SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • lips Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazłam blog o chustowaniu:
    http://zamotani.pl/wybor-chusty-ma-znaczenie/

Będę jutro zgłębiac ten temat

Flakonik, pati_zuzia lubią tę wiadomość

atdc3e5eao0yqv5p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    flakonik czy ty masz jakas nianie czy pomoc domowa?
    Pojechaliśmy razem z dziewczynami.
    A w domu tak mamy panią do pomocy żeby ogarnela dom.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 21:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam chusty tkane skośne krzyżowe. Kiedyś się zaglebialam w ten temat i takie są ponoć najlepsze.
    Noszę w chustach ale dwie ciężko na raz a jak jedna noszę to druga musi wtedy mąż bo mialabym wyrzuty jakbym tylko jedną nosiła

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też się ciemeniucha pojawiła. Smaruje też czymś i mam nadzieję że szybko zejdzie.

• mnk Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tezeta do sklepu po lody wyslalam bo nie wyczymie. I cos czuje ze mnie migdal zaczyna cmic i troche sie martwie

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie kupuję chustę. Oczywiście tkaną, bawełnianą, splot skośnokrzyżowy. Z tańszych firm to Little Frog i LennyLamb są fajne. Ja wybieram rozmiar L (4,6m). Na początku ciężko motać bo długa ale jest bardziej uniwersalna bo można motać na wiele sposobów, dłużej się ponosi no i mąż też może nosić. Chciałam koniecznie złamaną używaną bo takie są najlepsze bo łatwiej się dociągają. No i koniecznie pasiak bo lepszy dla początkujących. Niestety chusty nie tracą na wartości,a te używane przez to, że już są złamane są nawet droższe niż nowe. Ja chusty szukam na grupie facebookowej. Już jestem dogadana z jedną dziewczyną.

Pchelkaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate4 dzieki za namiar :)
    Ja jestem z centrum, Poznan mam zdecydowanie blizej niz Krakow ;) ten profesor, ktorego polecil mi chirurg tez jest jednym z najlepszych specjalistow chirurgii reki w kraju :)
    Matlena pisala, ze ktos z jej rodziny tez mial dodatkowy palec. U nas niestety budowa tego podwojnego kciuka jest bardzo skomplikowana :/ one maja wspolny staw, jednoczesnie sie zginaja itd. Na tym u nas polega trudnosc, dlatego zwykly chirurg sie tego nie podejmie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jesli chodzi o laktator to ja dopoki karmilam swoim mlekiem Wojtka to uzywalam recznego z Aventu i bylam bardzo zadowolona

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• ania14 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte wrote:
    ile kup dziennie robia Wasze dzieci? Mój robi nawet do 10 i nie wiem czy to nie jest po kropelkach sab simplex...
    Max 2 dziennie. Tez mam te kropelki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Hashija Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-mai a można nie amputować tego dodatkowego kciuka? jego przyszła kobieta miałaby niezły odlot przy pieszczotach ;) a tak poważnie kiedyś spotkałam dziewczynke co miała zrośnięte 2 palce i operacje miała w wieku kilku lat.

Wy tak o ciemieniuchach na głowie a moja Gabrysia ma na brwiach a na głowie nie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte a smczek masz z iloma dziurkami przy butelce ??

ania14 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi osobiscie nie przeszkadza ten dodatkowy paluszek. Sprawia, ze moj syn jest wyjatkowy <3
    Ale juz moj maz ma z nim problem :/ poza tym boje sie, ze dzieci beda sie z niego nasmiewac w szkole, ze bedzie czul sie przez to gorszy. Same wiecie jak okrutne potrafia byc male dzieci...
    Chirurg mowil nam, ze ten paluszek byc moze zostanie usuniety dopiero jak Wojtus bedzie mial 4-5 lat. Nie wiadomo, ktora reka bedzie bardziej sprawna u niego itd.
    Po niedzieli sprobujemy sie zapisac na konsultacje do profesora i zobaczymy, co on na to powie

Hashija lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielica co to za grupa na fb? Tez czytalam ze uzywane drozsze bo sa wlasnie juz wyrobione. Tez chce kupic chuste, tez tkana i tez rozm L i tez pasiak zeby latwiej bylo motac :-)

Flakonik podziwiam ze ogarniasz dziewczynki, Nasze forum i inne watki :-) milego weekendu :-)

Czy u Was tez tyle sniegu spadlo??? Caly dzien sypalo i teraz lezy ze 30 cm :-o

• ania14 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Suerte a smczek masz z iloma dziurkami przy butelce ??
    Dobrze że o tym piszesz... nie pomyślałam. ..
    Juz bylam właśnie wyparzyc ta wieksza butelke bo ona ma smoczek 2 a ta mala 1. Zaraz zamawiam na allegro smoczki...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis tez zminilam malemu smoczek bo strasznie sie denerwowal i prezyl jak jadl i o polnocy wyprobojemy smoczek 2 :) Suerte moze ty tez masz jedynke i may sie przez to denerwuje przy jedzeniu

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa u mnie cały dzień sypało ale niestety temperatura oscylowała w okolicy 1-2 stopni na plusie i Większość tego stopniała a szkoda bo ja tak lubię śnieg :-( i Poszlibyśmy znowu z małą jutro na sanki, atak niestety chyba że w nocy sporo dopada bo już jutro ma być -1

1usap07w9hybl9h9.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli warto zainwestować w Nowa chustę bo można ja potem drożej sprzedac :D czysty biznes :P

Pchelkaa lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
‹‹ 2339 2340 2341 2342 2343 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ