Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Madzia a dalas radę sama to powiązać
?
Kurcze jaki malutki Twój Antek mój jest taki długi !!! Antek się nie denerwuje w chuście ??? Ja się boje że mój się będzie zloscil w tej chuście - jak wszędzie...
Sama, patrzyłam na filmik na youtubie
https://www.youtube.com/watch?v=E-SsEQmpLnk
Antoś zasnął po minucie
No, jest malutki
ale urodził się 51 cm
teraz waży 3900
-
nick nieaktualnyMadzia super to wyglada a Antos to malutki chyba jest bo kacper to juz ubranka na 62 zaklada i tak niektore przymale
Ja posprzatalam wstawilam pranie M pojechal na zakupy a teraz zamawiam ubranka dla malego i kilka innych rzeczy i szukam chusty dla siebie
Kurde nie jest skomplikowane takie wiazanie ??
MOj weekend niby wolny ae samochod nam sie co chwile psuje to patrzy jezdzi po mechanikach elektrykach wieczorem jedzie na lotnisko jutro od rana ma znowu cos robic przy samochodzie takze mamy czas dla siebie pol godziny przed snem
Ale od przyszlego weekendu mam nadzieje ze sie unormuje bo chcialabym do kosmetyczki jechac i fryzjerki
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Madzia zdjęcie z profilu prawie jak z ciazowym brzuchem tylko nie w tym miejscu no i z głową hihi

Pchelkaa pokaz jaką chustę zakupilas ???
Jak wybrać rozmiar tej chusty?
Chustę dobiera się do tego jaki rozmiar ubrań nosisz
wejdź sobie na te grupy na fb, które podalam wcześniej, tam Ci doradzą
no zalezy jeszcze czy Twoj maz tez chce nosic, wtedy jak jest wiekszy to musisz kupic wieksza chuste
ja mam rozmiar 4,2
caławtrawie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo Antos to kruszynka moj tyle wazyl jak mial 2 tyg ale malutki sie nie urodzilMadzia890722 wrote:Sama, patrzyłam na filmik na youtubie

https://www.youtube.com/watch?v=E-SsEQmpLnk
Antoś zasnął po minucie
No, jest malutki
ale urodził się 51 cm
teraz waży 3900 
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Madzia super to wyglada a Antos to malutki chyba jest bo kacper to juz ubranka na 62 zaklada i tak niektore przymale
Ja posprzatalam wstawilam pranie M pojechal na zakupy a teraz zamawiam ubranka dla malego i kilka innych rzeczy i szukam chusty dla siebie
Kurde nie jest skomplikowane takie wiazanie ??
MOj weekend niby wolny ae samochod nam sie co chwile psuje to patrzy jezdzi po mechanikach elektrykach wieczorem jedzie na lotnisko jutro od rana ma znowu cos robic przy samochodzie takze mamy czas dla siebie pol godziny przed snem
Ale od przyszlego weekendu mam nadzieje ze sie unormuje bo chcialabym do kosmetyczki jechac i fryzjerki
No, Antoś dopiero teraz zaczyna mieć dobre ubranka o rozmiarze 56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcik, spróbujcie z chustą, Antoś powinien to lubić
a nawet jak na początku będzie się denerwował to za jakiś czas przywyknie
a Ty będziesz miała dzięki temu chwilę dla siebie
to naprawdę odciąża
Mi już jest lepiej na myśl, że będę mogła zrobić coś innego niż tylko siedzenie z małym na rękach. A cudownie go mieć też tak blisko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:A kupujecie cos od dzieciaczkow na dzien Babci i Dziadka ?? Jakies pomysly ??
My kupujemy, ale jakąś drobnostkę. Jak już Antoś będzie mógł sam wręczyć za rok to wtedy będzie myśleć nad czymś lepszym
teraz chyba damy coś słodkiego i tyle
bo zdjęcie w ramce dostali na Święta
Fajne też są kalendarze ze zdjęciami albo kubek ze zdjęciem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Dzieki Misia
ja po wizycie, wszystko pieknie pozrastane, niestety natura silniejsza i macica po porodzie nadal w tyłozgieciu
gin powiedzial ze o kolejna dzidzie mozemy starac sie za ok 6 msc bo niewiadomo jak z moimi cyklami bedzie a i tak porod cc.
Też mam ty lozgiecie, w tej ciazy nie wiem jak to było, ale nie wpadłabym że to może się zmienić.
Mój maly obudził się po 4h. Az zdziwiłam się ! A cycki jak baniaki że ledwo co chwycił he he.
Marta jestem w szoku że jesteś taka filigranowa
Na zdjęciach wyglądasz na 1,80 
Acikk też bym się wkurzyła z powodu pracy małża. Ja niestety nie mam wyboru, jestem sama z synami. Przez pierwszy tydzień pomagała mama, potem wyjechała, teraz pomagał tata. Mój małż odebrał nas że szpitala o 15, a o 21 wyjeżdżał
Najbardziej to przeżył mój starszy syn.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAccik tak pod pachą, wiem o czym mówisz, bo sama tak miałam przy Michałku, rozumiem co czujesz, niektóre dzieci takie są, poprostu potrzebują więcej uwagi, ja pomimo, że teraz mam dwoje to wydaje mi się że jest łatwiej, bo Nikodem jest spokojny, czasem tylko płacze ale wtedy wiem że boli go brzuszek lub jest głodny albo chce spać, a Michał płakał bardzo dużo do 4 miesiąca, spał po 15 min do godzinki maks i próbowaliśmy wszystkiego i nie wiedzielismy co mu tak naprawdę dolega
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorcia ja teraz tez sie delektuje tym,ze Maksio taki malutki jeszcze. Z gabrysiem nie robilam moze wszystkiego automatycznie,ale bardzo nie moglam doczekac sie jak juz bedzie wiekszy tak 3 4 miesiace, plus pierwszy miesiac dzielilisy go z dziadkami i chodzilam zla na wszystkich i wszystko przez to. Chwile dla siebie mielismy tylko przy karmieniu wtedy. Teraz nigdzie mi sie nie spieszy i jestesmy,albo raczej bylismy tylko w czworke. Maz juz wrocil do pracy, jeszcze nie pracuje tak normalnie, ale jak zacznie sie normalny tryb to nie bedzie go caly dzien jak Twojego meza, teraz jeszcze wraca ok.16. a od maja bedzie zaczynal gdzies 4-5 rano i do ok 22, z przerwa na obiad,czasem godzinna czasem dwu i tez jeden dzien wolny i nigdy nie wiadomo ktory. Niby sie przyzwyczailam,ale sie wkurzam zawsze i z upragnieniem czekam zimy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Madzia zdjęcie z profilu prawie jak z ciazowym brzuchem tylko nie w tym miejscu no i z głową hihi

Pchelkaa pokaz jaką chustę zakupilas ???
Jak wybrać rozmiar tej chusty?
http://littlefrog.pl/product-pol-2732-Chusta-tkana-Little-Frog-Aleksandryt-M-4-2-m-.html
Taka zamowilam, tylko rozmiar L. Rozmiar bierzesz taki jak nosisz ubrania, ja nosze m/l ale maz xl wiec nam nadzieje ze oboje damy rade z niej korzystac.
Madzia, zazdroszcze!! Jq tez z filmikow na yt bede korzystac
Madzia890722 lubi tę wiadomość
-
Kurcze ale dużo produkujecie! Ledwo idzie nadrobić
ja też ciągle sama jestem z moimi dziewczynami i padam na twarz normalnie. Jeszcze teraz starsza ma ferie i nie chodzi do przedszkola... Dziewczyny, które mają dzieci w podobnym wieku czy Wasze starszaki też mają problemy z zazdrością? Moja ciągle płacze i jest okropnie niegrzeczna
jak sobie z tym poradzić?
-
nick nieaktualnyTrochę nas nie było, bo trochę się szwęndaliśmy z wizytami

A oto moja mała księżniczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 00:47
Mama-julka, pati_zuzia, Suerte, Moniusia89, Pchelkaa, Pchełka, maya34, Madzisek, rewelka, justyna14, Nadulka, MeGi2986, Dżulia, akira, aannkkaa, Matleena, kwiatakacji lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH