Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySuerte wrote:nie mam jak bo nie mam kiedy jechac wyrobic Malemu paszport. samochodu w Anglii nie mamy, a to podroz 3godzinna w jedna strone. niestety poki Maly taki jest nie damy rady...
w czwartek moja mama przyjezdza na 3 tygodnie, wiec chociaz bede miala do kogo sie odezwac jak Maz w pracy...
A angielskiego paszportu nie mozecie? Nie trzeba nigdzie jezdzic, jedynie na poczte sie przejsc po formularz. Pozniej zawsze mozecie polski wyrobicAcikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moniek90 wrote:O matko...wlasnie pochlonelam trzy różne salatki sledziowe i pocislam je szarlotka z bita śmietana
mam nadzieje ze sie z tego szczęścia nie zes...
?
moniek90, Pchelkaa, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuerte to może odżyjesz jak mama przyjedzie, może spokój babci udzieli się Bartusiowi.
Tak się zastanawiam nad tą skazą białkową.Czytałam w książkach dotyczących kp,że tak naprawdę niewielki procent dzieci ma skazę czy uczulenie na białko krowie,a mam wrażenie,że to jest jedyna diagnoza lekarzy na każdą wysypkę na buzi. Oczywiście nam pediatra mówi to samo z tym,że ja odstawiłam nabiał i wysypka była, wróciłam do nabiału,a wysypka po jakimś czasie znikła.Dzisiaj to samo,szorstkie kolanka - alergia pokarmowa,a ona raz ma takie nóżki, raz nie i szczerze nire chce mi się kombinować od czego to- kupki ma ładne,brzuszek boli coraz rzadziej,jest radosna,więc na hasło alergia pokarmowa mam ochotę powiedzieć - przestanę kp to może wszystko przejdzie. -
Ja tez się zastanawiam czy Pola ma faktycznie ta skaze. Sprawdzimy czy na tym mleku ha sie jej ta wysypka wyleczy. Póki co nie chce się bawić w lekarza ale kupki miała zdrowe a teraz ma zielone. Bączki puszczala bezzapachowe a teraz zdechnąć można...wszystko to od zmiany mleka..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny