Marzy mi sie gromadka dzieci.
Flakonik a ten dlugi czas staran wynikal z jakiejs choroby, zlych wynikow czy poprostu sie nie udawalo? Jak nie chcesz to nie odpowiadaj
mam kolezanke co sie stara o dziecko z mezem od 5 lat, wyniki super, oboje prowadza zdrowy tryb zycia, tylko nie wiadomo w cxym problem
Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyacikk na razie to mam okres więc nie działamy
przedtem chyba już miałam owulke bo bolały mnie tak jajniki jak zawsze kiedy miałam owulacji i dni plodne
Pchelka u nas to było 6lat. Wszystko było idealnie. Wyniki, badania. Z żadnym z nas nie było żadnego problemu. Ja wcześniej miałam problemy z tarczyca ale to krótko i to nie mogło być od tego. Żaden lekarz nie dał nam odpowiedzi tylko że mamy dalej próbować.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa bardzo chce miec jeszcze 1, moze 2 dzieci. Teraz znow marzy mi sie corcia
jedna juz urodzilam, ale jej przy sobie nie mam
w sumie to plec mi obojetna, byle kolejne dziecko bylo zdrowe!!!
Bardzo sie boje, ze znow bedziemy miec problrmy z genetyka, a u nas ewidentnie cos w tym temacie jest nie tak
cora miala zespol Downa, syn ma podwojny kciuk. Wczoraj bylismy z nim u chirurga, ale okazalo sie, ze to polaczenie paluszkow jest tak skomplikowane, ze musimy szukac specjalisty chirurgii reki az w Poznaniu...
-
Ej Matleena

Ale ja nigdzie nie stwierdziłam ze mam najgorzej na świecie
tylko po prostu tak się chciałam wygadac w koncu od tego Was mam 
A z Justyna nie było żadnego sporu przynajmniej z mojej strony
po prostu Justyna mnie próbowała trochę kopnąć w dupe ja się trochę bronilam i tyle 
To dziś pochwale moje dziecko Antoś przespal 5 godzin w nocy
choć wydaje mi sie ze spał 3 a potem już nie spał ale nie plakal a ja spałam 
Także niektórych dzieci maja czasem gorsze dni, moj ma zawsze gorsze ale za to czasem ma lepsze
Pchelkaa, justyna14 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama_Mai wrote:Ja bardzo chce miec jeszcze 1, moze 2 dzieci. Teraz znow marzy mi sie corcia
jedna juz urodzilam, ale jej przy sobie nie mam
w sumie to plec mi obojetna, byle kolejne dziecko bylo zdrowe!!!
Bardzo sie boje, ze znow bedziemy miec problrmy z genetyka, a u nas ewidentnie cos w tym temacie jest nie tak
cora miala zespol Downa, syn ma podwojny kciuk. Wczoraj bylismy z nim u chirurga, ale okazalo sie, ze to polaczenie paluszkow jest tak skomplikowane, ze musimy szukac specjalisty chirurgii reki az w Poznaniu...
Mama mai przykro mi
ten podwojny kciuk to tylko u jednej raczki? Czyli Wojtus ma 6 paluszkow tak?
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:To tylko takie moje odczucia były po nadrobieniu wątku. Inna sprawa że to tylko forum i nie oddaje sytuacji tak jak wygląda naprawdę.
Czy Wy też tak macie? Moje dziecko śpi coraz dłużej, a mi coraz ciężej do Niego wstać.
Oj taaak, na poczatku wstawalam z taka checia i tylko czekalam az sie przebudzi a teraz pomimo ze zasnela wcsoraj o dziwo o 21 i obudzila sie po 2 to tak mi ciezko bylo tylek ruszyc
a o 5 obudzila sie i zrobila godzinna przerwe, na szczescie bez placzu tylko lezala i jezdzila wzrokiem po scianach wiec ja sie zdrzemnelam, zasnelam ok 6, a teraz znowu oczy jak 5 zl- katar ja meczy a ja oprocz odciagania nic nie moge zrobic, bo nawet krople ktore mielismy przepisane mozna brac tylko 5 dni
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAla u Nas to samo
a podajesz jakies kropelki? My po odciagnieciu glutkow dawalismy nasivin dla dzieci przez 5 dni, poprawe widzialam ale tylko po uzuciu ok 5-6 godz. Spac nie mogla mloda na poczatku bo wszystko jej splywalo do gardelka i kaslala.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH