Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:A co do wagi- przy wyjściu ze szpitala miał 57cm i 2960, a tydzień temu 4340 a nie wiem ile cm, ale rośnie w długość bardzo bo wyrasta mi z 62 mimo że na szerokość to jak w worku.
Kurcze to moja była 4cm krótsza i 400g cięższa i myślałam, że to chudzina... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alicja_ wrote:Co do diet dziewczyny i odchudzania to nie wiem czy pamiętacie jak wspominałam Wam ostatnio o tym, że zaczęłam chodzić do Naturhouse. Dziś 8 dzień diety - schudłam 1,8kg. Chodzę najedzona
Na prawdę bardzo polecam!
moja I. 4400 g - to dopiero chudzinaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 19:15
-
nick nieaktualnyakira wrote:nie słyszałam, to jakis catering + dietetyk online? juz czytam
moja I. 4400 g - to dopiero chudzina
To dietetyk do którego chodzisz regularnie co 7 dni. Na każdym spotkaniu otrzymujesz idywidualną rozpiskę co masz jeść + otrzymujesz suplementy diety które musisz zażywać.
http://www.naturhouse-polska.pl/jak-dzialamy/jak-dzialamy/ -
Matlenaa ja weszlam do pierwszej z brzegu apteki i kupilam 5 mlek wiec chyba w jaworznie jakas lipa
Kurwa maz byl z malym u tesciowej wracam od lekarza a maly skarpetki naciagniete na spodnie zamiast pod spodniami i to az pod kolana
Tesciowa zmieniala pampersa...Marta0912, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
Matleena wrote:Kurde, jak u nas znowu będzie lipa to pojadę do Katowic. U nas był problem, bo mężowi nie chciało się iść do apteki i miałam mleka tylko do 16:00. Więc było ciśnienie
Alicja, ile płacisz za to?ja tam lubie mieć wsZystko w zapasie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:A jakie obiady gotujesz? Bo ja ciągle mam problem żeby zrobić dobry obiad i żeby mężowi smakował
W diecie akurat w tym tygodniu miałam dozwolonego kurczaka, indyka i ryby jeżeli chodzi o mięsa.
Wiec dużo różnych rzeczy kombinowałam np. kurczaka na ostro z warzywami (tylko oczywiście bez ryżu) itp.
Mężowi gotowałam osobno np. mielonego z ziemniakami..ślina mi ciekła
MeGi2986 lubi tę wiadomość
-
Alicja, a jakie to suplementy? zdradzisz? widze, ze sporo punktow u mnie maja, wiec sie wybiore, bo mam problem co jesc. Obiady zjadam normalne, tzn. to co wszyscy domownicy, ale musze miec jakis zastepnik chleba i slodyczy.
Dziewczny, ponawiam prosbe o nazwe kropli na ropiejace oko dla malenstwa? Dziekuje -
nick nieaktualnyMatleena wrote:Kurde, jak u nas znowu będzie lipa to pojadę do Katowic. U nas był problem, bo mężowi nie chciało się iść do apteki i miałam mleka tylko do 16:00. Więc było ciśnienie
Alicja, ile płacisz za to?
Za konsultacje z dietetykiem się nie płaci. Płatne są tylko sumplementy, a ich cena zalezy od tego jakie i ile ich wybierzecie do diety. Ja w pierwszym tygodniu płaciłam ok. 120zł za te suplementy. -
nick nieaktualnyakira wrote:Alicja, a jakie to suplementy? zdradzisz? widze, ze sporo punktow u mnie maja, wiec sie wybiore, bo mam problem co jesc. Obiady zjadam normalne, tzn. to co wszyscy domownicy, ale musze miec jakis zastepnik chleba i slodyczy.
Dziewczny, ponawiam prosbe o nazwe kropli na ropiejace oko dla malenstwa? Dziekuje
U mnie też jest sporo punktów.
Jestem mega zadowolona, bo na pierwszej wizycie miałam wszystkie pomiary dokładnie: kg,wzrost, ilość tkanki tłuszczowej, ilość wody w organizmie i jakieś tam jeszcze szczegółowe rzeczy.
To są ich firmowe suplementy firmy naturhouse który kupuje się u nich na miejscu po konsultacji.
Ja mam granulki fibroki, fiolki (do picia przed posiłkami), apinat cacao i kilka dodatków jeszcze kupiłam ostatnio do gotowania np. kostka warzywna bez soli i konserwantów (bo soli w tej diecie nie można).
Kurcze, ja używałam kropli na oko - ale niestety już wyrzuciłam i nie pamietam nazwyakira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny