Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieki Misia
ja po wizycie, wszystko pieknie pozrastane, niestety natura silniejsza i macica po porodzie nadal w tyłozgieciu
gin powiedzial ze o kolejna dzidzie mozemy starac sie za ok 6 msc bo niewiadomo jak z moimi cyklami bedzie a i tak porod cc.
Corcia spi, maz pojechal do biedry a ja odpoczywam- strasznie bola mnie plecy. Wlasnie zamawiam ta chuste, moze w poniedzialek wtorek przyjdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 13:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:O Madzia dawno Cie nie było co u Was? Twój antek też taki wymagający czy tylko moj chce mieć matkę wariatke??
Ja dalej nie umiem się zorganizować
nic nie umiem w domu zrobić i przez to czuję się beznadziejna... do tego wmawiam sobie, że mąż ma pretensje o to, chociaż nigdy mi nic takiego nie powiedział.. ale ciągle sobie dowalam, żeby upewnić się w tym,że jestem beznadziejna, bo nie potrafię pogodzić opieki nad dzieckiem z obowiązkami domowymi... nawet obiadu nie mam jak zrobić...
Antoś jest strasznym pieszczochem i chce być cały czas blisko. Chociaż ostatnio znalazłam na niego sposób- uwielbia spać na brzuchu! jak zaśnie i położe go na brzuchu to się nie wybudza i śpi spokojnie, bo jak na plecach leżał to ciągle tymi rękami wierzgał i się budził po 5 minutach... Dziś noc była super, bo spał 6,5 godziny do 7:00 i od 7:00 do 12:00
całą noc śpi na brzuchu
-
Dziewczyny na mam dość ;( kurwa 3 tygodnie czekałam aż w koncu maz bedzie miał jakies wolne po to by się dziś dowiedzieć ze jednak kopalnia się bez niego zawali i musi iść do pracy
chuj mnie to obchodzi ze będzie miał 200 zł więcej wypłaty przecież ja się za te 200 zł nie wyspie ani czasu z mężem nie spedze ani antkowi nie dam zeby się chwile zajął
naprawdę już mi sie odechciewa wszystkiego jak dlugo to jeszcze potrwa ze będziemy sobie przerzucać placzace albo niezadowolone dziecko ja przez 20h na dobe on przez 4... Kiedy będzie normalnie ;(
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, co do guzów nasza położna ze szkoły rodzenia mówiła ze mogą ie pojawiać takie guzki z kanałów mlecznych i że dużo kobiet biegnie z tym do lekarza bo myślą że to rak, dlatego nas uprzedzala i mówiła ze t nic groźnego, tylko trzeba przeczekać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez wiecznie jestem sama z dwójką dzieci, mąż wychodzi o 10 rano, zdąży tylko młodego do przedszkola podrzucić i zjemy razem śniadanie, potem wraca o 23, dziś wyszedł później za to wróci dopiero rano. W tygodniu wychodi ze m 1 dzien wolnego.staram ie byc bardzo zorganizowana, sprzątam , robię obiad, potem spacer i odebranie starszego, musze się nim pobawić, pouczyć g literek. Dobrze ze młodszy nie jest taki wymagający i jak nic mu nie jest czyli nie jest głodny czy nie Oli go brzuszek to umie sam poleżeć, potem zasypia, ale ogarnąć kąpiel dwójki to juz ciężko, ale staram się nie narzekać, myśleć pozytywnie, widzę ze mężowi z tym ciężko, cały czas mi dziękuję i mnie przeprasza . Czasem tylko w weekendy mam dołek, i łapie mnie smutek ze jestem sama ale wtedy pakuje dzieciaki i jadę do rodziców. Ale się rozpisalam, aż głupio
Marik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mi tak szkoda, że ten czas tak szybko leci, nie planujemy 3 dziecka, dlatego cieszę się każdym momentem, i przykro trochę ze dziecko tak szybko rośnie, przy pierwszym dziecku działam bardzo mechaniczni: przebrać nakarmić położyć spać uspokoić i byłam bardzo zestresowana, a Michał bardzo placzliwy, teraz bardziej skupiam się na uczuciach na tym jak bardzo można kochać taka mala osòbkę i jakie fajne jest macierzyństwo. Ale jak mówię przy drugim wyluzowalam, ważny jest też czas dla siebie, więc w w wolne męża ja biegnę do kosmetyczki, fryzjera czy na zakupy, pomimo że zostało mi 3 kg do zrzucenia
pati_zuzia lubi tę wiadomość
-
dorciamw wrote:Hej dziewczyny, co do guzów nasza położna ze szkoły rodzenia mówiła ze mogą ie pojawiać takie guzki z kanałów mlecznych i że dużo kobiet biegnie z tym do lekarza bo myślą że to rak, dlatego nas uprzedzala i mówiła ze t nic groźnego, tylko trzeba przeczekać
Ale pod pachą ?? -
nick nieaktualnyA to nasze pierwsze wiązanie
polecam chustonoszenie! jak cudownie mieć wolne ręce a mimo to maluszka tak blisko! czuję, że będę mogła w końcu ugotować obiad i posprzątać! 
]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:06
Acikk, Mama-julka, pati_zuzia, Pchelkaa, rewelka, Moniusia89, Pchełka, maya34, Nadulka, Matleena, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Dorciamw jabtez bardzo bym chciała być zorganizowana
i wcale nie chce cudów chcialabym np usiąść z mężem i zjeść obiad ale przez ostatnie 3 tyg udało mi się może że 3 obiady ugotować. Bo Antoś polezy grzecznie 10 min raz na 3 godziny, spać w dzień nie śpi wcale tylko na spacerze albo w aucie no ale na spacerze nie da się gotować
w nocy przesypia ok 5 godzin no ale wtedy to ją też spie kiedyś przecież muszę.. Ale dzialam podobnie jak napisalas - mechanicznie. Jeszcze nie widziałam żeby Antek się usmiechal. Jak mi dzisiaj mąż powiedział że uśmiechnął się do teściowej to zwatplilam...
-
Madzia zdjęcie z profilu prawie jak z ciazowym brzuchem tylko nie w tym miejscu no i z głową hihi

Pchelkaa pokaz jaką chustę zakupilas ???
Jak wybrać rozmiar tej chusty?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 15:12
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH