Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Spoko tak z ciekawości pytam. Mój w nocy jest 10 godz bez jedzenia i nie czuje potrzeby by go karmić przez sen dlatego pytam
Edit: i bynajmniej mało na wadze nie przybieraWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 15:06
iNso87, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:I ile razy na dobę tak je?
-
Suerte wrote:ale On sie rzuca na butle jak lew, a potem dopiero odpycha jak troche zje... sprobuje Mu dawac mniej, ale nie wiem czy to przejdzie bo jak nie jest glodny to wypycha butle z buzi i wtedy jesc nie chce...
ale mam stresa z tym szczepieniem... -
Inso mój też się kręci nieraz w nocy i jestem pewną że za chwilę się obudzi a jednak się nie budzi. Może daj Jej trochę się pokrecic? Może się pokreci i usnie
? Albo Antek czasem od 5-7 się już kręci. Ale nie ruszam go dopóki nie zaczyna wołać
-
suerte skoro ulewa to i tak tyle nie przetrawia ile mu dajesz wiec dawaj mniej a najlepiej rzadziej a wiecej. i powiedz pediatrze co ile twoje dziecko je i ile zjada i jakie problemy macie. na 100% powie ci to co ja, ale moze od lekarza jak usłyszysz to lepiej.7w3d 💔
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Po co karmicie dzieci na spiocha ? Przecież to już nie noworodki. Mój też nie raz przespi jedzenie o godzinę lub dwie. No ale to chyba oznacza że nie jest głodny ?
też bym nie budziłanawet jak nie śpi a się nie dopomina to nie daję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 15:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuch tu jak przed porodami
Któraś pytała o moją przyjaciółkę..radzi sobie sama bardzo dobrze a od kilku tygodni już nie taka sama. Przychodzi do niej przyjaciel i sam od siebie jej pomaga. Wygląda na to że mu zależy
A kontaktu z ojcem dziecka nie ma i nie chce mieć.
A któraś z was jest na mleku Bebilon profutura? My zaczęliśmy on enfamilu ale jedna miała problem z kupka i odkąd jesteśmy na tym mleku Bebilon to zero problemów z brzuszkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 16:29
iNso87, Pchelkaa, kwiatakacji lubią tę wiadomość