X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Moj jest strasznie dlugi aż się boje jaki będzie kiedyś, juz niektórych ciuszkow na 62 nie umie dopiac na długość o.O
    Ja sie przymierzam zeby malemu sprobowqc zalozyc rozmiar 68 :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Ja sie przymierzam zeby malemu sprobowqc zalozyc rozmiar 68 :)
    Na szczęście na szerokość ma dobre lub za duże wiec chyba nie jest grubasem :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to i ja się naszą Polą pochwalę :
    <fotki usuniete>

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 07:25

MeGi2986, Piegus, Suerte, Nadulka, kwiatakacji, pati_zuzia, aannkkaa, Dżulia, Flakonik, Matleena, lilianna, Aneczka86, Anka1101, Moniusia89, alicja_, Kate4, emilka24, Madzisek, iNso87 lubią tę wiadomość

7w3d 💔
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwki !! Nic nie pisałaś jak się udała pierwsza bania po porodzie :D boisz się że Cie uznamy za wyrodna matkę :D? Nie stresuj się już i tak wszystko wiemy o Tobie :D

Suerte, MeGi2986, Pchelkaa, alicja_ lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ijee Justyna ale masz fajna laleczke :D i ten sweterek na pierwszym zdjęciu jejuu ja wogole nie mam takich ładnych ciuszkow do antka :( chyba musze mu coś pokupowac ladniejszego jakies sweterki czy coś :D

justyna14 lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Na szczęście na szerokość ma dobre lub za duże wiec chyba nie jest grubasem :D
    No grubaski nie za to poszli w dlugosc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik sliczne te twoje ksiezniczki a Kasia jaka usmiechnieta :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:32

Mi$ia26, pati_zuzia, Piegus, aannkkaa, Nadulka, Dżulia, Flakonik, Matleena, lilianna, MeGi2986, Aneczka86, Moniusia89, kwiatakacji, Kate4, emilka24, Madzisek, iNso87, justyna14, rewelka, Mama-julka lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są tu jakies mamusie co ich dzidzie spia już w osobnym pokoju? Bo antek już wyrasta mi z kołyski i mysle czy przenosic łóżeczko do sypialni czy może już spac w swoim pokoju :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia moj antek też ma takie pućki jak Twoj kacperek :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:33

• Acikk Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte wrote:
    ja pewnie wyjdę na jakąś nadopiekuńczą, ale nie wyobrażam sobie Bartusia na razie w osobnym pokoju - za jakieś 3-4 miesiące jakoś zacznę o tym myśleć...
    No właśnie mi też jakoś ciężko sobie to wyobrazić :) chociaż pokoje mamy drzwi w drzwi :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lips wrote:
    To codziennie odciągasz aż tyle mleka? A czemu ściągasz a nie karmisz od razu piersią? MI tym moim laktatorem ręcznym całą noc schodzi żeby żeby 80 ml odciągnąć...

Ja odciągam elektrycznym w nocy 220-240 ml i mam z tego butelkę na kolejną noc i wieczór. Daję z butelki, bo mała przez to, że od 3 tyg musieliśmy dokarmiać mm rozleniwiła się i nie zawsze chce ssać aktywnie. W dzień z nią walczę ale w nocy chcę się wyspać :) Jak dawałam pierś to mała zjadła troszkę, zasypiała i wstawała po godzinie, a tak przesypia mi ładnie ze 4 h do rana.

Justyna, Flakonik śliczne dziewczynki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:33

pati_zuzia, Nadulka, aannkkaa, Dżulia, Flakonik, Pchelkaa, lilianna, Matleena, MeGi2986, Aneczka86, Mi$ia26, Moniusia89, Blair, kwiatakacji, ania14, alicja_, Kate4, Madzisek, iNso87, justyna14, rewelka, Piegus, Mama-julka, maya34 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zamiar przeniesc Maksia jak bedzie mial 6 miesiecy,mam nadzieje,ze do tego czasu juz nie bedzie sie wybudzal. Tak zrobilismy z Gabrysiem. Tylko u nas teraz pytanie czy chlopcy beda mieli razem pokoj czy kazdy swoj. Mysle,ze dopoki sa mali to moga miec razem fajnie im bedzie jak sie obudza I beda mieli z kim pogadac. No mam jeszcze troche czasu na podjecie decyzji :)
    Fajne te nasze grudniowe dzieciaczki :)
    Suerte mam identyczny lezaczek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wstawie zdjecia z sesji jak dostaniemy,bo narazie pani fotograf wstawila kilka na swoim fb profilu. Juz sie nie moge doczekac reszty :)

alicja_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    No właśnie mi też jakoś ciężko sobie to wyobrazić :) chociaż pokoje mamy drzwi w drzwi :)
    U nas tez podobnie pokoje obok siebie,a jak przenieslismy Gabrysia to pierwszych kilka nocy przezywalam bardzo I mowoe do meza"a on tam bidulek sam, moze teskni" maz mnie sprowadzal do pionu bo juz nawet rzucalam propozycje,zeby wrocil do naszego pokoju. Pozniej docenilam to,ze go nie ma bo ja przy kazdym jego ruchu sie wybudzalam,zreszta jak teraz przy Maksiu. I jak jezdzimy do Pl czy Bg I Gabrys spi z nami w pokoju to tez jak sie przekreca w lozeczku to ja sie budze. Niby jade na wakacje a sie nie wysypiam haha...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    Flakonik, odstrojone Twoje księżniczki ;)
    Kasia jest chyba bardziej do tatusia podobna, a Julia do mamusi?
    Dokładnie na odwrót. Kasia to cała ja jak byłam mała :) a Julia to taka mieszanka ale bardziej na tate;)

alicja_ lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie pati ja to samo mały coś steknie i od razu się budzę czesto niepotrzebnie :P

pati_zuzia, ania14 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
‹‹ 2362 2363 2364 2365 2366 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ