X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • lips Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZy tylko mój maluszek w wieku 6 tygodni nie podnosi główki w leżniu na brzuszku ? Powinnam sie denerwować ? Jak go tego nauczyć ?

atdc3e5eao0yqv5p.png
  • Dżulia Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lips wrote:
    Dżulia a na co twoja dzidzia uczulona? Wiesz? Ja odstawiłam wszystkie produkty mleczne. W niedziele robie chrzciny i główkuje jakie ciasto upiec zeby choć kawałeczek zjeść. (Bez mleka, masła, margaryny, sera)A mam taką straszna ochote na słodkie..
    marchewka, cytrusy i ... dalej próbuje eliminować.
    znalazłam kilka przepisów dla osób ze skazą. jakieś oszukane "serniki", babki. Są stronki z przepisami, i na forum (kafateria czy jakoś tak) dziewczyny widziałam, że też się dzielą przepisami.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Ah powiem Ci z tymi ubrankami to nie prawda..
    Ja Sarkę ubieram czasem na chłopiecym dziale, bo już rzygam tym różem.

Oj tak! Dla dziewczynek większość jest w różu, albo w innych mdłych kolorkach :)
    W pierwszej ciąży chciałam chłopaka, bo chłopcy mają łatwiej :) A w drugiej było mi obojętnie, ale jak myślałam o dzidzi, to mówiłam w myślach Olka-fasolka :) No i jest :)

Pchelkaa, Matleena lubią tę wiadomość

• mnk Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżulia wrote:
    zazdroszczę !
    ja jestem na diecie eliminacyjnej , mała ma uczulenie :/
    No to nie zazdroszcze. U mnie maly ma wysypke jakas i tez myslalam ze uczulenie ale to tradzik niemowlecy chyba :O

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze maly spam z dzis :D2d26893.jpg

Madzisek, alicja_, pati_zuzia, Pchelkaa, aannkkaa, kwiatakacji, MeGi2986, Ola_45, Pchełka, Dżulia, Nadulka, m@rzenie, Suerte, Matleena, genoweffa, KASIAG24, Mama-julka, Flakonik, Aneczka86 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk kawał chłopa z tego Antka!

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też trochę pospamuje :D Szczęśliwy Sarek :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/48b925341c07.jpg

Acikk, Pchelkaa, rewelka, kwiatakacji, MeGi2986, Dżulia, pati_zuzia, Mi$ia26, Nadulka, m@rzenie, Suerte, Madzisek, Matleena, genoweffa, KASIAG24, Flakonik, Mama-julka, Aneczka86 lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Acikk kawał chłopa z tego Antka!
    Oj tak... Kawał kluchy :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj niestety jak tylko widzi telefon to od razu sie nie usmiecha wiec nie mam jeszcze ani jednego zdjecia z usmiechem choc nieraz probuje przez pol godziny to i tak dupa i tak :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Moj niestety jak tylko widzi telefon to od razu sie nie usmiecha wiec nie mam jeszcze ani jednego zdjecia z usmiechem choc nieraz probuje przez pol godziny to i tak dupa i tak :D
    U mnie to samo jak zobaczy tel to zamiera :-D ciekawa jest co to takiego :-D

Ala Sarka szczuplutka jak modeleczka! Nie wiem gdzie ta broda druga o ktorej pisalas :-)

Ja juz ogladam kurteczki na wiosne i spacerowki. Macie juz jakas bryke na oku?

alicja_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja Sarka wydaje się drobniutka.Antek kawał chłopa.
    A u nas małą bąki męczą więc śpi na rękach przytulona ,za chwilę kąpiel i mam nadzieję,że w nocy będzie lepiej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antek, przystojniaczek wymiata. Przez długie włoski wygląda na starszego :-)

Alicja, moja Paula przy Twojej Sarce to kawał baby :-) A Sarka śliczna bardzo .
    W ogóle nie sposob skomentować każdego z Waszych ślicznych dzieci. Każde jest słodziutkie i naprawdę piękne :-)

kwiatakacji, alicja_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarka jest cudnaa :)

Ja padam ze zmeczenia dzis znow prawie plakalam z malym co go odkladalam to placz zmiana pieluchy czy cokolwiek to placz biedny sie meczy caly dzien a mi rece odpadaja bo spal tyko prawie na rekach udalo mi sie go odlozyc na pol godziny ranki sa tyko w miare ale pocieszam sie ze to zaraz minie :)

alicja_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Ja juz ogladam kurteczki na wiosne i spacerowki. Macie juz jakas bryke na oku?

Pchelkaa, my zostajemy przy spacerówce z obecnego wózka (RIKO Brano). Na naszej wioseczce drogi są jakie są i nic lepszego raczej nie znajdę :-/

Ja nawet nie mam możliwości kupowania nowych ciuszków, bo moja ciocia wysyła mi non stop ciuszki dla córy. Nigdy nie mogła mieć dzieci i tak się cieszy jak może polatać po sklepach i coś kupić małej. Na szczęście ma dobry gust. Tylko mi brakuje tego kupowania trochę ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też prawie nic nie kupujemy,babcie i ciocie zadbały o następną rozmiarówkę. Ja kupuję tylko jak mi coś w oko wpadnie i też uważam,że chłopcy mają lepszą kolorystykę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi gin powiedział,że macica jest na miejscu alre mam ćwiczyć mięśnie kegla bo mam opadającą ściankę pochwy. Usłyszała któraś coś podobnego od swojego ginekologa?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:41

• Acikk Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatakacji mi tez kazala cwiczyc wiec dlatego zakupilam kulki :)

kwiatakacji lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Irenka to przy Waszych dzieciaczkach to niezly klops! :-D

Kurcze my dwa razy <3 i bylo nieprzyjemnie, boje sie kolejnego razu, dlatego tez taka przybita chodze bo pomimo ze maz chodzi i zaczepia mnie ja TAM juz nie czuje sie kobieco :-( myslalam ze po cc bedzie inaczej.

Acik a Wy juz probowaliscie drugi raz?

• Acikk Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelka tak tak :D miniony weekend byl ostry :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
‹‹ 2466 2467 2468 2469 2470 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ