Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Matlenaa a moj marudzil w hustawce ale ze mialam pare garow do zmycia to stwierdzilam ze niech se troche pomarudzi i co
usnal przy szumie wody haha !! Skonczylam myc podmienilam szum wody na szumisia i kimie nawet smoka wyplul 
Tez kocham pepti
Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochana, niedługo zaczniesz podawać marcheweczkę, jabłuszko, kaszkę, zrobi się cieplej, będziecie więcej wychodzić a i organizm małego też inaczej będzie reagował jak zacznie mieć rozszerzoną dietę. Serio Ci współczuję, bo mi jest czasem ciężko to co dopiero Tobie...Suerte wrote:wszyscy mi to mówią, ale na te chwile przestaje w to wierzyc

przeraza mnie kazdy nadchodzacy dzień, że znowu będzie powtorka...
Maly mi poplakuje przez sen, pewnie i szczepienie swoje zrobilo... a jeszcze jutro jestem sama z Malym caly dzien...
chcialabym w koncu sie cieszyc z macierzynstwa, a nie tylko kazdego dnia walczyc ze soba by wstac z lozka...
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKończę dziś 3 miesiące, czas być poważnym

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/66160a0d13c9.jpg
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Acikk, nick nieaktualny, rewelka, Moniusia89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, justyna14, nick nieaktualny, Matleena, nick nieaktualny, Madzisek, moniek90, Nadulka, iNso87, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja musze zostac wywalona bo wlasnie wczoraj zalozylam spiralkeMarta0912 wrote:Ja myślę dziewczyny, że to tak radykalnie nie można postapić. Proponuję zawiesić karę w zamian za deklarację, że następnym razem urodzimy sn i będziemy kp
Tylko trzeba na to jakiś czas wyznaczyć, żeby nie było np 3 lata 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jestem NIEMATKA!! To może ojcem jestem?

Suerte, dziewczyny dobrze prawią!
Jak przyszło Pepti to nie odstawiaj od razu ze względu na jego problemy z żołądkiem. Nie wiem ile ml robisz, ale przykładowo jesli 90ml-3 miarki to mieszaj: 2 dni 1 miarka Pepti + 2 miarki Bebiko, kolejne 2 dni (jeśli oczywiście nie będzie gorzej) 1,5miarki Pepti i 1,5 Bebiko, i znowu 2 dni 2 miarki Pepti i jedna Bebiko, a jak będzie ok to całkiem Pepti.
Tak, jest niedobre- słone i śmierdzące...
ale Kuba rzuca się na butelkę jakby jakiegoś homara co najmniej mu serwowali 
I też pisałam, żebyś spróbowała Infacol. Niech Ci mama kupi. JA dawałam długi czas Dicoflor rano do mleka, Infacol przed każdym posiłkiem, Delicol do każdego mleka. Espumisan nie pomagał. I Kuba jest cały i teraz jest lepiej i jestem na etapie dawania mu tylko Infacolu 2 razy dziennie i mieszania mleka. I daję rumianek i wodę. (koniecznie musi być ciepła bo inaczej nie wypije). I też płacze, nawet jak jest na rękach i trzepie rękoma i nogami. Daję smoczek, wypluje. Próbuję jeszcze raz... i jeszcze raz, aż w końcu zasysa i się uspokoi. I znowu się trzepie i płacz więc mówię "ćśśś" i trzymam mu rączki i się uspokaja. I zaraz mogę usiąść i zasypia trochę i odkładam do łóżeczka. Najważniejsze to zachować spokój bo jak mi koleżanka jakiś czas temu powiedziała: Dziecko to taki mały radar i wyczuwa stres, nerwy, smutek, płacz itd. I rzeczywiście musiałam się wyluzować
I jest dużo lepiej. Każde dziecko płacze- jedno więcej, drugie mniej. Ale w końcu przestanie... Zresztą nigdy nie płacze bez powodu
-
nick nieaktualny