X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Acikk no my mamy cycki wolne wiec możemy :D
    Ala chyba też chetna byla ale pewna nie jestem :D mmmmm...sok z gumijagod :D omnomnom
    Nie pilam ale chce !!! :D zrobmy to :D

alicja_ lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Jestem za! Kto jeszcze chętny? :D

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte wrote:
    nie mam jak bo nie mam kiedy jechac wyrobic Malemu paszport. samochodu w Anglii nie mamy, a to podroz 3godzinna w jedna strone. niestety poki Maly taki jest nie damy rady...
    w czwartek moja mama przyjezdza na 3 tygodnie, wiec chociaz bede miala do kogo sie odezwac jak Maz w pracy...

A angielskiego paszportu nie mozecie? Nie trzeba nigdzie jezdzic, jedynie na poczte sie przejsc po formularz. Pozniej zawsze mozecie polski wyrobic :)

Acikk lubi tę wiadomość

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko...wlasnie pochlonelam trzy różne salatki sledziowe i pocislam je szarlotka z bita śmietana :D mam nadzieje ze sie z tego szczęścia nie zes...:D

ZieloneOliwki lubi tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez jestem chetna na sok z gumijagod :D

Acikk, moniek90, alicja_ lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    O matko...wlasnie pochlonelam trzy różne salatki sledziowe i pocislam je szarlotka z bita śmietana :D mam nadzieje ze sie z tego szczęścia nie zes...:D
    Moniek czy chcesz nam powiedzieć ze wyprzedzilas flakonika i pola bedzie miala rodzenstwo :D?

moniek90, Pchelkaa, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Tez jestem chetna na sok z gumijagod :D
    Mozesz u mnie zanocowac :D

Mi$ia26, alicja_ lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte to może odżyjesz jak mama przyjedzie, może spokój babci udzieli się Bartusiowi.

Tak się zastanawiam nad tą skazą białkową.Czytałam w książkach dotyczących kp,że tak naprawdę niewielki procent dzieci ma skazę czy uczulenie na białko krowie,a mam wrażenie,że to jest jedyna diagnoza lekarzy na każdą wysypkę na buzi. Oczywiście nam pediatra mówi to samo z tym,że ja odstawiłam nabiał i wysypka była, wróciłam do nabiału,a wysypka po jakimś czasie znikła.Dzisiaj to samo,szorstkie kolanka - alergia pokarmowa,a ona raz ma takie nóżki, raz nie i szczerze nire chce mi się kombinować od czego to- kupki ma ładne,brzuszek boli coraz rzadziej,jest radosna,więc na hasło alergia pokarmowa mam ochotę powiedzieć - przestanę kp to może wszystko przejdzie.

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Moniek czy chcesz nam powiedzieć ze wyprzedzilas flakonika i pola bedzie miala rodzenstwo :D?
    No co Ty :D to bym chyba wiatropylna musiała być :D

relgh371b3i8nmn1.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez się zastanawiam czy Pola ma faktycznie ta skaze. Sprawdzimy czy na tym mleku ha sie jej ta wysypka wyleczy. Póki co nie chce się bawić w lekarza ale kupki miała zdrowe a teraz ma zielone. Bączki puszczala bezzapachowe a teraz zdechnąć można...wszystko to od zmiany mleka..:-(

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Mozesz u mnie zanocowac :D
    Ok pisze sie na to :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wogole moj za 3 tyg wyjezdza a ja z malym przeprowadzam sie do Kielc :D I z jednej strony tak sie ciesze bo bede miala pomoc ze strony bratowej brata i mamy a z drugiej to bedzie nasza pierwsza rozlaka od 6 lat

• Acikk Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia a na dlugo sie rozstajecie?

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miesiac w porywach do dwoch :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Nawet sie nie zorientowalam ze juz możemy isc :D jeszcze chyba ala byla chetna :D

TAKTAKTAK ;D

Mi$ia26, Matleena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzis pierwszy raz udalo mi sie samej wykapac malego a upocilam sie przy tym jak swinka zniesc z gory wszytsko pozniej wniesc przygotowac ale udalo sie Brawo Ja :P

kwiatakacji, Matleena, moniek90, evvik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acik ale to musimy celować w wieczór w który Twój mąż nie będzie szedł do pracy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałyście to?

http://www.pudelek.pl/artykul/89117/dziewczynka_poczeta_w_walentynki_ma_na_czole_znamie_w_ksztalcie_serca/

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:

Pamiętam też, że była gadka o leżeniu w rowie - to chyba Ty Acikk miałaś leżeć :D

moniek90, evvik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nss mała zasnęła o 20 ale wstała o 24 i o 5. Poza tym spała bardzo niespokojnie, popłakiwała.Mam nadzieję,że to przez szczepienie i jutro już będzie ok.

‹‹ 2528 2529 2530 2531 2532 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ