Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
dawno mnie tu nie było, ale wszystko u nas w porządku. Dziewczynki mają już ponad 2 miesiące, rosną ładnie - Ola waży już 4500g, a Marta 4100gObie ładnie śpią w nocy, o 19 kąpiel, potem jedzenie i o 23ciej znów jedzenie- Ola przesypia już później do rana (od 23 do 6tej przesypia bez pobudki) , a Marta budzi się o 4tej na jedzenie, a potem śpi do rana. W dzień dziewczynki też są grzeczne, nie mają kolek na szczęście, więc też nie mamy na co narzekać. Bardziej starsza nasza jest zazdrosna o bliźniaczki, ale z tym też sobie dajemy radę.
Ja czuję się dobrze, ważę mniej niż przed ciążą i od poprzedniego tygodnia zaczęłam przygotowywać się do wyjazdy na narty w marcu, więc chodzę na treningi do trenera i na fitness
Nawet nie będę próbować wmówić sobie, że nadrobię to co pisałyście, więc po prostu mam nadzieję, że u każdej z Was wszystko w porządku i że dzieciaczki mają się bardzo dobrze
Wklejam fotę naszej cudownej trójcy od lewej : Ola, Marcelina, Marta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 21:50
pati_zuzia, Mama-julka, iNso87, Ola_45, mnk, kwiatakacji, Matleena, aannkkaa, MeGi2986, Pchelkaa, gosia mmr, Nadulka, m@rzenie, niania.ogg, Dżulia, Suerte, genoweffa lubią tę wiadomość
[/url]
-
Acikk ja już zjeżdżałam na Białce tydzień temu
a teraz przygotowuje się na marzec, bo w Alpy jedziemy, więc będę potrzebować więcej sił
już się nie mogę doczekać nart, czekałam na to cały rok
Pchelkaa, gosia mmr, Moniusia89 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Alicja my się wybierzemy na jeden dzień i antka nie bierzemy
plan jest taki Bo mamy dom w górach ze pojedziemy z tesciami i oni zostaną z Antkiem w domu a my na kilka godzin na stok wyskoczymy
Takie zalety niekarmienia z cycaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 22:19
alicja_, Moniusia89, ZieloneOliwki, Dagietka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuwa nie nadaje sie na matke moje dziecko placze marudzi a ja niewiem co mu jest na dodatek zaczal po kazdym odbiciu niewiem uewac albo zwracac marudzi od jedbego karmienia do drugiego i nic nie dziala do tego rzuca sie tak ze az sie boje ze sobie cos zrobi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aliss ja stosuje tzn antek stosuje
Matlenaaurzekła mnie Twoja historia
U nas znowu nocka super Antoś zasnal przed 22 i spał sobie do teraz standardowo z jedna przerwa na jedzonko
Mąż z nim teraz wstał a mamusia dalej idzie kimacMatleena, Pchelkaa, Dagietka lubią tę wiadomość
-
Misia26
Lepiej idź do lekarza szybciej. U nas było coś podobnego i okazało się, że to ucho. Jak dzwoniłam do lekarza to pomimo tego, że nie mógł się z nami zobaczyć w sobotę, to powiedział, że to nie może czekać ani 1 dnia i jak nie znajdę pediatry co do nas przyjmie to mam jechać na ostry dyżur laryngologiczny, bo to była sobota.
Cytrynówka
Strasznie współczuje. A gdzie leżycie na Koszarowej czy Kamińskiego? Dużo zdrówka dla Stasia!
My z Kacperkiem też mamy przeboje. Obecnie zapalenie ucha i antybiotyk, ale perspektywa szpitala jest, jak sobie nie poradzi z antybiotykiem.
Z żółtaczką też długo walczyliśmy, bo wypisali nas z bilirubiną 11,7. Bardzo szybko znowu była wysoka, ale kazali nam odstawić mój pokarm na dobę lub dwie i podawać mm, a potem dokarmiać mm. To bardzo pomogło tylko Kacper wtedy miał niecałe 2 tygodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 07:22