Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co, też się nie popisalam.. Czasami Miki po 2h zaczynał koncert i ja po kolysaniu, smoczku i wodzie dawałam mu mleko i potem się dziwilam, że ulewa a dopiero teraz na to wpadłam, że ma kolki i nagle je sobie co 3,5h i prawie w ogóle nie ulewa, dobrze, że jesteście
Acikk, justyna14, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Suerte - ja bym smoczka-uspokajacza juz nie uczyla. Bartus skonczyl 2 mz, a od zakonczenia 2. miesiaca odruch ssania jest hamowany.
Alicja - zapisalam sie do dietetyka NatureHouse - 1. wizyta z pomiarami bezplatnaPchelkaa, Suerte, alicja_, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:nie, kupa "zdrowa" to żółta, zielona oznacza zazwyczaj alergię. my mieliśmy zieloną jak przesadziłam z nabiałem, odstawiłam i po 3 dniach było już ok.
Dodam że teraz są żółte bo odstawiłam Delicol i mieszam Pepti ze zwykłym Bebilonem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 14:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:Dżulia, a może się za bardzo stresujesz?
Ja też nie mogłam, bo się panicznie bałam że jak mnie mąż dotknie to już w ciążę zajdę
Polecam żel Preventivo z Rossmanna, już którejś polecałam -
nick nieaktualny
-
Dżulia wrote:nie boję się, ani kolejnej ciąży ani niczego. no może ostatniego 6 podejścia się bałam, że nie wejdzie i tak się też stało
powodzenia
Dżulia lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:to może po kropelkach, bo normalna kupa po mleku czy to dla alergików czy zwykłym powinna być żółta, zielona kupa oznacza problemy z brzuszkiem.Trzeba też patrzyć czy śluzu nie ma w kupie, bo to już wtedy na 100% alergia pokarmowa.
U mnie śluzu nie było. Raz były plastelinowate, raz rzadkie, raz z grudkami. Jedna- dwie dziennie. Teraz wali cztery żółte więc z czymś to musi mieć związek -
Mój głodomor już chce sam trzymać butlę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:08
Pchelkaa, ZieloneOliwki, rewelka, Suerte, MeGi2986, Ola_45, Flakonik, Marta0912, pati_zuzia, Madzisek, Nadulka, moniek90, Aneczka86, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDżulia wrote:żel już próbowaliśmy.
rozciąganie ręczne? nie brzmi ciekawie..
któraś z forum miała podobny problem. pamiętacie kto to taki?
Japrzez caly polog nie probowalismy, dopiero 7 tyg po porodzie, nie mogl wejsc we mnir jakbym byla za ciasna a mnie cos tam uwieralo jakbym cos miala, normalnie koszmar, wiec skonczylo sie na niczym, druga proba byla 2 tyg po tej sytuacji i to samo. Probuje wlozyc i za chu.. nie dawalo rady, plakalam ze dwa dni ze cos mi przy cc zrobili
ze nigdy juz dzieci nie bedziemy mieli itp. Dodam ze pomimo dluuugiej gry wstepnej bylam sucha. Az wczoraj kolejne podejscie i wielkie buum, bylo super
nic nie bolalo a i susza przeszla
mysle ze u Ciebie bedzie podobnie, za 2-3 tyg wszystko wroci do normy.
Dżulia lubi tę wiadomość