Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
lips wrote:Dżulia a na co twoja dzidzia uczulona? Wiesz? Ja odstawiłam wszystkie produkty mleczne. W niedziele robie chrzciny i główkuje jakie ciasto upiec zeby choć kawałeczek zjeść. (Bez mleka, masła, margaryny, sera)A mam taką straszna ochote na słodkie..
znalazłam kilka przepisów dla osób ze skazą. jakieś oszukane "serniki", babki. Są stronki z przepisami, i na forum (kafateria czy jakoś tak) dziewczyny widziałam, że też się dzielą przepisami. -
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Ah powiem Ci z tymi ubrankami to nie prawda..
Ja Sarkę ubieram czasem na chłopiecym dziale, bo już rzygam tym różem.
Oj tak! Dla dziewczynek większość jest w różu, albo w innych mdłych kolorkach
W pierwszej ciąży chciałam chłopaka, bo chłopcy mają łatwiejA w drugiej było mi obojętnie, ale jak myślałam o dzidzi, to mówiłam w myślach Olka-fasolka
No i jest
Pchelkaa, Matleena lubią tę wiadomość
-
I jeszcze maly spam z dzis
Madzisek, alicja_, pati_zuzia, Pchelkaa, aannkkaa, kwiatakacji, MeGi2986, Ola_45, Pchełka, Dżulia, Nadulka, m@rzenie, Suerte, Matleena, genoweffa, KASIAG24, Mama-julka, Flakonik, Aneczka86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo ja też trochę pospamuje
Szczęśliwy Sarek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/48b925341c07.jpgAcikk, Pchelkaa, rewelka, kwiatakacji, MeGi2986, Dżulia, pati_zuzia, Mi$ia26, Nadulka, m@rzenie, Suerte, Madzisek, Matleena, genoweffa, KASIAG24, Flakonik, Mama-julka, Aneczka86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Moj niestety jak tylko widzi telefon to od razu sie nie usmiecha wiec nie mam jeszcze ani jednego zdjecia z usmiechem choc nieraz probuje przez pol godziny to i tak dupa i tak
ciekawa jest co to takiego
Ala Sarka szczuplutka jak modeleczka! Nie wiem gdzie ta broda druga o ktorej pisalas
Ja juz ogladam kurteczki na wiosne i spacerowki. Macie juz jakas bryke na oku?alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAntek, przystojniaczek wymiata. Przez długie włoski wygląda na starszego
Alicja, moja Paula przy Twojej Sarce to kawał babyA Sarka śliczna bardzo .
W ogóle nie sposob skomentować każdego z Waszych ślicznych dzieci. Każde jest słodziutkie i naprawdę pięknekwiatakacji, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySarka jest cudnaa
Ja padam ze zmeczenia dzis znow prawie plakalam z malym co go odkladalam to placz zmiana pieluchy czy cokolwiek to placz biedny sie meczy caly dzien a mi rece odpadaja bo spal tyko prawie na rekach udalo mi sie go odlozyc na pol godziny ranki sa tyko w miare ale pocieszam sie ze to zaraz miniealicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Ja juz ogladam kurteczki na wiosne i spacerowki. Macie juz jakas bryke na oku?
Pchelkaa, my zostajemy przy spacerówce z obecnego wózka (RIKO Brano). Na naszej wioseczce drogi są jakie są i nic lepszego raczej nie znajdę
Ja nawet nie mam możliwości kupowania nowych ciuszków, bo moja ciocia wysyła mi non stop ciuszki dla córy. Nigdy nie mogła mieć dzieci i tak się cieszy jak może polatać po sklepach i coś kupić małej. Na szczęście ma dobry gust. Tylko mi brakuje tego kupowania trochę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja Irenka to przy Waszych dzieciaczkach to niezly klops!
Kurcze my dwa razyi bylo nieprzyjemnie, boje sie kolejnego razu, dlatego tez taka przybita chodze bo pomimo ze maz chodzi i zaczepia mnie ja TAM juz nie czuje sie kobieco
myslalam ze po cc bedzie inaczej.
Acik a Wy juz probowaliscie drugi raz?