Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Tylko, że my obydwoje na diecie. A mój mąż jak to chłop. Może być na diecie, ale dieta musi być dobra
A bez suplementów się nie da chodzić pewnie?
Powiem Ci, że nie wiem - nie pytałam.
Ale czytam teraz czytam na stronie: "Na podstawie zebranych podczas spotkania informacji dietetyk określi zapotrzebowanie kaloryczne Twojego organizmu i zaproponuje kurację dobraną do jego potrzeb. Opowie jak będzie przebiegać dieta i wyjaśni jej zasady. Nie musisz podejmować decyzji o podjęciu kuracji od razu - oczywiście możesz zdecydować się na rozpoczęcie diety już na pierwszej wizycie - otrzymasz wtedy zalecenia dietetyczne oraz suplementy na najbliższy tydzień, ale możesz także pójść do domu i na spokojnie wszystko przemyśleć i umówić się na rozpoczęcie kuracji w dogodnym dla Ciebie terminie." -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Suerte napewno mu nie zaszkodzi... U nas nie bylo zadnych badan czy ma nietolerancje po prostu lekarka kazala sprobowac pepti.
Alicja gdybym nie urodzila dziecka to moze bym powiedziala ze bolalo ale tak to mowie ze poczulam lekki dyskomfortktory zupelnie z bolem nie mial nic wspolnego
tylko brzuch bolal jak na okres ale powiedziala ze kilka dni moze tak boleć. No i wzielam tabletki i jest ok
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Matlenaa ja weszlam do pierwszej z brzegu apteki i kupilam 5 mlek wiec chyba w jaworznie jakas lipa
Kurwa maz byl z malym u tesciowej wracam od lekarza a maly skarpetki naciagniete na spodnie zamiast pod spodniami i to az pod kolana
Tesciowa zmieniala pampersa...
Acikk jesteś niesamowitaNie wiem jak Wy dziewczyny, ale ja uwielbiam sposób pisania Acikka...
Acikk, KASIAG24, ZieloneOliwki, alicja_, pati_zuzia, Pchelkaa, Kika428 lubią tę wiadomość
-
Hejj meldujemy sie ze szpitala.... na razie miala kilka razy usg brzuszka i raz glowki' glowka chyba wyszla oj ale w brzuszku dwa azy wyszedl nadety zoladek i podejrzenie czegos w dwunastnicy na szczescie w usg nie wyszlobzadno zwezenie chociaz lekarka mowi zevw 50% nie widac tego na usg tak jak refluksu
jutro maja podjac decyzje czy beda robic rezonans..... to u nas tyle
(+
-
nick nieaktualnySuerte, u mnie też nie jest stwierdzona nietolerancja. Miał problemy z brzuszkiem i przepisała Bebilon Pepti. Pomaga.
A co do koperku- jeśli puszcza bąki to nie podawaj bo to pogorszy sprawę. Lepiej podaj herbatkę rumiankową, ulży troszkę w jelitach bo rozluźnia.
Spróbuj herbatkę podać trochę cieplejszą niż podajesz mleko. Kuba nie wypije ani wody, ani herbaty jak jest za chłodna.
Ja pytałam w aptece to mi babka powiedziała że można parzyć rumianek zwykły tylko nie 5 minut tak jak tą herbatkę z Hippa, tylko taką słabiutką żeby robić. To rumianek i to rumianek, tylko ten Hipp to jakiś ekologiczny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 21:25
-
nick nieaktualny