Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie są takie same. Wydaje mi się że powinny być jednakowej wielkości, a na pewno bardzo zbliżonej?Suerte wrote:ZieloneOliwki a to tak mozna 2 rodzaje mleka? bo miarki tez sa w kazdym mleku inne [w sensie te 'lyzeczki']
Co jest napisane na opakowaniu Bebiko dla dziecka 2-4 miesiące? że ile miarek ?
edit:
100 ml Bebiko 1 = 90 ml wody + 3 płaskie miareczki
Na Pepti jest to samo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:22
-
nick nieaktualnyoh jak nam dobrze tak blisko

mamy chustujące- jak Wam idzie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 11:08
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Moniusia89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dżulia, nick nieaktualny, Matleena, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Madzisek, moniek90, Nadulka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO to ja jestem matka polka. Sama się dziwię,że po tych wszystkich problemach z kp dalej karmię piersią.
Annielica nie pamiętam już gdzie ale czytałam,że czasem dzieci odrzucają jedną pierś i to jest związane ze skokiem rozwojowym i przechodzi.
Ja ostatnio w kp doceniam cycka jako uspokajacza.Jak nic nie daje rady noszenie,smoczek,spiewanie to cyc zawsze da rade. Wczoraj po szczepieniu mała była płaczliwa, więc wisiała na cycku a ja oglądałam seriale
My mamy smoczka Mam i mała bardzo je lubi,ale ona wszystkie smoczki akceptuje i bierze smoka już od 3 doby życia.
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrewelka wrote:Często zakraplałaś? Bo nie wiem ile razy dziennie można, a i my się z katarkiem od wczoraj meczymy
i ile trwał katarek u dziewczynek?
Pchelkaa jak u Was objawiało się zapalenie? Bo kojażę że chyba wzięło się od kataru?
Mloda pokasliwala i miala temp 37,5 ale nie wiem czy to z zapalenie pluc czy ze szczepienia bo zachorowala 2 dni po szczepieniu.
My po przesqietleniu pluc i kontroli, znowu mam super zdrowa coreczke, lekarz pozwolil wychodzic na spacery wiec odbrazu na godzinke sie wybralismy, a i ja lepiej sie czuje
wracamy do swiata zywych
rewelka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Madzia Ja rzadko w chuście noszę bo mały lubi bardziej na macie leżeć ostatnio i jak wiąże to główka mu jakoś lata a niby mocno dociagniete no ale będę ćwiczyć dalej może będzie lepiej

Ja też mieszam dwa mleka babevita ha i bebivita 1 i są dwie różne miarki ale używam tej mniejszej(dawkowanie z mleka ha )Jak używałam tylko mleka Ha to moje dziecko było ciągle głodne dlatego mieszam i mój glodomor jest najedzony:) -
nick nieaktualnyMoniusia89 wrote:Madzia Ja rzadko w chuście noszę bo mały lubi bardziej na macie leżeć ostatnio i jak wiąże to główka mu jakoś lata a niby mocno dociagniete no ale będę ćwiczyć dalej może będzie lepiej

Ja też mieszam dwa mleka babevita ha i bebivita 1 i są dwie różne miarki ale używam tej mniejszej(dawkowanie z mleka ha )Jak używałam tylko mleka Ha to moje dziecko było ciągle głodne dlatego mieszam i mój glodomor jest najedzony:)
no wlasnie zauwazylam,ze mojemu tez zaczela glowa latac... chyba przez to,ze ruchliwy bardziej sie zrobil, woec bede musiala jeszcze mocniej dociagac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA my smoka nie uzywamy, byl dzien ze zlapala ale tylko raz, tak to wypych go jezykiem krztusi sie, mamy 6 smokow i zadnego nie zlapala, wiec dalam sobie spokoj. Mysle ze skoro poradzilam sobie do tej pory to damy rade dalej, najgorzej boje sie zabkowania, no ale zobaczymy
nick nieaktualny lubi tę wiadomość