Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypati_zuzia śliczny Maksio.
Mam takie same bodziaczki, tylko mojej się dekold robi do połowy klatki i zawsze któreś ramię na wierzchu więc przestałam ich używać.
Misia nie wiem ile się czeka na paszport ale dziecku możesz wyrobić dowód osobisty - szwagierka na dowód dla dzieciaczka czekała tydzień.
Evvik dzięki za artykuł. Ja ciągle mam opory z tym jedzeniem, bo boję się bóli brzuszka u małej. Doszło do tego,że jem bardzo mało owoców i warzyw, bo na początku małą bolał brzuszek. Podejrzewam,że bolał,bo była malutka ale jakoś nie mogę się przełamać ,a muszę, bo zaczynam odczwać skutki monotonnej diety.
Dziewczyny a jak wasze kręgosłupy? Bo mnie tak ostatnio bolą plecy,że spać nie mogę.pati_zuzia, iNso87 lubią tę wiadomość
-
kwiatakacji wrote:
Evvik dzięki za artykuł. Ja ciągle mam opory z tym jedzeniem, bo boję się bóli brzuszka u małej. Doszło do tego,że jem bardzo mało owoców i warzyw, bo na początku małą bolał brzuszek. Podejrzewam,że bolał,bo była malutka ale jakoś nie mogę się przełamać ,a muszę, bo zaczynam odczwać skutki monotonnej diety.
Dziewczyny a jak wasze kręgosłupy? Bo mnie tak ostatnio bolą plecy,że spać nie mogę.
w pierwszych tygodniach robilam to samo, jednak systematycznie wprowadzalam nastepne produkty. Sophie jak narazie nie reaguje alergicznie. Dzis ostatni test, sok z pomaranczy. Ostatnio jadlam pomelo i nic sie nie dzialo:)kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
c
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 01:06
rewelka, Dżulia, pati_zuzia, Mama-julka, iNso87, kwiatakacji, MeGi2986, Pchelkaa, Moniusia89, Marta0912, aannkkaa, Nadulka, Madzisek, Matleena, genoweffa, m@rzenie, Kate4, Suerte, Flakonik, Aneczka86 lubią tę wiadomość
Maksymilian
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Inso uwielbiam takie połączenia kolorów na włosach z chęcią tak samo bym zrobiła
w ogóle to bym sciela ale mąż mi cały czas mówi że ślicznie w takich wygladam
Na ból pleców polecam na mnie super działa
http://poczciarz.home.pl/gallery/albums/Cwiczenia_na_kregoslup_ledzwiowy/Cwiczenia_na_kregoslup_ledzwiowy.jpgiNso87, kwiatakacji, Mama-julka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy po wizycie. Oskrzela czyste. Dostała antybiotyk, jakby się wieczorem lub jutro pogorszyło to mam dać.
Nasivin do noska do pędzlowania.
Pchelkaaa, tak mi przykro, że jeszcze Ty chorujesz
Zinnat jest bardzo skutecznym i mocnym antybiotykiem i szybko Ci pomoże.
A Irence podajesz coś przy antybiotyku, coś na florę bakteryjną? -
Matleena wrote:Ja przechodzę teraz na ten Bebilon Pepti i mam wrażenie, że po tym Pepti jest szybciej głodny niż po NANie. No i to mleko jest duuuuuużo bardziej wodniste. I delikatnie mi je ulewa po karmieniu. Nie za dużo, ale jednak wcześniej tego nie było.
Hej, też jesteśmy na pepti i też mi zaczął na nim ulewać..do tego miał na początku biegunkę taka delikatna...dodajemy teraz dicoflor rano i wieczorem bo tak pediatra kazal. Czy czesciej je to nie zauwazylam...tzn na dniu bywa roznie co 2h najczesciej a czasami szybciej...w nocy co 2 do max 3 jak dobrze pojdzie.
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Do mam kp? Czesto Wasze dzieci w nocy budza sie na jedzenie? I czy budzicie sie z mokra koszula? Wczoraj Irenka zasnela o 20:45, przed spaniem jadla ok 20 min sama piers i w nocy sie nie obudzila sama, wiec o 4 sama musialam ja wubudzic bo cycki by mi rozerwalo i porobily mi sie zastoje. Sciagac laktatorem nie chce bo to tylko wzmaza produkcje mleka i musialabym je wylewac. Czy to mozliwe zeby corka juz nie potrzebowala jedzenia nocnego przy kp?? Nono co zrobic z tym nocnym nawalem?
U mnie mokra koszula się nie zdarza. Przy pierwszym dziecku, wiecznie leciało.
Ola ma pierwszą przerwę na jedzenie max. po 5 godzinach i sama się budzi, a kolejna po 3-4 godz.