Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Dziewczyny czy wasze dzieci w domach owijacie,przykrtwacie caly czas kocykiem? Czy sa w samych np pajacach i bodach a tylko do snu pod kocykiem? I jaka temp ciala maja wasze dzieci??
ja tez tylko do spania przykrywamdwa razy mierzylam malemu temperature i dwa razy mial 37,5
-
Megi ja tak jak dziewczyny. Przykrywam tylko do snu , u nas przykrywanie nie ma sensu bo mały tak kopie że po 5 min zbieram kocyk z podlogi. A jak nie śpi to nie lubi być osobisty bo jest bardzo ruchliwy
wiec leży w bodziaku i polspiochach (które jak ma za luźne to tez po 5 min jest bez gaci
) albo w pajacu albo spiochach
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny
Kurcze bo moj to taki zmarzlaczek ma ciagle zimne raczki choc temp w domujest 21st i zawsze go przykrywalam kocykiem cienkim a w nocy ten kocyk skladalam w pol i podwojna warstwa byla i temp mial wtedy 37.3 zazwyczaj. A wczoraj bylismy na rehabilitacji i tam babeczki cwicza z nim w bodziaku z krotkim rekawkien i sie smialy ze zmarźlaczek. Ale po powrocie do domu byl ciagle letni a temp max 36st i sie wysyraszylam bo czy owinelismy go w koc czy z nami pod koldra byl to nic go nie rozgrzewalo. Dopiero dzisiaj jak maz zalozyl mu polarowego spiocha i skarpety na raczki to nabral wyzszej temp i taka trzyma nawet po powrocie ze spacerku. A na spacerze byl w cienkich spiochach, body krotki rekaw, kombinezon i na wierzch dwa cienkie kocyki no i czapeczka a temp na zewnatrz ok -5 st. Chyba przesadzam?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNasza ma temperaturę 37-37.5. Ubieramy w body z długim rękawem, półśpiochy i skarpety albo pajac i skarpety. Przykrywamy tylko nóżki jak śpi. W nocy śpi w śpiworku. W salonie mamy 22 stopnie w sypialni 20.
A mnie dzisiaj tak strasznie głowa boli, że wstaję tylko na karmienie, a tak to leżę,ale zasnąć nie mogę. W Krakowie straszny smog dzisiaj, więc nici ze spaceru, nawet mieszkania nie da się wietrzyć. Niech już się kończy ta zima. -
nick nieaktualnyHej witam sie po prawie nieprzespanej dzis maly marudny nic mu nie pasuje teraz dopiero zasnal a ja toczylam wojne dzis z M od rana a skonczylismy godzine temu
U nas maly jest zazwyczaj w bodach z dlugim jakies spodnie i skarpetki w krotkim rekawku jeszcze nie byl bo wydaje mi sie ze jest zimno mimo tych 21 stopni w domu bo ciagnie strasznie od podlogi
I musialam przeozyc wizyte u kosmetyczki na jutro przez ten nasz przekety samochod ktory non stop szwankujeI jutro w koncu rzeski zakladam metoda ktora polecila mi Acikk zobaczymy jak wyjdzie noi chyba farbne sie na rudy jak szalec to na calego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 16:11
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWyszliśmy ze szpitala i całe szczeście, dostalismy kropelki na katar i obserwować mamy.
Dostałam reszte zdjeć wiec pospamuje znowu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 10:26
pati_zuzia, kwiatakacji, MeGi2986, Nadulka, Pchelkaa, Matleena, Aneczka86, lilianna, genoweffa, rewelka lubią tę wiadomość
-
Wiecie co do mnie dziś przyszla mama pobawić antka bo chciałam na spokojnie posprzatac chatę i poogarniac trochę. Jak przyszła to mały spał. Posprzataalm caly dom, wypilysny kawkę zjadły ciastko a mały ciągle spał hehe tyle się go pojawiła
a teraz go tam bajeruje a ja leżę w wannie
lepiej jej idzie to bajerowanir niż mi
Pchelkaa, Matleena, lilianna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny