X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj juz od godziny spi :)

Acikk, genoweffa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale słodziaki z waszych bobików :D

Zamowiłam chustę i licze na to że Alanek będzie chciał w niej być i będziemy mogli ogarnąć chatkę, bo teraz chce być tylko na raczkach. Oczywiście jutro zapierdzielam po bawełnianu koc i robię soczysta roladke z synia :D
    Jeszcze jak któraś chce się pozbyć i sprzedać szumisia to bym się ucieszyła :D

Pchelkaa lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Moj juz od godziny spi :)
    Moj zaprogramowany jak w zegarku wczoraj probowalam pol godz wczesniej usypiac to byla awantura jak ta lala :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 07:33

Acikk lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Moj zaprogramowany jak w zegarku wczoraj probowalam pol godz wczesniej usypiac to byla awantura jak ta lala :P
    To moj punkt 21 mleko odbic i 21.30 spac tak codziennie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie nic nie boli przy <3
    Dobra w sumie to mogę wam powiedzieć weźmie mnie mnie za szalona :D
    Ostatni okres dostałam 26.01 no i zaczynamy... Wątpię że uda się za pierwszym razem dlatego w sumie to już zaczniemy od tego cyklu. Oboje tego chcemy więc luz ;) no ale to tak na spokojnie
    A mi macierzyństwo daje tyle radości że nie da się tego wyrazić słowami.
    Jak by się udało w tym cyklu już to bym się zalapala znowu na listopad :D równy rok by był. Ale czuję że nie będzie tak latwo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 23:11

Mi$ia26, kwiatakacji, alicja_, Madzia890722, pati_zuzia, Madzisek, MeGi2986, Matleena, Pchelkaa, Nadulka, m@rzenie, Pchełka, Dżulia, justyna14, Suerte, Moniusia89, iNso87, genoweffa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bulisia wrote:
    Przepraszam dziewczyny ze dopiero sie odzywam... porobilo sie u mnie. Dzidzia jest beta rosnie, ale zeby nie bylobtak pieknie zrobila minsie ogromna 10 cm torbiel ciazowa... mam lezec duphaston i nospa forte 3x dziennie. Licze ze sie wchlonie bo jak sie skreci lub cokolwiek to czeka mnie operacja:(:(
    A co lekarz na to mówi? Trzymam kciuki żeby się wchlonelo!

Madzia890722 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Mnie nic nie boli przy <3
    Dobra w sumie to mogę wam powiedzieć weźmie mnie mnie za szalona :D
    Ostatni okres dostałam 26.01 no i zaczynamy... Wątpię że uda się za pierwszym razem dlatego w sumie to już zaczniemy od tego cyklu. Oboje tego chcemy więc luz ;) no ale to tak na spokojnie
    A mi macierzyństwo daje tyle radości że nie da się tego wyrazić słowami.
    Jak by się udało w tym cyklu już to bym się zalapala znowu na listopad :D równy rok by był. Ale czuję że nie będzie tak latwo

szalona! :D Ty jesteś nie do zdarcia :P podziwiam :) ja bym teraz nie dała rady, a mam tylko jedno :P

poza tym mam kategoryczny zakaz od lekarki na rok ;) ale to przez cesarkę ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 01:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik chyle czoła za odwagę :D mi jeden starczy!
    W takim razie życzę szybkiej ciąży i najlepiej bliźniaków-chłopców :D jak szaleć to szaleć haha :D

• mnk Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 01:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie powaznie zastanawiam czy nie starac sie jak najszybciej:D

justyna14, genoweffa lubią tę wiadomość

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 01:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik a może się zdziwicie i właśnie bardzo szybko pójdzie :-) trzymam za was mocno kciuki ;-)
    A moj cos sie rozregulowal, spał tylko 4 godziny od karmienia a zawsze w nocy pierwszyvsen trwał conajmniej 6 i jesze zjadł sobie i oczy jak 5 zł

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 01:29

1usap07w9hybl9h9.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 03:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 07:33

iNso87 lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak narazie nie mam siły na następne i nie chodzi mi o zmęczenie przy dziecku, ale o 'zużycie materiału'. Jakaś jestem osłabiona, o bólach kręgosłupa nie wspomnę. Jak pomyślę o kolejnych 9 miesiącach z brzuchem to mi się odechciewa dzieci.

iNso87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik trzymam kciuki zebys wkrotce zobaczyla dwie kreseczki :-*

Ja nie czuje sie zmeczona macierzynstwem ani ciaza :-) wiadomo bywaja ciezkie chwile np podczas choroby dziecka. Przez cesarke musimy wstrzymac sie min pol roku.

Flakonik a jak dziewczynki zasypiaja? I czy czesto maja drzemki w ciagu dnia?

Misia u Nas to samo o 21 zaczyna zasypiac a o 21:30 juz spi na dobre:-) i nie ma opcji ze bede ja lulala od 20, ona i tak o 21:30 dopiero zasnie. I dziwie sie ze chlopcy siostry zasypiaja o 19 :-o no ale o 6:30 juz pobudka, wiec ja wole moja opcje i pospac do 8-9 :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dziwna noc....maly zasnal ok 21, pospal do 1.30 i po 5h zjadl, zasnal i po 2 obudzil sie z placzem, myslelismy ze mu fluki jakies sie zebraly, a tu pusto w nosie, musiala mu slina tak charczec i przeszkadzac i nie szlo go uspokoic, dopiero zasnal mi na cyckach i tak do tej pory....co chce odlozyc to placz...jedynie zjadl po 5 i dalej na mnie lezy....

• Acikk Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas kolejna przespana noc :D antek zawiniety o 22 wlasnie sie obudzil :D co za luksus :)

Matleena lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik trzymam kciuki podejrzewam ze teraz sie szybko Wam uda :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja to bym moze i przytulila drugiego bobasa ale taaak mi sie nie chce byc w ciazy narazie :P

kwiatakacji lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Eve_84 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 12:27

l22ntv73ogvn473k.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, cytat mojego meza ze wczoraj, bawil sie z antkiem cos tam go zaczepial smichy chichy i mowi "Acik, ja w sumie mógłbym miec jedno dziecko ale takie zajebiste nam wychodza ze chyba musimy miec conajmniej szóstkę" :P

Pchelkaa, Dżulia, kwiatakacji, genoweffa lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
‹‹ 2468 2469 2470 2471 2472 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ