Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ale u mnie to masakra byla. Ja plakalam i na meza sie obrazilam ze to wszystko jego WINA ha ha boze jaki czlowiek durny wogole wstyd mi teraz normalnie i to jeszcze jaki byl glowny powod tego ze chcialam dziewczynke ? Bo dla dziewczynek sa takie ladne ubranka... Ja pierdole, ale żal...
genoweffa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Dziewczyny ale u mnie to masakra byla. Ja plakalam i na meza sie obrazilam ze to wszystko jego WINA ha ha boze jaki czlowiek durny wogole wstyd mi teraz normalnie i to jeszcze jaki byl glowny powod tego ze chcialam dziewczynke ? Bo dla dziewczynek sa takie ladne ubranka... Ja pierdole, ale żal...
-
nick nieaktualnyBulisia wrote:Przepraszam dziewczyny ze dopiero sie odzywam... porobilo sie u mnie. Dzidzia jest beta rosnie, ale zeby nie bylobtak pieknie zrobila minsie ogromna 10 cm torbiel ciazowa... mam lezec duphaston i nospa forte 3x dziennie. Licze ze sie wchlonie bo jak sie skreci lub cokolwiek to czeka mnie operacja:(
Polubilam bo ciesze sie ze sie odzywasz. Trzymam kciuki, musi byc dobrze :-* -
nick nieaktualnyAcikk wrote:Dziewczyny ale u mnie to masakra byla. Ja plakalam i na meza sie obrazilam ze to wszystko jego WINA ha ha boze jaki czlowiek durny wogole wstyd mi teraz normalnie i to jeszcze jaki byl glowny powod tego ze chcialam dziewczynke ? Bo dla dziewczynek sa takie ladne ubranka... Ja pierdole, ale żal...
Ah powiem Ci z tymi ubrankami to nie prawda..
Ja Sarkę ubieram czasem na chłopiecym dziale, bo już rzygam tym różem.kwiatakacji, Mama-julka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez parcie mialam na dziewczynke i mam moja mala ksiezniczke, tez bym jej za nic nie zamienila. To najlepsze co w zyciu mnie spotkalo
w dodatku ten drugi antybiotyk chyba dziala bo dzis tylko troszke marudzenia i drzenka 3 godzinna od 11:30-14:30 i ja tez sie przespalam
Mama-julka lubi tę wiadomość
-
Alicja wlasnie ostatnio zwrocilam na to uwage ze do chlopcow sa rozne ubranka a do dziewczynek wszystko jak nie rozowe to z serduszkami kolardkami
ahh wiadomo ze kochamy swoje dzieciaki najbardziej po prosru smiac mi sie chce jaka glupia bylam
-
nick nieaktualny
-
Pchelkaa wrote:A czemu faworkow nie mozesz przy kp? Ja w karnawale jadlam juz 4 razy i to opor, raz tak sie przejadlam ze o mamuniu
Bo niby dużo cukru i smażone wiadomo jem wszystko ale staram się w ograniczonych ilościach, a przy faworkach nie ma ograniczenia -
nick nieaktualnyA ja różem nie rzygam
No...ale ja zasłużyłam
Powiem Wam, że chłopcy są najcudowniejsi na świecie. Ja z moimi mam taką sztamę, że szok. Oczywiście bardzo dużo zależy od wychowania, ale ja zawsze będę mówić że chłopcy są specyficzni na plus.
Z Paulinką oczywiście będę miała taki sam superowy kontakt i wszystko będzie takie samo. Jednak ja się rozpływam przy kokardkach, różach, sukienkach i falbankach...Matleena, Acikk, Suerte, Madzisek, kwiatakacji, Mama-julka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchełka wrote:A ja różem nie rzygam
No...ale ja zasłużyłam
Powiem Wam, że chłopcy są najcudowniejsi na świecie. Ja z moimi mam taką sztamę, że szok. Oczywiście bardzo dużo zależy od wychowania, ale ja zawsze będę mówić że chłopcy są specyficzni na plus.
Z Paulinką oczywiście będę miała taki sam superowy kontakt i wszystko będzie takie samo. Jednak ja się rozpływam przy kokardkach, różach, sukienkach i falbankach...
Wcale się nie dziwie!Pchełka lubi tę wiadomość