Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie bierz do glowy co se lekarz pomysli. Mozesz i codziennie chodzic jak Cie cos martwi i niepokoi a on ma obawiazek Ci pomoc. Moj pediatra tez stwierszil ze jestem przewrazliwiona ale mu wygarnelam ze dla niego maly to tylko pacjent a dla mnie moje pierwsze dlugo wyczekiwane dziecko wiec niech se daruje zbedne uwagi. Poskutkowaloalisss871 wrote:a tego to nie bralam pod uwage... chyba zapisze sie do pediatry jeszcze na jakas konsultacje, mam nadzieje ze nie wezmie mnie za jakąś przewrażlwiona wariatkę bo w tygodniu byłam u niego juz ze trzy razy

P.S. boże jak mój adaś pięknie się uśmiecha, szkoda że robi to tylko podczas swojej króciutkiej drzemki
bedzie dobrze, wkoncu znajdziecie wyjscie i Wasz maluszek bedzie pogodnym brzdacem.
O kurcze to faktycznie niebezpiecznie. Dobrze ze udalo sie w czas zareagowac.Pchelkaa wrote:My urzedujemy u moich rodzicow- u sasiadow w mieszkaniu obok zapalila sie choinka od lampek i spalilo sie pol mieszkania az u Nas czuc wiec na dwa trzy dni u rodzicow jestesmy a chalupa sie wietrzy. Dobrze ze sasiaf z bloku obok zauwazyl dym bo inaczej nie wiem co by bylo.
Mama-julka, alisss871 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane moje mamusie ! Polecicie mi z allegro jakis fajny kocyk bawełniany dla maluszka ? Te kocyki minky są bawełniane? Bo jak juz mówiłam antek zasypia w owijce zbkoca ale koc 100% poliester przez co mały mi się zgrzewa w nim

Podrzuccie cos sprawdzonego prosimy
-
nick nieaktualny
-
pracuje w międzylesiu w CZD, my dostaliśmy namiary z polecenia, zobaczymy efekty po kuracji. Mówiła sensownie a czy pomoże to moge za jakiś czas napisać. My byliśmy u dr Chrupekakira wrote:Justyna, dobry ten wasz dermatolog? Bo ja pilnie potrzebuje z Ala pojsc do dermatologa wlasnie i szukam kogos sensownego.
akira lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
A Tobi dziś pierwszy raz przespał 3,5 h ciągiem!!! Szaleństwo!!! Po 2 h usypianiu

Lilianna wiem co czujesz... Mój też normalnie to max 2,5 h, i marzę żeby przespał chociaż 4 wtedy można się już wysłać
teraz znowu na cycu i jak dobrze pójdzie to do 11-12 może nie spać :p ale mama ma dobry humor więc na pewno coś się spieprzy 
My używamy dady i pampersow na zmianę, na noc dady by nie wytrzymały, młody dużo sika, kupilam też babydream ale to 3 bo w promocji były i jeszcze nie używałam.
Acikk minky to takie polarowe jest więc może być gorąco Antkowi.
Matleena lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea4e414de80b.jpgAcikk wrote:Haha specjalnym sposobem
mojego też, u nas to skupianie to wręcz rytuał
no ale coz w koncu jestem na urlopie 
Tak swoją droga... Chciałabym poznać tego co to coś macierzyńskiego nazwał URLOPEM co to kuwa ma z urlopem wspólnego
? Zwiększenie etatu z jednego do trzech to taak, ale urlop
? WTF 
tak mniej więcej to u Mnie wygląda : URLOP
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 07:41
rewelka, Acikk, MeGi2986, Moniusia89, Ola_45, Mama-julka lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
dzieki! Czy dlugo czekalas na termin w czd czy byliscie prywatnie? Bo patrze w sieci i nie widze, by gdzies prywatnie przyjmowalajustyna14 wrote:pracuje w międzylesiu w CZD, my dostaliśmy namiary z polecenia, zobaczymy efekty po kuracji. Mówiła sensownie a czy pomoże to moge za jakiś czas napisać. My byliśmy u dr Chrupek

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvka wrote:Matleena, napisz coś więcej jak zrobiłaś trik z tym termometrem?
Moja pediatra mówiła, że powinno się wsadzić końcówkę termometru do pupy i nacisnąć nią na dolną ściankę odbytu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 08:11
Matleena lubi tę wiadomość
-
Wiecie co tak pieczecie o tym termometrze...
ale nie wkladacie tych bez dotykowych
? Haha taki głupi żart 
Mnie to jakos przeraża wolę jednak czopka
alicja_, Moniusia89, Ola_45, Pchelkaa, ZieloneOliwki, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A spotkałyście się może z karmieniem przez sen ? Ja o tym pierwszy raz czytałam w książce "zaklinaczka dzieci" i to olałam, ale wczoraj nasz pediatra sam zasugerował ze spokojnie można karmić przez sen. Że czasem dziecko bardzo mocno śpi i wtedy odrchy mu sie wyłączają, ale poza tym że powinno się udać.
Nawet spróbowałam: Mimo że podrażniałam mu policzki i wargi to nie chciał ciągnąć ani z piersi ani z butli (odciągnięte mleko). Próbowałyście może? -
nick nieaktualny
-
przjmuje prywatnie też tam, tylko w przychodni - kolmed - znajdz stronę www i tam jest nr telefonu.na nfz mamy skierowanie ale nie udało mi się dodzwonić w ogóle.akira wrote:dzieki! Czy dlugo czekalas na termin w czd czy byliscie prywatnie? Bo patrze w sieci i nie widze, by gdzies prywatnie przyjmowala
akira lubi tę wiadomość
7w3d 💔