Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyQurde mam tyle kiecek takich małych a do lata to one już dawno będą za małe... Jedynie do zdjęć się nadaja:P no ale były takie ładne te wszystkie sukieneczki
Na razie nadal jesteśmy na rozmiarze 56-62
U mnie już pierwszy okres po porodzie się skończył. Ciekawe czy teraz będą regularneWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 19:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Qurde mam tyle kiecek takich małych a do lata to one już dawno będą za małe... Jedynie do zdjęć się nadaja:P no ale były takie ładne te wszystkie sukieneczki
Na razie nadal jesteśmy na rozmiarze 56-62
U mnie już pierwszy okres po porodzie się skończył. Ciekawe czy teraz będą regularne
Tak czytam ten wpis i myslalam ze o swoich kieckach piszesz i ze male beda bo Ty w ciazy
Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nad ranem daję butlę 150 ml odciągniętego pokarmu i mała zjada. Z tym, że to jest po 5-6 godzinnej nocnej przerwie.
Czy wasze dzieci maką często czkawkę? Nasza kilka razy dziennie.
Ja mam nadzieję,że nie będę miała okresu póki karmię,chociaż tyle dobrego by z tego kp było. -
nick nieaktualnyFlakonik ale fajna długa przerwa w karmieniu nocnym jest
u nas max 6h raz przespał, tak to się budzi po 4h. Godzin stałych jeszcze nie mamy, ale tyle dobrego że wiem co ile jest głodny, to i tak łatwiej coś zaplanować. U nas jest raz dziennie kupa, a raczej kupsko porządne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kobitki mam pytanie. Nasza Nikola drugi dzien z rzędu- pod wieczór zaczynajac tak okolo 20:00 budzi sie tak jakby z bolem brzuszka po wieczornym karmieniu. Wczoraj nie spala i plakala az do 22:30. Prezy sie, płacze. Nie pomaga jej masaż, lezenie na brzuszku. Slychac ze gazy jej odchodza, kupki tez robi regularnie. Ja karmie ja tylko piersia. Powiedzcie czy to moga zaczynac sie u niej kolki? Bo w domu akurat nie mam nic zeby jej podac...
Dodatkowo pojawila sie u niej czerwona wysypka na policzkach pod oczkami...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 21:00
-
kwiatakacji wrote:Ja nad ranem daję butlę 150 ml odciągniętego pokarmu i mała zjada. Z tym, że to jest po 5-6 godzinnej nocnej przerwie.
Czy wasze dzieci maką często czkawkę? Nasza kilka razy dziennie.
Ja mam nadzieję,że nie będę miała okresu póki karmię,chociaż tyle dobrego by z tego kp było.
To codziennie odciągasz aż tyle mleka? A czemu ściągasz a nie karmisz od razu piersią? MI tym moim laktatorem ręcznym całą noc schodzi żeby żeby 80 ml odciągnąć...

najjadla sie odlozylam do lozeczka i dalej spi