Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMatleena, z tym mlekiem to miałam ostatnio tak że dostałam receptę na 3 opakowania, a w aptece mieli tylko dwa. Babka sprawdziła czy jest w hurtowni, było. Zapłaciłam za 3 opakowania, dostałam ręcznie wypisaną kartkę "Bebilon Pepti do odbioru bezpłatnie" i następnego dnia to jedno odebrałam wraz z paragonem na wszystkie trzy
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:Hejj meldujemy sie ze szpitala.... na razie miala kilka razy usg brzuszka i raz glowki' glowka chyba wyszla oj ale w brzuszku dwa azy wyszedl nadety zoladek i podejrzenie czegos w dwunastnicy na szczescie w usg nie wyszlobzadno zwezenie chociaz lekarka mowi zevw 50% nie widac tego na usg tak jak refluksu
jutro maja podjac decyzje czy beda robic rezonans..... to u nas tyle
(+
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Suerte bardzo Ci wspolczuje. Oby ta zmiana mleka polepszyla sytuacje. Moj maly tez do pewnego czasu robil kilka kupek dziennie,a potem raz na 3-4 dni. Zmiany mleka niestety u nas nie pomogly,ale z pepti nie probowalam. Pomysl, ze za Wami juz 2 miesiace. U nas wtedy byla kumulacja jesli chodzi o kolke. Jeszcze troche i zaczniecie rozszerzac diete, od razu bedzie lepiej zobaczysz!
-
nick nieaktualny
-
Dodam tylko, ze podawalismy delicol, bobotic forte i biogaie ale znaczacej roznicy nie zauwazylam. Ale po skonczonym 3 miesiacu bylo juz lepiej, a po wprowadzeniu obiadkow sa 2 kupki dziennie i inne dziecko
zaczelismy roszerzac jak maly mial 3,5 miesiaca,wiec niewiele Ci juz zostalo
wiem,ze sie meczysz ale pomysl ze malemu tez lekko nie jest..
wrzesniowka 2015 -
nick nieaktualnySuerte no wlasnie, moze przylec do pl, tutaj napewno lekarz pomoze.
Kasiag oby to nie bylo nic groznego.
My po- wreszcie bylo super, zero bolu, 100
% przyjemnoscijaja by byly jakby sie okazalo ze w ciazy jestem, bo poszlismy na calosc
ale kp wiec chyba raczej nie.
kwiatakacji, Acikk, Marta0912 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ala u mnie przy porodzie byl dr Mucha.
Suerte a może jakas konsultacja on linę z polskim lekarzem? Są różne portale z konsultacjami
Pola po Bebilonie ha wali baki tak śmierdzące ze kwiatki wiedna...w dodatku wyszla zielona kupa. Jutro idę sie lekarki poradzić.
Flakonik ja uzywalam do tej pory Bebilonu z pronutra i bardzo dobrze tolerowala to mleko. Tylko dostala wysypki na buzi i mamy podejrzenie skazy bialkowej.
A tak poza tym to dzisiaj mój szczęśliwy dzień. Ni z dupy sobie dzisiaj weszłam w spodnie sprzed ciążya jeszcze tydzień temu nie umiałam ich wciągnąć powyżej kolan
z wagi nawet kilo nie spadlo wiec Chyba biodra mi wsyslo
Acikk a może teraz winiacza zamiast tabletki? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia mam nadzieję,że z małą będzie ok.
Akira my dzisiaj dostaliśmy krople Torbex na ropiejące oczko.
U nas mała śpi od 20tej, cały dzień senna po tym szczepieniu. Mam nadzieję,że będzie spać spokojnie i prześpi te swoje 7-8 godzin. Mąż na piwku z kumplami a ja odciągam mleko i idę spać. U mnie waga stoi w miejscu, niby przy kp łatwo zgubić kilogramy ale jakoś tego u siebie nie widzęakira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Moniek no chetnie winiacza ale maz poszedl do pracy a sama nie pije no chyba ze z Wami
Ja mam 9 butelek wina wytrawnego :p
Mój jest przedstawicielem hurtowni i ostatnio był dobry deal i kazałam mu zakupić :p
Jedno już wypiliśmy w dwa dni żeby nie było : p
Ktoś pomylił cenę i za wino które kosztuje około 30zł za sztukę zapłaciliśmy 4zł za sztukę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 22:33
-
Suerte, wiem ze latwo powiedziec. Mi samej wszyscy to mowili a ja kazdego dnia walczylam ze soba i wcale to macierzynstwo mnie nie cieszylo. Dalej lapie sie na mysli, ze fajnie jakby tak gdzies wyjsc nie myslac o niczym i zyc sobie na luzie jak wtedy kiedy nie bylo malego. Ale wtedy kazdy usmiech, smiech malego wynagradza mi te wszystkie trudy dnia codziennego. Naprawde trzeba tylko czasu. I jakos tak ten swiat jest zorganizowany,ze tylko my matki musimy przez to wszystko,przez te wszystkie trudy przejsc. Jestes kobieta,matka i jestes silna!
ZieloneOliwki lubi tę wiadomość