Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle słodziaki z waszych bobików
Zamowiłam chustę i licze na to że Alanek będzie chciał w niej być i będziemy mogli ogarnąć chatkę, bo teraz chce być tylko na raczkach. Oczywiście jutro zapierdzielam po bawełnianu koc i robię soczysta roladke z synia
Jeszcze jak któraś chce się pozbyć i sprzedać szumisia to bym się ucieszyłaPchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie nic nie boli przy
Dobra w sumie to mogę wam powiedzieć weźmie mnie mnie za szalona
Ostatni okres dostałam 26.01 no i zaczynamy... Wątpię że uda się za pierwszym razem dlatego w sumie to już zaczniemy od tego cyklu. Oboje tego chcemy więc luzno ale to tak na spokojnie
A mi macierzyństwo daje tyle radości że nie da się tego wyrazić słowami.
Jak by się udało w tym cyklu już to bym się zalapala znowu na listopadrówny rok by był. Ale czuję że nie będzie tak latwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 23:11
Mi$ia26, kwiatakacji, alicja_, Madzia890722, pati_zuzia, Madzisek, MeGi2986, Matleena, Pchelkaa, Nadulka, m@rzenie, Pchełka, Dżulia, justyna14, Suerte, Moniusia89, iNso87, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBulisia wrote:Przepraszam dziewczyny ze dopiero sie odzywam... porobilo sie u mnie. Dzidzia jest beta rosnie, ale zeby nie bylobtak pieknie zrobila minsie ogromna 10 cm torbiel ciazowa... mam lezec duphaston i nospa forte 3x dziennie. Licze ze sie wchlonie bo jak sie skreci lub cokolwiek to czeka mnie operacja:(
Madzia890722 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Mnie nic nie boli przy
Dobra w sumie to mogę wam powiedzieć weźmie mnie mnie za szalona
Ostatni okres dostałam 26.01 no i zaczynamy... Wątpię że uda się za pierwszym razem dlatego w sumie to już zaczniemy od tego cyklu. Oboje tego chcemy więc luzno ale to tak na spokojnie
A mi macierzyństwo daje tyle radości że nie da się tego wyrazić słowami.
Jak by się udało w tym cyklu już to bym się zalapala znowu na listopadrówny rok by był. Ale czuję że nie będzie tak latwo
szalona!Ty jesteś nie do zdarcia
podziwiam
ja bym teraz nie dała rady, a mam tylko jedno
poza tym mam kategoryczny zakaz od lekarki na rokale to przez cesarkę
-
nick nieaktualny
-
Flakonik a może się zdziwicie i właśnie bardzo szybko pójdzie
trzymam za was mocno kciuki
A moj cos sie rozregulowal, spał tylko 4 godziny od karmienia a zawsze w nocy pierwszyvsen trwał conajmniej 6 i jesze zjadł sobie i oczy jak 5 złWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 01:29
-
nick nieaktualnyJa jak narazie nie mam siły na następne i nie chodzi mi o zmęczenie przy dziecku, ale o 'zużycie materiału'. Jakaś jestem osłabiona, o bólach kręgosłupa nie wspomnę. Jak pomyślę o kolejnych 9 miesiącach z brzuchem to mi się odechciewa dzieci.
iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik trzymam kciuki zebys wkrotce zobaczyla dwie kreseczki :-*
Ja nie czuje sie zmeczona macierzynstwem ani ciazawiadomo bywaja ciezkie chwile np podczas choroby dziecka. Przez cesarke musimy wstrzymac sie min pol roku.
Flakonik a jak dziewczynki zasypiaja? I czy czesto maja drzemki w ciagu dnia?
Misia u Nas to samo o 21 zaczyna zasypiac a o 21:30 juz spi na dobre:-) i nie ma opcji ze bede ja lulala od 20, ona i tak o 21:30 dopiero zasnie. I dziwie sie ze chlopcy siostry zasypiaja o 19 :-o no ale o 6:30 juz pobudka, wiec ja wole moja opcje i pospac do 8-9 -
nick nieaktualnyA u mnie dziwna noc....maly zasnal ok 21, pospal do 1.30 i po 5h zjadl, zasnal i po 2 obudzil sie z placzem, myslelismy ze mu fluki jakies sie zebraly, a tu pusto w nosie, musiala mu slina tak charczec i przeszkadzac i nie szlo go uspokoic, dopiero zasnal mi na cyckach i tak do tej pory....co chce odlozyc to placz...jedynie zjadl po 5 i dalej na mnie lezy....
-
Aha, cytat mojego meza ze wczoraj, bawil sie z antkiem cos tam go zaczepial smichy chichy i mowi "Acik, ja w sumie mógłbym miec jedno dziecko ale takie zajebiste nam wychodza ze chyba musimy miec conajmniej szóstkę"
Pchelkaa, Dżulia, kwiatakacji, genoweffa lubią tę wiadomość