SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Madzia a dalas radę sama to powiązać :)?
    Kurcze jaki malutki Twój Antek mój jest taki długi !!! Antek się nie denerwuje w chuście ??? Ja się boje że mój się będzie zloscil w tej chuście - jak wszędzie...

Sama, patrzyłam na filmik na youtubie ;)

https://www.youtube.com/watch?v=E-SsEQmpLnk

Antoś zasnął po minucie ;)

No, jest malutki ;) ale urodził się 51 cm ;) teraz waży 3900 ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia super to wyglada a Antos to malutki chyba jest bo kacper to juz ubranka na 62 zaklada i tak niektore przymale :/ Ja posprzatalam wstawilam pranie M pojechal na zakupy a teraz zamawiam ubranka dla malego i kilka innych rzeczy i szukam chusty dla siebie :) Kurde nie jest skomplikowane takie wiazanie ??

MOj weekend niby wolny ae samochod nam sie co chwile psuje to patrzy jezdzi po mechanikach elektrykach wieczorem jedzie na lotnisko jutro od rana ma znowu cos robic przy samochodzie takze mamy czas dla siebie pol godziny przed snem :/ Ale od przyszlego weekendu mam nadzieje ze sie unormuje bo chcialabym do kosmetyczki jechac i fryzjerki

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Madzia zdjęcie z profilu prawie jak z ciazowym brzuchem tylko nie w tym miejscu no i z głową hihi :)

Pchelkaa pokaz jaką chustę zakupilas ???

Jak wybrać rozmiar tej chusty?

Chustę dobiera się do tego jaki rozmiar ubrań nosisz ;) wejdź sobie na te grupy na fb, które podalam wcześniej, tam Ci doradzą ;) no zalezy jeszcze czy Twoj maz tez chce nosic, wtedy jak jest wiekszy to musisz kupic wieksza chuste ;) ja mam rozmiar 4,2 ;)

caławtrawie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia890722 wrote:
    Sama, patrzyłam na filmik na youtubie ;)

https://www.youtube.com/watch?v=E-SsEQmpLnk

Antoś zasnął po minucie ;)

No, jest malutki ;) ale urodził się 51 cm ;) teraz waży 3900 ;)
    To Antos to kruszynka moj tyle wazyl jak mial 2 tyg ale malutki sie nie urodzil :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Madzia super to wyglada a Antos to malutki chyba jest bo kacper to juz ubranka na 62 zaklada i tak niektore przymale :/ Ja posprzatalam wstawilam pranie M pojechal na zakupy a teraz zamawiam ubranka dla malego i kilka innych rzeczy i szukam chusty dla siebie :) Kurde nie jest skomplikowane takie wiazanie ??

MOj weekend niby wolny ae samochod nam sie co chwile psuje to patrzy jezdzi po mechanikach elektrykach wieczorem jedzie na lotnisko jutro od rana ma znowu cos robic przy samochodzie takze mamy czas dla siebie pol godziny przed snem :/ Ale od przyszlego weekendu mam nadzieje ze sie unormuje bo chcialabym do kosmetyczki jechac i fryzjerki

No, Antoś dopiero teraz zaczyna mieć dobre ubranka o rozmiarze 56 ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kupujecie cos od dzieciaczkow na dzien Babci i Dziadka ?? Jakies pomysly ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acik, spróbujcie z chustą, Antoś powinien to lubić ;) a nawet jak na początku będzie się denerwował to za jakiś czas przywyknie ;) a Ty będziesz miała dzięki temu chwilę dla siebie ;) to naprawdę odciąża :) Mi już jest lepiej na myśl, że będę mogła zrobić coś innego niż tylko siedzenie z małym na rękach. A cudownie go mieć też tak blisko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    To Antos to kruszynka moj tyle wazyl jak mial 2 tyg ale malutki sie nie urodzil :)

No, kruszynka, ale rośnie jak na drożdżach! bo w miesiąc prawie kilo przytył ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    A kupujecie cos od dzieciaczkow na dzien Babci i Dziadka ?? Jakies pomysly ??

My kupujemy, ale jakąś drobnostkę. Jak już Antoś będzie mógł sam wręczyć za rok to wtedy będzie myśleć nad czymś lepszym ;) teraz chyba damy coś słodkiego i tyle ;) bo zdjęcie w ramce dostali na Święta ;) Fajne też są kalendarze ze zdjęciami albo kubek ze zdjęciem ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie mysle nad ramka ze zdjeciem i imieniem lub kubek a musze sie spieszyc bo jeszcze musze wyslac prezenty i watpie czy dojda na czas :) Kalendarz chcemy kupic jak bedzie starszy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Dzieki Misia :-) ja po wizycie, wszystko pieknie pozrastane, niestety natura silniejsza i macica po porodzie nadal w tyłozgieciu :-( gin powiedzial ze o kolejna dzidzie mozemy starac sie za ok 6 msc bo niewiadomo jak z moimi cyklami bedzie a i tak porod cc.

Też mam ty lozgiecie, w tej ciazy nie wiem jak to było, ale nie wpadłabym że to może się zmienić.

Mój maly obudził się po 4h. Az zdziwiłam się ! A cycki jak baniaki że ledwo co chwycił he he.

Marta jestem w szoku że jesteś taka filigranowa :-D Na zdjęciach wyglądasz na 1,80 ;-)

Acikk też bym się wkurzyła z powodu pracy małża. Ja niestety nie mam wyboru, jestem sama z synami. Przez pierwszy tydzień pomagała mama, potem wyjechała, teraz pomagał tata. Mój małż odebrał nas że szpitala o 15, a o 21 wyjeżdżał :-/ Najbardziej to przeżył mój starszy syn.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Accik tak pod pachą, wiem o czym mówisz, bo sama tak miałam przy Michałku, rozumiem co czujesz, niektóre dzieci takie są, poprostu potrzebują więcej uwagi, ja pomimo, że teraz mam dwoje to wydaje mi się że jest łatwiej, bo Nikodem jest spokojny, czasem tylko płacze ale wtedy wiem że boli go brzuszek lub jest głodny albo chce spać, a Michał płakał bardzo dużo do 4 miesiąca, spał po 15 min do godzinki maks i próbowaliśmy wszystkiego i nie wiedzielismy co mu tak naprawdę dolega

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorcia ja teraz tez sie delektuje tym,ze Maksio taki malutki jeszcze. Z gabrysiem nie robilam moze wszystkiego automatycznie,ale bardzo nie moglam doczekac sie jak juz bedzie wiekszy tak 3 4 miesiace, plus pierwszy miesiac dzielilisy go z dziadkami i chodzilam zla na wszystkich i wszystko przez to. Chwile dla siebie mielismy tylko przy karmieniu wtedy. Teraz nigdzie mi sie nie spieszy i jestesmy,albo raczej bylismy tylko w czworke. Maz juz wrocil do pracy, jeszcze nie pracuje tak normalnie, ale jak zacznie sie normalny tryb to nie bedzie go caly dzien jak Twojego meza, teraz jeszcze wraca ok.16. a od maja bedzie zaczynal gdzies 4-5 rano i do ok 22, z przerwa na obiad,czasem godzinna czasem dwu i tez jeden dzien wolny i nigdy nie wiadomo ktory. Niby sie przyzwyczailam,ale sie wkurzam zawsze i z upragnieniem czekam zimy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte wrote:
    Kochana a pomóż mi jak po ang. jest splot skosno-krzyzowy? bo nie wiem jak na Amazonie znalezc :D

ja tez mialam problem :) ale doszlam do tego, przy pomocy strony lennylamb :) broken twill weave

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Madzia zdjęcie z profilu prawie jak z ciazowym brzuchem tylko nie w tym miejscu no i z głową hihi :)

Pchelkaa pokaz jaką chustę zakupilas ???

Jak wybrać rozmiar tej chusty?

http://littlefrog.pl/product-pol-2732-Chusta-tkana-Little-Frog-Aleksandryt-M-4-2-m-.html

Taka zamowilam, tylko rozmiar L. Rozmiar bierzesz taki jak nosisz ubrania, ja nosze m/l ale maz xl wiec nam nadzieje ze oboje damy rade z niej korzystac.

Madzia, zazdroszcze!! Jq tez z filmikow na yt bede korzystac :-)

Madzia890722 lubi tę wiadomość

• m@rzenie Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ale dużo produkujecie! Ledwo idzie nadrobić ;-) ja też ciągle sama jestem z moimi dziewczynami i padam na twarz normalnie. Jeszcze teraz starsza ma ferie i nie chodzi do przedszkola... Dziewczyny, które mają dzieci w podobnym wieku czy Wasze starszaki też mają problemy z zazdrością? Moja ciągle płacze i jest okropnie niegrzeczna :-( jak sobie z tym poradzić?

3i499vvjv3ex36x6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę nas nie było, bo trochę się szwęndaliśmy z wizytami :)
    A oto moja mała księżniczka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 00:47

Mama-julka, pati_zuzia, Suerte, Moniusia89, Pchelkaa, Pchełka, maya34, Madzisek, rewelka, justyna14, Nadulka, MeGi2986, Dżulia, akira, aannkkaa, Matleena, kwiatakacji lubią tę wiadomość

• Matleena Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 13:31

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
‹‹ 2343 2344 2345 2346 2347 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ