Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPchełka no moja ma wlasnie odruch wymiotny

Tez mysle ze w pozniejszym czasie macierzynstwo jest hmm fajniejsze? Nie to ze teraz nie jest fajnie bo jest super, ale jak patrze na moja siostre ktora ma 3 dzieci (10-7-4) i widze ile energi i zorganizowania jej potrzeba to az zazdroszcze, dodatkowo nie ma czasu na nude, a dzieciaki ma super to i chwila na posiedzenie z mezem sie znajdzie.
Tez bym nie chciala byc matka kura domowa. W domu siedziec moge z dziecmi do jakiegos tam wieku ale i miec czas dla siebie i byc ogarnieta, zawsze takie matki podziwiam. A gdy widze np w biedrze matke z dzieckiem z przetluszczonymi wlosami, ani grama makijazu, bez zycia to zastanawiam czy jest szczesliwa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBoże Pchelka marzy mi się taka liczna rodzinka jak twoja
Boli mnie cholernie brzuch przez okres. Zmieniam dzisiaj co godzinę bo taki mocny okres mam....
Za to dziewczynki wszystko wynagradzania. Prawdziwe aniołki z nich.
Pchelkaa, Matleena, justyna14, kwiatakacji, Dżulia, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/970f7a4d9fe2.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e60401125cc.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f49d467080b.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 21:34
Flakonik, pati_zuzia, aannkkaa, Mama-julka, Madzisek, Moniusia89, Aneczka86, Pchelkaa, Matleena, Suerte, kwiatakacji, Dżulia, moniek90, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie no żartuje. Wiem że nie wszyscy chcą jeszcze mieć dzieci.
Ja się panicznie boję że znowu będzie mi dane czekać tyle lat aż się nam uda. Chcielibyśmy z małą różnica wieku ale co zrobić...
Jestem niemal pewna ze łatwo nie będzie. Chciałabym tak do roku, dwóch zajść w ciążę. Żeby było tak dwa lata różnicy z dziewczynami. Marzenie
Marta0912, mnk, Pchełka, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja bym chciala miec 3 i moze 4 jeszcze,ale nie wiemczy zrobic sobie dluzsza przerwe i wrocic do pracy,bo chcemy tu kupic dom a wiadomoze co dwe pensjie to nie jedna czy znowu zaplanowac 2-letnia przerwe, juz mamy imiona nawet haha...
Flakonik, Pchełka, Moniusia89, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU was teraz kolej na dziewczynkę.pati_zuzia wrote:ja bym chciala miec 3 i moze 4 jeszcze,ale nie wiemczy zrobic sobie dluzsza przerwe i wrocic do pracy,bo chcemy tu kupic dom a wiadomoze co dwe pensjie to nie jedna czy znowu zaplanowac 2-letnia przerwe, juz mamy imiona nawet haha...
U mnie mężowi marzy się jeszcze synus
pati_zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja chcę mieć jeszcze jedno. Pytałam doktorka na ostatniej wizycie to tak w grudniu moge zaczac się starać. Mi zegar tyka niestety i jajniki już bliżej emerytury.Flakonik wrote:A jest tu ktoś kto nie zraził się porodem i początkami i nadal chciałby mieć kolejnego bobaska?
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH