Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
-Acikk-
Moja mala podobna do rodziny M, a dokladnie do jego mamy, paskudna jak noc - jak to niemka;) ciagle powtarzam Sophie, moja droga, Ty to musisz byc cholernie inteligentna, inaczej bedziesz miala ciezko w zyciu
lol
Pchelkaa, Matleena, aannkkaa, mnk, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde ciezko mi dzis dodawac posty z tele may usnal i spi juz pol godziny
A ja robie zakupy przez internet bo pogoda paskudna zeby wyjsc
My staramy sie miec stale godziny jedzenia i kapania i jakas tam rutyne wprowadzilam ale wiadomo ze sa dni kiedy jest to nadszarpniete ale tragedia sie wtedy niedzieje 
Antos jaka mina do zdjecia cudna
Kacperek pozdrawia cioteczki
I brata trojaczkowego Antka 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 14:27
Pchelkaa, Acikk, pati_zuzia, MeGi2986, rewelka, kwiatakacji, Madzisek, genoweffa, Nadulka, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Jak to dobrze wiedzieć, że nie tylko mój mąż rozwala dzień

Acikk, uwielbiam Twojego blondasa
Do mnie zadzwoniła teściowa i dosłownie mnie wkur.iła. Pyta co z moją siostra (w sensie czy będzie tą chrzestna). To jej mówię, że jeszcze nie wiem. A ona do mnie, żebym w takim razie wzięła sobie żonę kolegi męża. To się pytam czemu mam brać koleżankę, skoro mam jeszcze braci.
I jej mówię, że jak mam brać koleżankę to wezmę przyjaciółkę M. Wiedziałam że to ją wkurzy, bo teściowa jej nie lubi. A moja teściowa na to, żebym lepiej już wzięła N.N. (i tu padło nazwisko ex męża). Ale nie dałam się wyprowadzić z równowagi i powiedziałam jej na to że niby czemu ją, skoro nie utrzymujemy z nią kontaktu.
Za przeproszeniem a co sie ona tak wpier... w takie sprawy? Tak jak Megi pisze ja bym konkrernie pocisnela.
Wczoraj gadalam ze swoja tesciowa ze Irenka chora i ze bylismy u dr Sz. A ta buwers ze ona temu lekarzowi ze ufa i ze mam isc do dr M! A ja do niej: coo? Ale ja mu ufam i to moje dziecko i do niego jestesmy zapisani i tyle. A ona: ale dr M ma znajomosci, a ja: gdzie?? Wsrod bakterii i wirusow i zalatwi ze nie zaatakuja naszego dziecka?? I sie zamknela
Matleena, MeGi2986, kwiatakacji, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrewelka wrote:Padam na ryj... Tak mi się spać chce już pora spania małego a ten marudny że szok i spać nie chce

A nawet jutro dużo faworkow zjeść nie mogę bo karmie piersią...
A czemu faworkow nie mozesz przy kp? Ja w karnawale jadlam juz 4 razy i to opor, raz tak sie przejadlam ze o mamuniu
genoweffa lubi tę wiadomość
-
Pchelkaa wrote:Rany jak patrze na Waszych chlopaczkow ja chce juz synka!
slodziaki 
Powiem Ci ze ja mialam takie parcie na dziewczynke ze plakalam jak sie dowiedzialam ze chlopczyk a teraz jakbym miala mirc drugie to tez bym chciala chlopca
-
nick nieaktualnyDziewczyny, a ten katarek moze byc od mleczka jak sie wraca, u nas tak byla jak maly ulewal ciagle teraz jest lepiej choc ciagle sie zdarza.
Maksio marudny po tym szczepieniu,zle cale szczescie zasnal na swoja drzemke, Gabrys tez spi wiec mam jakies 2 godziny luzu
Gabrys z przedszkola wrocil caly umalowany, Picaso nie wiem tylko czy malowal na kartce czy po ubraniach
-
Przepraszam dziewczyny ze dopiero sie odzywam... porobilo sie u mnie. Dzidzia jest beta rosnie, ale zeby nie bylobtak pieknie zrobila minsie ogromna 10 cm torbiel ciazowa... mam lezec duphaston i nospa forte 3x dziennie. Licze ze sie wchlonie bo jak sie skreci lub cokolwiek to czeka mnie operacja:(
Pchelkaa lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH