Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPiegus mam dokładnie tak samo, nie lubię karmić piersią,ale wiem, że to dobre dla małej. Ja planuję karmić do 3mca i powoli przestawać żeby po 6mcu już nie karmić.
Revelka mi na kryzys laktacyjny pomogl Femaltiker i karmi.
My od tygodnia nie dokarmiamy.
Mała dzisiaj też ma śpiący dzień w przeciwieństwie do wvzorajszego. Zauważyłam,że ma tak w kratkę z tym spaniem.
Ja jutro kontrola u gin. Przestałam plamić jakieś 2 tyg temu ale dzisiaj miałam plamienie, jutro się zapytam o co chodzi. -
Widzę że dzisiaj nie tylko moja ma cos nie tak ze spaniem
wczoraj pisalam ze spi w dzien po 15 min a dzisiaj? O 11 sie obudzila nakarmilam ja zostawilam z mezem i poszlam obiad robic jak wrocilam to spala. O 16 wymyslilam ze jedziemy do kauflandu przebralam ja żeby wybudzic zeby nakarmic a ona przy cycu zasnela. Ubralam i pojechalismy. Wracamy z zakupów a ona dalej śpi. Juz się boje nocy. Teraz się wyspi a w nocy co będziemy robic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Acikk wrote:O to jak moj antek, też nie śpi w takich godzinach

uroczo prawda?
ja nie wiem skąd takie małe dzieci biorą tyle energii że potrafią aż tyle nie spać(!) .. ja padam na pysk a ta zadowolona i oczy jak 5złotych mówiące "baw sie ze mną, przytulaj i pokazuj świat" haha.
Acikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja mam chyba okres właśnie. Krwawienie i plamienie skończyło się jakoś po 3-4 tygodniach i kilka dni nic nie było. I kilka dni temu czerwona fala
I nie wiem jak to możliwe, skoro karmię piersią. Spodziewałam się okresu dopiero za jakieś 3 czy 4 miesiące, albo i później.
A co do spania, to mój dziś ma też dzień śpiocha i też już się nocy boję.
-
Dziewczyny vzy ktorys z maluszkow je juz 150 ml mleka? Moj jak dostaje 120 ml to wytrzymuje tylko dwie godziny a potem jest taki wrzask ze masakra bo głodny. Tmraz dalam mu 150 zeby sprawdzic i normalnie 3 godziny wytrzymał. Wydaje minsie ze to za dużo, nie chce mu btzuszka rozepchać albo zeby bolał go z przejedzenia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas kończymy opakowanie 2 i chyba jeszcze jedno zużyjemy i przejdziemy na 3ki.
Macierzyński dostaje 2 miesiąc, najwięcej zabrali w grudniu.
A mleko to dzisiaj testuje 120ml ale co 4h, do wczoraj pił po 90 co 3h, zobaczymy, jak narazie idzie mu dobrze, czyli 720ml na dobę.
Flakonik a u Ciebie dziewczynki co ile piją te 120ml?? -
nick nieaktualny

15 min i odlot- dziecka nie ma
a bez chusty pewnie do 22 bysmy sie bujali
dodam ze ja gadalam do niej ukladalam rzeczy w jej szafce maz przyszedl i mowi: Kotek ona spi
Acikk, Flakonik, MeGi2986, Madzia890722, Nadulka, pati_zuzia, Moniusia89, Ola_45, Suerte, Matleena, emilka24, Mama-julka, m@rzenie lubią tę wiadomość
-
Ooo tak , a spróbuj odejść na chwile i nie opowiadać nicChichibi wrote:uroczo prawda?
ja nie wiem skąd takie małe dzieci biorą tyle energii że potrafią aż tyle nie spać(!) .. ja padam na pysk a ta zadowolona i oczy jak 5złotych mówiące "baw sie ze mną, przytulaj i pokazuj świat" haha.
-
nick nieaktualnyWybaczcie za mój ciągły spaming fotkami
To z wczoraj na 10tygodni
http://iv.pl/images/6558112708850325925.jpg
http://iv.pl/images/6094396453261505914.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 23:02
MeGi2986, Pchelkaa, Nadulka, kwiatakacji, pati_zuzia, Kate4, Dżulia, Moniusia89, Ola_45, Madzisek, ZieloneOliwki, Suerte, Matleena, Kika428, emilka24, lula.91, Mama-julka, maya34, m@rzenie, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzy to mało? 5razy na dobę i jeszcze dopajam wodaMeGi2986 wrote:U nas kończymy opakowanie 2 i chyba jeszcze jedno zużyjemy i przejdziemy na 3ki.
Macierzyński dostaje 2 miesiąc, najwięcej zabrali w grudniu.
A mleko to dzisiaj testuje 120ml ale co 4h, do wczoraj pił po 90 co 3h, zobaczymy, jak narazie idzie mu dobrze, czyli 720ml na dobę.
Flakonik a u Ciebie dziewczynki co ile piją te 120ml??
Zmieniły się nam godziny ale wygląda to tak 22,6,9,14,18
Wody tak jeszcze w ciągu dnia wypija ok 200mlWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 19:15
-
nick nieaktualny