Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w nocy podgadalam tezeta i doszlismy do wniosku ze jeszcze dwojka i bedzie wystarczajaco:D chyba ze nastepne beda blizniaki, to wtedy czworka
ale to dopiero jak maly bedzie mial kolo roku bedziemy sie starac
a u nas chyba zaczelo sie ropienie oczka. W nocy maly mial tak zaropiale ze az mu sie skleilo i biedny nie mogl otworzyc. A czytalam ze przy zamknietym kanaliku robi sie guzek kolo nosa pod oczkiem a ja nic nie czuje. W ogole doszlam do wniosku ze ja jestem za delikatna do niego, wszystko tak zeby go nie bolalo, jak pepuszek mylam tylko tak lekko zeby go nie bolalo a to w ogole unerwione nie bylo haha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moj padł, pospał godzinę i po spaniu. A Wogóle dzisiaj ciężka noc była. Nie płakał ale jak ja się tylko położyłam spać o północy to Kacper się obudził na i jedzenie i nie chciał spać, zasnął na godzinę i o 3 pobudka na papu i powtórka z rozrywki, o 6 znowu to samo i o 8 już się obudzil a ja to sobie chyba zapałki di oczu dzisiaj wsadze. Jeszcze teście przyjeżdżają dzisiaj ma kawę a na sam widok teściowej ostatnio mi się ciśnienie podnosi i to bez konkretnego powodu. Wogóle przez to siedzenie w domu jakaś dzika się zrobiłam. Nic tylko siedzę z dzieciakami, sprzątam albo gotuje, mąż śpi w salonie a nie z nami w sypialni bo twierdzi że spać nie może jak w nocy wstaje do małego i małą lampkę nocną zapalam (dodam że do końca stycznia siedzi na wolnym więc nie musi być wyspany bo do pracy nie wstaje) a mi z tego powodu cholernie przykro. Jezu muszę wyjść gdzieś do ludzi
-
Ooo widzę ze przerabialyscie dziś to samo co ja ! Mojego wczoraj usypialam od 22 do 2!!! Jak wszystko szlo tak jak co dzień i o 23.30 nastąpiło bezwladne wypadniecie smoczka tak po 5 minutach od nowa historia... Od 2 do 6 jakies tam drzemanie z jego strony i od 6 juz kweczenie...
Ja już mysle czy on jakis opętany nie jest bo nie raz na niego patrzę to mam wrażenie ze z czymś ostro walczy i skupia wzrok w miejscach gdzie kompletnie nic nie ma jakby cos tam widział
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:A wogole... Odkryłam w kąpieli jakas twarda kulkę pod pachą
za chwile się jeszcze okaże ze jakiegoś raka mam 
Ja tez taka mam! Od zewnetrznej strony pod prawa pacha. Wlasnie siedze w poczekalni u gina i chyba mu to powiem moze sprawdzi chociaz nir wiem czy on od tego.
Ginekolog musi mi wystawic zaswiadczenie do becikowego ze ciaz stwierdzona przes 10 tc?? -
nick nieaktualnyPchelka tak ginekolog musi u nas jest to wymagane
A moj padl o 7 i wstal o 10 to i mamusia pospala i niedlugo trza sie zebrac na spacerek bo sloneczko swieci mrozek zlapal az szkoda noe skorzystac
Acikk moj tez patrzy praktycznie caly czas po scianach albo suficie i niewiem co on tamwidzi
-
hej
ale u nas dopadało, na dworze pięknie, chłopaki wczoraj odśnieżali wieczorem, Oluś cały mokry wrócił a jaki zadowolony i już dziś z rana poszło na dwór się w śniegu bawić.
U Poli po tym espumisanie jest lepiej ale za to kupki bardziej śmierdzą i potówki jej na buźce wyszły i główce ale taki z niej zmarźluch, że ciągle jest owinięta w koc, bo jak tylko ją odwijam to broda lata jak szalona
jakby minus 5 było 
miłego weekendu dziewczyny
7w3d 💔
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH