X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj juz od godziny spi :)

Acikk, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale słodziaki z waszych bobików :D

Zamowiłam chustę i licze na to że Alanek będzie chciał w niej być i będziemy mogli ogarnąć chatkę, bo teraz chce być tylko na raczkach. Oczywiście jutro zapierdzielam po bawełnianu koc i robię soczysta roladke z synia :D
    Jeszcze jak któraś chce się pozbyć i sprzedać szumisia to bym się ucieszyła :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Moj juz od godziny spi :)
    Moj zaprogramowany jak w zegarku wczoraj probowalam pol godz wczesniej usypiac to byla awantura jak ta lala :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 07:33

Acikk lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Moj zaprogramowany jak w zegarku wczoraj probowalam pol godz wczesniej usypiac to byla awantura jak ta lala :P
    To moj punkt 21 mleko odbic i 21.30 spac tak codziennie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie nic nie boli przy <3
    Dobra w sumie to mogę wam powiedzieć weźmie mnie mnie za szalona :D
    Ostatni okres dostałam 26.01 no i zaczynamy... Wątpię że uda się za pierwszym razem dlatego w sumie to już zaczniemy od tego cyklu. Oboje tego chcemy więc luz ;) no ale to tak na spokojnie
    A mi macierzyństwo daje tyle radości że nie da się tego wyrazić słowami.
    Jak by się udało w tym cyklu już to bym się zalapala znowu na listopad :D równy rok by był. Ale czuję że nie będzie tak latwo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 23:11

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Madzisek, nick nieaktualny, Matleena, nick nieaktualny, Nadulka, m@rzenie, nick nieaktualny, Dżulia, justyna14, nick nieaktualny, Moniusia89, iNso87, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bulisia wrote:
    Przepraszam dziewczyny ze dopiero sie odzywam... porobilo sie u mnie. Dzidzia jest beta rosnie, ale zeby nie bylobtak pieknie zrobila minsie ogromna 10 cm torbiel ciazowa... mam lezec duphaston i nospa forte 3x dziennie. Licze ze sie wchlonie bo jak sie skreci lub cokolwiek to czeka mnie operacja:(:(
    A co lekarz na to mówi? Trzymam kciuki żeby się wchlonelo!

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Mnie nic nie boli przy <3
    Dobra w sumie to mogę wam powiedzieć weźmie mnie mnie za szalona :D
    Ostatni okres dostałam 26.01 no i zaczynamy... Wątpię że uda się za pierwszym razem dlatego w sumie to już zaczniemy od tego cyklu. Oboje tego chcemy więc luz ;) no ale to tak na spokojnie
    A mi macierzyństwo daje tyle radości że nie da się tego wyrazić słowami.
    Jak by się udało w tym cyklu już to bym się zalapala znowu na listopad :D równy rok by był. Ale czuję że nie będzie tak latwo

szalona! :D Ty jesteś nie do zdarcia :P podziwiam :) ja bym teraz nie dała rady, a mam tylko jedno :P

poza tym mam kategoryczny zakaz od lekarki na rok ;) ale to przez cesarkę ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 01:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik chyle czoła za odwagę :D mi jeden starczy!
    W takim razie życzę szybkiej ciąży i najlepiej bliźniaków-chłopców :D jak szaleć to szaleć haha :D

• mnk Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 01:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie powaznie zastanawiam czy nie starac sie jak najszybciej:D

justyna14, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 01:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik a może się zdziwicie i właśnie bardzo szybko pójdzie :-) trzymam za was mocno kciuki ;-)
    A moj cos sie rozregulowal, spał tylko 4 godziny od karmienia a zawsze w nocy pierwszyvsen trwał conajmniej 6 i jesze zjadł sobie i oczy jak 5 zł

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 01:29

1usap07w9hybl9h9.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 03:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 07:33

iNso87 lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak narazie nie mam siły na następne i nie chodzi mi o zmęczenie przy dziecku, ale o 'zużycie materiału'. Jakaś jestem osłabiona, o bólach kręgosłupa nie wspomnę. Jak pomyślę o kolejnych 9 miesiącach z brzuchem to mi się odechciewa dzieci.

iNso87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik trzymam kciuki zebys wkrotce zobaczyla dwie kreseczki :-*

Ja nie czuje sie zmeczona macierzynstwem ani ciaza :-) wiadomo bywaja ciezkie chwile np podczas choroby dziecka. Przez cesarke musimy wstrzymac sie min pol roku.

Flakonik a jak dziewczynki zasypiaja? I czy czesto maja drzemki w ciagu dnia?

Misia u Nas to samo o 21 zaczyna zasypiac a o 21:30 juz spi na dobre:-) i nie ma opcji ze bede ja lulala od 20, ona i tak o 21:30 dopiero zasnie. I dziwie sie ze chlopcy siostry zasypiaja o 19 :-o no ale o 6:30 juz pobudka, wiec ja wole moja opcje i pospac do 8-9 :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dziwna noc....maly zasnal ok 21, pospal do 1.30 i po 5h zjadl, zasnal i po 2 obudzil sie z placzem, myslelismy ze mu fluki jakies sie zebraly, a tu pusto w nosie, musiala mu slina tak charczec i przeszkadzac i nie szlo go uspokoic, dopiero zasnal mi na cyckach i tak do tej pory....co chce odlozyc to placz...jedynie zjadl po 5 i dalej na mnie lezy....

• Acikk Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas kolejna przespana noc :D antek zawiniety o 22 wlasnie sie obudzil :D co za luksus :)

Matleena lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik trzymam kciuki podejrzewam ze teraz sie szybko Wam uda :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja to bym moze i przytulila drugiego bobasa ale taaak mi sie nie chce byc w ciazy narazie :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Eve_84 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 12:27

l22ntv73ogvn473k.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, cytat mojego meza ze wczoraj, bawil sie z antkiem cos tam go zaczepial smichy chichy i mowi "Acik, ja w sumie mógłbym miec jedno dziecko ale takie zajebiste nam wychodza ze chyba musimy miec conajmniej szóstkę" :P

nick nieaktualny, Dżulia, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
‹‹ 2468 2469 2470 2471 2472 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ