Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa właśnie kupuję chustę. Oczywiście tkaną, bawełnianą, splot skośnokrzyżowy. Z tańszych firm to Little Frog i LennyLamb są fajne. Ja wybieram rozmiar L (4,6m). Na początku ciężko motać bo długa ale jest bardziej uniwersalna bo można motać na wiele sposobów, dłużej się ponosi no i mąż też może nosić. Chciałam koniecznie złamaną używaną bo takie są najlepsze bo łatwiej się dociągają. No i koniecznie pasiak bo lepszy dla początkujących. Niestety chusty nie tracą na wartości,a te używane przez to, że już są złamane są nawet droższe niż nowe. Ja chusty szukam na grupie facebookowej. Już jestem dogadana z jedną dziewczyną.
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKate4 dzieki za namiar

Ja jestem z centrum, Poznan mam zdecydowanie blizej niz Krakow
ten profesor, ktorego polecil mi chirurg tez jest jednym z najlepszych specjalistow chirurgii reki w kraju 
Matlena pisala, ze ktos z jej rodziny tez mial dodatkowy palec. U nas niestety budowa tego podwojnego kciuka jest bardzo skomplikowana
one maja wspolny staw, jednoczesnie sie zginaja itd. Na tym u nas polega trudnosc, dlatego zwykly chirurg sie tego nie podejmie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama-mai a można nie amputować tego dodatkowego kciuka? jego przyszła kobieta miałaby niezły odlot przy pieszczotach
a tak poważnie kiedyś spotkałam dziewczynke co miała zrośnięte 2 palce i operacje miała w wieku kilku lat.
Wy tak o ciemieniuchach na głowie a moja Gabrysia ma na brwiach a na głowie nie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi osobiscie nie przeszkadza ten dodatkowy paluszek. Sprawia, ze moj syn jest wyjatkowy

Ale juz moj maz ma z nim problem
poza tym boje sie, ze dzieci beda sie z niego nasmiewac w szkole, ze bedzie czul sie przez to gorszy. Same wiecie jak okrutne potrafia byc male dzieci...
Chirurg mowil nam, ze ten paluszek byc moze zostanie usuniety dopiero jak Wojtus bedzie mial 4-5 lat. Nie wiadomo, ktora reka bedzie bardziej sprawna u niego itd.
Po niedzieli sprobujemy sie zapisac na konsultacje do profesora i zobaczymy, co on na to powie
Hashija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnielica co to za grupa na fb? Tez czytalam ze uzywane drozsze bo sa wlasnie juz wyrobione. Tez chce kupic chuste, tez tkana i tez rozm L i tez pasiak zeby latwiej bylo motac

Flakonik podziwiam ze ogarniasz dziewczynki, Nasze forum i inne watki
milego weekendu 
Czy u Was tez tyle sniegu spadlo??? Caly dzien sypalo i teraz lezy ze 30 cm :-o -
nick nieaktualny
-
Pchelkaa u mnie cały dzień sypało ale niestety temperatura oscylowała w okolicy 1-2 stopni na plusie i Większość tego stopniała a szkoda bo ja tak lubię śnieg
i Poszlibyśmy znowu z małą jutro na sanki, atak niestety chyba że w nocy sporo dopada bo już jutro ma być -1
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

czysty biznes