X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Evka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte http://littlefrog.pl/pol_m_Warto-zobaczyc_Jaki-rozmiar-chusty-334.html
    Kupiłam z tydzień temu little froga :) JEdnak narazie pasuję. Jakoś ciężko z motaniem.
    Kupiłam trochę za dużą. Nosze rozmiar 38 ubrań. I instruuktorka chustowania powiedziała, że u mnie 3,6m. A kupiłam 4.6.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 22:16

wnidzbmhunwbroqa.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też polecam skrepowanie w kocu plus smoczek :P moj antek inaczej nie usnie niecliczac spaceru lub auta :) plus szumis albo suszarka z Youtube . oczywiscie zawsze ze mna walczy czasem pol godziny czasem dwie :P ale zawsze odpada w koncu ;)
    Póki co jeszcze walczy ale staram się już na spokojnie to brać w koncu się zmeczy a ja sobie siedzę w łóżku pod kołderką więc krzywda mi się nie dzieje ;)
    Spróbuj aliss !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 22:23

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Evka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam oj tam....Acik to ze zmęczenia on pada;P

wnidzbmhunwbroqa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte wrote:
    kurde podoba mi sie chusta Little Frog ale widze, ze Wy z jednej strony zamawiacie...

Ja mam z Little Frog :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evka wrote:
    Oj tam oj tam....Acik to ze zmęczenia on pada;P

Noo też tak przypuszczam :P ale kiedyś przecież musi spac :Dba skoro sam nie czuje potrzeby to Ja mu pomagam poczuć :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte bierz :) ja mam 4,6 bo moj maz moze bedzie tez uzywac, choc nie bardzo ma kiedy,zobaczymy :) niby do niektorych wiazan trzeba miec dluzsza. u mnie tez wisi,ale ja ta koncowka jeszcze raz obwiazuje sie w pasie i po problemie :)

Suerte lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezus jak mnie narywa ten jajnik z którego mam niby mieć owulke no normalnie boli jak pierwsze skurcze porodowe :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    A karmisz bebilonem pepti z jakiegos konkretnego powodu?,
    mi pokarm szybko zanikł i zaczęłąm testować mleka mm ale po czterech róznych rodzajach adas rzygal jak kotek i dopiero gdy wszystko zwrocil to bylo ok tyle ze znowu glodny. poszlam do pediatry i ten biorac pod uwage wymiotowanie adasia po zwyklych mlekach i jego silne kolki zapisal nam bebilon pepti. po nim adas nie wymiotuje, troche ulewa ale ladnie przybiera wiec mysle ze mu odpowiada

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Ja też polecam skrepowanie w kocu plus smoczek :P moj antek inaczej nie usnie niecliczac spaceru lub auta :) plus szumis albo suszarka z Youtube . oczywiscie zawsze ze mna walczy czasem pol godziny czasem dwie :P ale zawsze odpada w koncu ;)
    Póki co jeszcze walczy ale staram się już na spokojnie to brać w koncu się zmeczy a ja sobie siedzę w łóżku pod kołderką więc krzywda mi się nie dzieje ;)
    Spróbuj aliss !!
    moj w ogole nie czuje potrzeby snu! on w miare szybko usypia ale co mi po tym jak budzi sie maks za 10 minut z wrzaskiem... normalnie czekam az policja zapuka sprawdzając czy dziecka nie bije! swoja drogą tak mi żal tego mojego adasia... :( taki smutny, cierpiący, mam wrażenie że on ma mnie dosyć bo nawet mi ciężko go uspokoić...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 22:40

• Acikk Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alisss871 wrote:
    moj w ogole nie czuje potrzeby snu! on w miare szybko usypia ale co mi po tym jak budzi sie maks za 10 minut z wrzaskiem... normalnie czekam az policja zapuka sprawdzając czy dziecka nie bije! swoja drogą tak mi żal tego mojego adasia... :( taki smutny, cierpiący, mam wrażenie że on ma mnie dosyć bo nawet mi ciężko go uspokoić...
    Aliss moj też nie czuje , jak jest śpiący to nie śpi tylko płacze i marudzi, i musze go usypiac. Może za wcześnie to odkladadz? Ja jak antka za szybko odloze jak jeszcze nie śpi tak na 100% to tez się po chwili przebudza.

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alisss871 wrote:
    mi pokarm szybko zanikł i zaczęłąm testować mleka mm ale po czterech róznych rodzajach adas rzygal jak kotek i dopiero gdy wszystko zwrocil to bylo ok tyle ze znowu glodny. poszlam do pediatry i ten biorac pod uwage wymiotowanie adasia po zwyklych mlekach i jego silne kolki zapisal nam bebilon pepti. po nim adas nie wymiotuje, troche ulewa ale ladnie przybiera wiec mysle ze mu odpowiada
    A moze te jego bole brzuszka sa sposodowane nietolerancja laktozy albo białka krowiego??
    My tez bylismy na zwyklym mleku, ale maly podczas jedzenia juz sie prezyl, denerwowal, po jedzeniu sie gwaltownie kulil i lekarz przepisal nutramigen i wszystkie te objawy przeszly.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!;)

A ja właśnie wróciłam od gina. Mam założoną wkładkę. Jednak się na nią zdecydowałam. W końcu jestem bezpieczna :D

Evka, pati_zuzia, Pchelkaa, Matleena, Ola_45, Suerte, kwiatakacji, Madzisek, ZieloneOliwki, Dżulia lubią tę wiadomość

• Matleena Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 23:41

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    A moze te jego bole brzuszka sa sposodowane nietolerancja laktozy albo białka krowiego??
    My tez bylismy na zwyklym mleku, ale maly podczas jedzenia juz sie prezyl, denerwowal, po jedzeniu sie gwaltownie kulil i lekarz przepisal nutramigen i wszystkie te objawy przeszly.
    a tego to nie bralam pod uwage... chyba zapisze sie do pediatry jeszcze na jakas konsultacje, mam nadzieje ze nie wezmie mnie za jakąś przewrażlwiona wariatkę bo w tygodniu byłam u niego juz ze trzy razy :P

P.S. boże jak mój adaś pięknie się uśmiecha, szkoda że robi to tylko podczas swojej króciutkiej drzemki :(

• Acikk Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Hej dziewczyny!;)

A ja właśnie wróciłam od gina. Mam założoną wkładkę. Jednak się na nią zdecydowałam. W końcu jestem bezpieczna :D

Oo jak było :P ? Jak zakładanie bolało? Dlugo trwało? Bo ja się też zdecydowałam ale musze czekac na okres który ma nadejść za jakies 2-3 tyg

Edit: ale ten Twój gin ma godziny urzędowania :D ile placolas za wkładkę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 22:59

alicja_ lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde chwile mnie nie bylo a tu tyle stron :) Moje dziecko po 19 wrocilo do zywych marudzil jak zawsze a nawet sie troche pousmiechal jak ksiadz byl pozniej do prababci a pozniej do rodzicow i wkoncu padl i spi oby jak najdluzej :) Nie no tak sie napalilam na ta chuste ze musze ja miec i tu pytanie do dziewczyn jam macie dziecko w chuscie to czym zajmujecie czas ? Kacpra jak za wczesnie odloze to tez sie wybudza i od nowa trzeba usypiac :)

• Evka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acik, to uważaj, miej zawsze swojego antykoncepcyjnego Antka przy sobie ;P

wnidzbmhunwbroqa.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aliss próbuj wszystkiego :) z usypianiem u nas też jest problem. Kiedys zdarzało się antkowi odpaść przy jedzeniu ale ten czas już minął. W sumie usypia tylko na rękach plus jest taki ze nie musze go nosić, moge siedziec albo leżeć ale musze go przytulać. No przecież nie moge odmówić dziecku przytulania skoro potrzebuje :)

alisss871, Pchelkaa lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evka wrote:
    Acik, to uważaj, miej zawsze swojego antykoncepcyjnego Antka przy sobie ;P

He he skrót AA nabiera nowego znaczenia - Antykoncepcyjny Antoni :D
    Daj spokój jak dziś usłyszałam o nadchodzącej owulacji i powiedziałam mężowi to mówi ojjj to tylko lodzik :P

alicja_, Pchelkaa, kwiatakacji, m@rzenie, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj wieczorami tylko rece i trzebaa bujac specjalnym sposobem inaczej nie da rady :D

‹‹ 2375 2376 2377 2378 2379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ