Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
to i ja się naszą Polą pochwalę :
<fotki usuniete>Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 07:25
MeGi2986, Piegus, Suerte, Nadulka, kwiatakacji, pati_zuzia, aannkkaa, Dżulia, Flakonik, Matleena, lilianna, Aneczka86, Anka1101, Moniusia89, alicja_, Kate4, emilka24, Madzisek, iNso87 lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:32
Mi$ia26, pati_zuzia, Piegus, aannkkaa, Nadulka, Dżulia, Flakonik, Matleena, lilianna, MeGi2986, Aneczka86, Moniusia89, kwiatakacji, Kate4, emilka24, Madzisek, iNso87, justyna14, rewelka, Mama-julka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No właśnie mi też jakoś ciężko sobie to wyobrazićSuerte wrote:ja pewnie wyjdę na jakąś nadopiekuńczą, ale nie wyobrażam sobie Bartusia na razie w osobnym pokoju - za jakieś 3-4 miesiące jakoś zacznę o tym myśleć...
chociaż pokoje mamy drzwi w drzwi
-
nick nieaktualnylips wrote:To codziennie odciągasz aż tyle mleka? A czemu ściągasz a nie karmisz od razu piersią? MI tym moim laktatorem ręcznym całą noc schodzi żeby żeby 80 ml odciągnąć...
Ja odciągam elektrycznym w nocy 220-240 ml i mam z tego butelkę na kolejną noc i wieczór. Daję z butelki, bo mała przez to, że od 3 tyg musieliśmy dokarmiać mm rozleniwiła się i nie zawsze chce ssać aktywnie. W dzień z nią walczę ale w nocy chcę się wyspać
Jak dawałam pierś to mała zjadła troszkę, zasypiała i wstawała po godzinie, a tak przesypia mi ładnie ze 4 h do rana.
Justyna, Flakonik śliczne dziewczynki. -
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:33
pati_zuzia, Nadulka, aannkkaa, Dżulia, Flakonik, Pchelkaa, lilianna, Matleena, MeGi2986, Aneczka86, Mi$ia26, Moniusia89, Blair, kwiatakacji, ania14, alicja_, Kate4, Madzisek, iNso87, justyna14, rewelka, Piegus, Mama-julka, maya34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam zamiar przeniesc Maksia jak bedzie mial 6 miesiecy,mam nadzieje,ze do tego czasu juz nie bedzie sie wybudzal. Tak zrobilismy z Gabrysiem. Tylko u nas teraz pytanie czy chlopcy beda mieli razem pokoj czy kazdy swoj. Mysle,ze dopoki sa mali to moga miec razem fajnie im bedzie jak sie obudza I beda mieli z kim pogadac. No mam jeszcze troche czasu na podjecie decyzji

Fajne te nasze grudniowe dzieciaczki
Suerte mam identyczny lezaczek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas tez podobnie pokoje obok siebie,a jak przenieslismy Gabrysia to pierwszych kilka nocy przezywalam bardzo I mowoe do meza"a on tam bidulek sam, moze teskni" maz mnie sprowadzal do pionu bo juz nawet rzucalam propozycje,zeby wrocil do naszego pokoju. Pozniej docenilam to,ze go nie ma bo ja przy kazdym jego ruchu sie wybudzalam,zreszta jak teraz przy Maksiu. I jak jezdzimy do Pl czy Bg I Gabrys spi z nami w pokoju to tez jak sie przekreca w lozeczku to ja sie budze. Niby jade na wakacje a sie nie wysypiam haha...Acikk wrote:No właśnie mi też jakoś ciężko sobie to wyobrazić
chociaż pokoje mamy drzwi w drzwi 
-
nick nieaktualnyDokładnie na odwrót. Kasia to cała ja jak byłam małaZieloneOliwki wrote:Flakonik, odstrojone Twoje księżniczki

Kasia jest chyba bardziej do tatusia podobna, a Julia do mamusi?
a Julia to taka mieszanka ale bardziej na tate;)
alicja_ lubi tę wiadomość

chyba musze mu coś pokupowac ladniejszego jakies sweterki czy coś