Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha specjalnym sposobemMi$ia26 wrote:Moj wieczorami tylko rece i trzebaa bujac specjalnym sposobem inaczej nie da rady

mojego też, u nas to skupianie to wręcz rytuał
no ale coz w koncu jestem na urlopie 
Tak swoją droga... Chciałabym poznać tego co to coś macierzyńskiego nazwał URLOPEM co to kuwa ma z urlopem wspólnego
? Zwiększenie etatu z jednego do trzech to taak, ale urlop
? WTF
Pchelkaa, Suerte, kwiatakacji, justyna14, genoweffa, gosia mmr lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Oo jak było
? Jak zakładanie bolało? Dlugo trwało? Bo ja się też zdecydowałam ale musze czekac na okres który ma nadejść za jakies 2-3 tyg
Edit: ale ten Twój gin ma godziny urzędowania
ile placolas za wkładkę?
O 20:30 miałam wizyte, bo byłam po wszystkich pacjentkach
Nie byłam zapisana, bo miałam się pojawić 1wszego dnia okresu. Płaciłam 1200zł.
Bałam się strasznie, więc przed wyjściem wypiłam na odwagę trochę wina
Trwało to ze 2 minuty. Nie bolało NIC - ale chyba nie będę obiektywna przez te okoliczności
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 23:11
Evka, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
Evka wrote:A macie tak, że np Wasze dziecko płacze, nie możecie go ukołysać, ale weźmie go na ręce ktoś inny niż mąż np mama, babcia, ciocia itp i jest cisza, słucha i patrzy jak zahipnotyzowane?

No jasne
mysle że wynika to z tego ze inni mają bardziej lajtowe podejscie i generalnie ich to wali czy uspokaja czy nirnbo zawsze przecież można oddać mamie
Pchelkaa, kwiatakacji, alisss871 lubią tę wiadomość
-
alicja_ wrote:.
Bałam się strasznie, więc przed wyjściem wypiłam na odwagę trochę wina
Trwało to ze 2 minuty. Nie bolało NIC - ale chyba nie będę obiektywna przez te okoliczności 
Wiesz, trochę to jest pojecie względne
mam iść najebana na zakładanie
?
alicja_, Suerte lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy urzedujemy u moich rodzicow- u sasiadow w mieszkaniu obok zapalila sie choinka od lampek i spalilo sie pol mieszkania az u Nas czuc wiec na dwa trzy dni u rodzicow jestesmy a chalupa sie wietrzy. Dobrze ze sasiaf z bloku obok zauwazyl dym bo inaczej nie wiem co by bylo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUrlop na zwiekszonych obrotach i tak to napewno byl facet kobiega by tak tego noe nazwala

U nas jest najpierw bujanie polaczone z tanczeniem jam przysnie trzeba zwolnic tempo i przejsc na bujanie na boki a pozniej tylko lekkke kolysanie dla utrwalenia efektu i do lozka
Acikk, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
A moje dziecko właśnie- (nareszcie) padło po dwugodzinnym maratonie... Jadła i zasypiala a jak ja odkladalam to oczy jak 5zlotych i tak w kolko bite 2godziny

Moze pospi chociaz do 3:00 cobym sie zdrzemnela i "zregenerowala" przed kolejnym karmieniem...
Ja tez zastanawiam sie nad wkładka. Nastepne dzidzi chce miec okolo 30stki, wiec by sie oplacalo zalozyc
-
Jutro chyba się przejdę po te "katatery", właśnie poczytałam i zobaczyłam jak to wygląda:) Może małej trochę ulży, bo też męczy się często z pierdzioszkami i kupkami.
Dzięki za info
Ja kiedyś podawałam czopek glicerynowy - to mój facet też nie chciał na to patrzeć - mimo, że mamy córkę.
Matleena lubi tę wiadomość