Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:03
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Moniek a najgorsze tj ze Ty i Alicja wybraliście ten szpital w rudzie bo niby taki najlepszy 3 st referencyjnosci i cuda na kiju a obie zostalyscie tam zmasakrowane. U nas w kato tez sa szpitale gdzie rodzi sie rocznie po 2000 dzieci bo wszyscy chca tam rodzic. Bo takie super. Ja rodzilam w szpitalu gdzie rodzi sie 300 dzieci rocznie i mialam najlepsza opieke super porod i nikt nie probowal mnie zmasakrowac. A personel byc moze z nudow taki zyczliwy i pomocny bo jak jedno dziecko na 2 dni sie rodzi to sie ciesza ze cos sie dzieje..
Kurcze, ale u mnie gdyby nie to, że lekarz nacisnął na brzuch i pomógł dzidzi wyjść to mogłaby się urodzić mocno niedotleniona, wiec z dwojga złego lepsze to naciskanie. Młoda miała owiniętą pępowinę dwa razy, a ja nie umiałam przeć, więc ja jestem wdzięczna temu lekarzowi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziś się u nas stała dziwna akcja w nocy. Położyliśmy małą o 21:30. Pampers przebrany o 21. Budzimy się o 6 a małej papers przebrał i cała mokra spała
Oczywiście od razu katar
Pierwszy raz taka sytuacja. Zawsze spi od 21 do 6 i nigdy jej się nie przelało. Oby się tylko przez to bardziej nie rozchorowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 13:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuerte nasze mleko ma na opakowaniu napis bio combiotic ale to chyba to samo. Skład możesz sprawdzić na stronie hippa. My też wypróbowaliśmy 3 mleka jak mała miała 3 tygodnie, nam spasował właśnie hipp. Teraz karmię tylko piersią i mam nadzieję,że nie będę potem musiała znów kombinować z mm tylko hipp będzie ok.
My wychodzimy też w każdą pogodę i spacerujemy ok 3 godziny. W domu zatrzymuje nas tylko duży deszcz np. wczoraj. Jak jest brzydko i nieprzyjemnie to skracamy spacer ale na chwilę zawsze wychodzimy. Nie zapeszając mała też nie choruje, no poza infekcją pęcherza,która ponoć u dziewczynek jest bardzo częsta. Swoją drogą mała nie ma żadnych objawów a badanie moczu było rutynowym badaniem.
Pieluchy 3 nosimy już od 3 tygodni. -
Matleena wrote:My też przechodzimy na 3.
Suerte, powiedz że nie wyjdziesz bez recepty. Walcz o Bartka.Matleena lubi tę wiadomość