Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Suerte http://littlefrog.pl/pol_m_Warto-zobaczyc_Jaki-rozmiar-chusty-334.html
Kupiłam z tydzień temu little froga
JEdnak narazie pasuję. Jakoś ciężko z motaniem.
Kupiłam trochę za dużą. Nosze rozmiar 38 ubrań. I instruuktorka chustowania powiedziała, że u mnie 3,6m. A kupiłam 4.6.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 22:16

-
Ja też polecam skrepowanie w kocu plus smoczek
moj antek inaczej nie usnie niecliczac spaceru lub auta
plus szumis albo suszarka z Youtube . oczywiscie zawsze ze mna walczy czasem pol godziny czasem dwie
ale zawsze odpada w koncu 
Póki co jeszcze walczy ale staram się już na spokojnie to brać w koncu się zmeczy a ja sobie siedzę w łóżku pod kołderką więc krzywda mi się nie dzieje
Spróbuj aliss !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 22:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuerte bierz
ja mam 4,6 bo moj maz moze bedzie tez uzywac, choc nie bardzo ma kiedy,zobaczymy
niby do niektorych wiazan trzeba miec dluzsza. u mnie tez wisi,ale ja ta koncowka jeszcze raz obwiazuje sie w pasie i po problemie
Suerte lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymi pokarm szybko zanikł i zaczęłąm testować mleka mm ale po czterech róznych rodzajach adas rzygal jak kotek i dopiero gdy wszystko zwrocil to bylo ok tyle ze znowu glodny. poszlam do pediatry i ten biorac pod uwage wymiotowanie adasia po zwyklych mlekach i jego silne kolki zapisal nam bebilon pepti. po nim adas nie wymiotuje, troche ulewa ale ladnie przybiera wiec mysle ze mu odpowiadaMeGi2986 wrote:A karmisz bebilonem pepti z jakiegos konkretnego powodu?,
-
nick nieaktualnymoj w ogole nie czuje potrzeby snu! on w miare szybko usypia ale co mi po tym jak budzi sie maks za 10 minut z wrzaskiem... normalnie czekam az policja zapuka sprawdzając czy dziecka nie bije! swoja drogą tak mi żal tego mojego adasia...Acikk wrote:Ja też polecam skrepowanie w kocu plus smoczek
moj antek inaczej nie usnie niecliczac spaceru lub auta
plus szumis albo suszarka z Youtube . oczywiscie zawsze ze mna walczy czasem pol godziny czasem dwie
ale zawsze odpada w koncu 
Póki co jeszcze walczy ale staram się już na spokojnie to brać w koncu się zmeczy a ja sobie siedzę w łóżku pod kołderką więc krzywda mi się nie dzieje
Spróbuj aliss !!
taki smutny, cierpiący, mam wrażenie że on ma mnie dosyć bo nawet mi ciężko go uspokoić...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 22:40
-
Aliss moj też nie czuje , jak jest śpiący to nie śpi tylko płacze i marudzi, i musze go usypiac. Może za wcześnie to odkladadz? Ja jak antka za szybko odloze jak jeszcze nie śpi tak na 100% to tez się po chwili przebudza.alisss871 wrote:moj w ogole nie czuje potrzeby snu! on w miare szybko usypia ale co mi po tym jak budzi sie maks za 10 minut z wrzaskiem... normalnie czekam az policja zapuka sprawdzając czy dziecka nie bije! swoja drogą tak mi żal tego mojego adasia...
taki smutny, cierpiący, mam wrażenie że on ma mnie dosyć bo nawet mi ciężko go uspokoić... -
nick nieaktualnyA moze te jego bole brzuszka sa sposodowane nietolerancja laktozy albo białka krowiego??alisss871 wrote:mi pokarm szybko zanikł i zaczęłąm testować mleka mm ale po czterech róznych rodzajach adas rzygal jak kotek i dopiero gdy wszystko zwrocil to bylo ok tyle ze znowu glodny. poszlam do pediatry i ten biorac pod uwage wymiotowanie adasia po zwyklych mlekach i jego silne kolki zapisal nam bebilon pepti. po nim adas nie wymiotuje, troche ulewa ale ladnie przybiera wiec mysle ze mu odpowiada
My tez bylismy na zwyklym mleku, ale maly podczas jedzenia juz sie prezyl, denerwowal, po jedzeniu sie gwaltownie kulil i lekarz przepisal nutramigen i wszystkie te objawy przeszly. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya tego to nie bralam pod uwage... chyba zapisze sie do pediatry jeszcze na jakas konsultacje, mam nadzieje ze nie wezmie mnie za jakąś przewrażlwiona wariatkę bo w tygodniu byłam u niego juz ze trzy razyMeGi2986 wrote:A moze te jego bole brzuszka sa sposodowane nietolerancja laktozy albo białka krowiego??
My tez bylismy na zwyklym mleku, ale maly podczas jedzenia juz sie prezyl, denerwowal, po jedzeniu sie gwaltownie kulil i lekarz przepisal nutramigen i wszystkie te objawy przeszly.
P.S. boże jak mój adaś pięknie się uśmiecha, szkoda że robi to tylko podczas swojej króciutkiej drzemki
-
alicja_ wrote:Hej dziewczyny!

A ja właśnie wróciłam od gina. Mam założoną wkładkę. Jednak się na nią zdecydowałam. W końcu jestem bezpieczna
Oo jak było
? Jak zakładanie bolało? Dlugo trwało? Bo ja się też zdecydowałam ale musze czekac na okres który ma nadejść za jakies 2-3 tyg
Edit: ale ten Twój gin ma godziny urzędowania
ile placolas za wkładkę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 22:59
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde chwile mnie nie bylo a tu tyle stron
Moje dziecko po 19 wrocilo do zywych marudzil jak zawsze a nawet sie troche pousmiechal jak ksiadz byl pozniej do prababci a pozniej do rodzicow i wkoncu padl i spi oby jak najdluzej
Nie no tak sie napalilam na ta chuste ze musze ja miec i tu pytanie do dziewczyn jam macie dziecko w chuscie to czym zajmujecie czas ? Kacpra jak za wczesnie odloze to tez sie wybudza i od nowa trzeba usypiac
-
Aliss próbuj wszystkiego
z usypianiem u nas też jest problem. Kiedys zdarzało się antkowi odpaść przy jedzeniu ale ten czas już minął. W sumie usypia tylko na rękach plus jest taki ze nie musze go nosić, moge siedziec albo leżeć ale musze go przytulać. No przecież nie moge odmówić dziecku przytulania skoro potrzebuje
alisss871, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
Evka wrote:Acik, to uważaj, miej zawsze swojego antykoncepcyjnego Antka przy sobie ;P
He he skrót AA nabiera nowego znaczenia - Antykoncepcyjny Antoni
Daj spokój jak dziś usłyszałam o nadchodzącej owulacji i powiedziałam mężowi to mówi ojjj to tylko lodzik
alicja_, Pchelkaa, kwiatakacji, m@rzenie, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny