Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Flakonik, Kasia jaka lansiara. W ogóle to uwielbiam ten jej uśmiech. Coś mi się wydaje, że Julka to ta spokojniejsza siostra, nie?
Matleena lubi tę wiadomość
-
Jezu dziewczyny Mój antek na spacer jedzie w body i polspiochach i kombinezonie i pod ciepłym kocem
i zawsze jest cieplutki a nawet lekko zgrzany więc jakbym ubrala tak jak piszecie to antek chyba by pływał w swoim pocie
Suerte, cytrynówka, kwiatakacji, Ola_45, KASIAG24, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Jezu dziewczyny Mój antek na spacer jedzie w body i polspiochach i kombinezonie i pod ciepłym kocem
i zawsze jest cieplutki a nawet lekko zgrzany więc jakbym ubrala tak jak piszecie to antek chyba by pływał w swoim pocie
mój identycznieubieram tylko body, polspiochy i kombinezon
Suerte, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
Witajcie kobietki!! Dawno mnie tu nie bylo... Gratuluje przepieknych dzieciaczków
Po cichu czasem Was sobie czytam.
Nie wiem czy mnie pamietacie? Miałam również termin na grudzień niestety 07.06.2015 straciliśmy nasz skarb... Pisze do Was bo chcę się poradzić
Otóż oczywiście staramy się o kolejną dzidzie od listopada i zrobiłam dziś testy iiiiii mamy drugą kreseczkę ale prawie niewidoczną. Podejrzewam, że jest po prostu za wcześnie bo to 29 dzień cyklu a jutro lub pojutrze spodziewany termin okresu. Jak myslicie laski? Bo do jutra umrę z niepewności....
a jeszce druga sprawa czy miala któraś uśpioną cytomegalię?? Bo ja tak mam i troszkę mnie to martwi ;(
Matleena, justyna14, niania.ogg, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBulisia wrote:Witajcie kobietki!! Dawno mnie tu nie bylo... Gratuluje przepieknych dzieciaczków
Po cichu czasem Was sobie czytam.
Nie wiem czy mnie pamietacie? Miałam również termin na grudzień niestety 07.06.2015 straciliśmy nasz skarb... Pisze do Was bo chcę się poradzić
Otóż oczywiście staramy się o kolejną dzidzie od listopada i zrobiłam dziś testy iiiiii mamy drugą kreseczkę ale prawie niewidoczną. Podejrzewam, że jest po prostu za wcześnie bo to 29 dzień cyklu a jutro lub pojutrze spodziewany termin okresu. Jak myslicie laski? Bo do jutra umrę z niepewności....
a jeszce druga sprawa czy miala któraś uśpioną cytomegalię?? Bo ja tak mam i troszkę mnie to martwi ;(
hejbardzo mi przykro z powodu straty malenstwa- wiem, co czujesz, ale tez wiem, ze kolejna ciaza i dzidzius rekompensuje bol. Ja tez mialam druga kreske, widoczna ledwo tylko pod swiatlo, a teraz tule Antosia
powodzenia Kochana, duzo sil, bo bedziesz teraz ich potrzebowac, bo ciaza po stracie to nie tylko radosc i nadzieja,ale niestety tez duzo leku i niepewnosci. DAaj znac
-
nick nieaktualny
-
My ze Staśkiem leżymy w szpitalu od 15.01
Pojechaliśmy z ropiejące oczkiem a teraz leczymy juz wszystko: oczy, nos, nieżyt gardła, zapalenie ucha środkowego, a i jeszcze zoltaczka nam nie chciała minąć, więc był naswietlany i podłączony do kroplówki, żeby wypłukać bilirubinę - to na szczęście mamy z głowy. Czuję, że większość z tych chorób złapał tutaj, połowa oddziału kaszle i kichaStaś niedługo skończy miesiąc, a my byliśmy w domu aż 10 dni... smutno
-
iNso87 wrote:My ubieramy na spacer tak:
Body kr lub dl rękaw,bluzeczka,spodenki lub getry. Na to sweterek na misiu,spodenki polarkowe,skarpetki,lapki. Czapka bawelniana i czapka ciepla. Kombinezon,szaliczek,kocyk.
o matko! strasznie grubo ubierasz...
ja ubieram wg tej zasady:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a97b3e9a44f.png
po co aż dwie czapeczki?..nie pytam ze złośliwości tylko z ciekawości bo moja to by w takim ubraniu się zagrzała i spociła
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej ja juz po rzeskach efekt mega naturalny i jestem w miare zadowolona
Ja ubieram w body z dl bluze spodnke skarpetki kombinezon czapka i kocykkiem przykrywam
Flakonik dziewczynkk to male modeleczki udanego pobytu
Nadulka jakk masz kolor wloskow ?
-
nick nieaktualnyja jak ostatnio bylo -4 ubieralam w body z krotkim pajac kombinezon na to i czapeczke grubsza i pod kocyk w wozku albo w chuscie a tak jak jest teraz znaczy bardzo wiosennie 11 15 stopni to ubieram body z krotkim bluzeczka, spodenki jakies, skarpetki i taki swetro kurtke na to, ale to do wozka, a do chusty pajac polarowy i buciki na nozki, w razie jakby mialo byc mu zimno to moge go wsadzic pod moja kurtke a wlasciwie meza
-
iNso87 wrote:A masz tam wogole pokarm?ściągasz mleko laktatorem? Moze Maluszkowi nic tam nie leci.. Albo zle lapie brodawke i mu wypada czy cus.
Mleko mam bo az mi kapie. Sciagalam laktatorem tez, teraz mi przyszedl elektryczny od szwagierki bo recznym to tragedia... I mam sporo mleka nawet po tym jak maly aktywnie je. Balam sie ze niedojada ale pielegniarka byla ostatnio i klocek moj prawie kg w ciagu 16 dni przybral wiec powiedziala ze napewno sie najadaboje sie ze kolki mu sie zaczynaja czy cos...
No i mieszkam w domu. Tylko nie wiem czy postawic wozek w korytarzu przy drzwiach czy w kuchni? Boje sie ze w kuchni bedzie za daleko a przy drzwiach go przewieje zas... Bo u nas spore wiatry zimne nawet przy temperaturze na plusie.
Gosia zdarza mu sie to wlasnie od jakiegos czasu raz dziennie ma takie odpaly. Ale to sporo po tym jak aktywnie ssa czyli zdazy sie najesc do polowy napewno.
W ogole mi dziecko na raty je bo nigdy nie moze sie najesc do konca jak mu daje piers -
I my dostalismy zdjecia z sesji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 21:56
Mama-julka, kwiatakacji, pati_zuzia, Dżulia, Matleena, rewelka, Moniusia89, Ola_45, MeGi2986, Pchelkaa, Nadulka, Aneczka86, genoweffa, iNso87, Piegus, m@rzenie, Pchełka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCytrynówka współczuję tego pobytu. Więcej szkody z przebywania w szpitalu niż pożytku. Mój też wwyszedł do domu z żółtaczką i dopiero teraz po trzech tyg. nie widać zażółconych oczu.
Bulisia powodzenia. W czerwcu byłam dwa razy w szpitalu i było kiepsko. W zeszłym roku poroniłam. Jestem przykładem, że się udaje. Trzymam za Ciebie kciuki.
Chichibi widzę że wg tego schematu nawet ubieramTylko nasze spacery trwają prawie dwie h i parę razy wchodzimy do sklepów na zakupy. Też ubieram dwie czapeczki - z bawełny i wełnianą ręcznej roboty i ona wydaje mi się zbyt ażurowa. Flakonik już parę razy pisała że ciuszki z Holandii.
Flakonik udanego pobytu i zapodaj fote z weselaPchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny