Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja prawie matka haha :D ale jak przejde na mm to bede juz niematka prawda ?:P

Suerte smoczek tylko z NUKa!!! Z wieloma mamami rozmawiałam i innych dzieci nie chciały a te bardzo;) moja też!

Matleena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte wrote:
    ZieloneOliwki a to tak mozna 2 rodzaje mleka? bo miarki tez sa w kazdym mleku inne [w sensie te 'lyzeczki']
    U mnie są takie same. Wydaje mi się że powinny być jednakowej wielkości, a na pewno bardzo zbliżonej?
    Co jest napisane na opakowaniu Bebiko dla dziecka 2-4 miesiące? że ile miarek ?

edit:
    100 ml Bebiko 1 = 90 ml wody + 3 płaskie miareczki
    Na Pepti jest to samo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oh jak nam dobrze tak blisko <3

mamy chustujące- jak Wam idzie? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 11:08

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Moniusia89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dżulia, nick nieaktualny, Matleena, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Madzisek, moniek90, Nadulka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to ja jestem matka polka. Sama się dziwię,że po tych wszystkich problemach z kp dalej karmię piersią.
    Annielica nie pamiętam już gdzie ale czytałam,że czasem dzieci odrzucają jedną pierś i to jest związane ze skokiem rozwojowym i przechodzi.
    Ja ostatnio w kp doceniam cycka jako uspokajacza.Jak nic nie daje rady noszenie,smoczek,spiewanie to cyc zawsze da rade. Wczoraj po szczepieniu mała była płaczliwa, więc wisiała na cycku a ja oglądałam seriale :)

My mamy smoczka Mam i mała bardzo je lubi,ale ona wszystkie smoczki akceptuje i bierze smoka już od 3 doby życia.

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia Twoj antos jest taaaaki slodziutki wycaluj go odemnie :D <3

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Madzia Twoj antos jest taaaaki slodziutki wycaluj go odemnie :D <3

ok, ale nie teraz, bo śmierdzi :P właśnie jest w trakcie robienia dużej i baaaardzo śmierdzącej kupy :P

Acikk lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewelka wrote:
    Często zakraplałaś? Bo nie wiem ile razy dziennie można, a i my się z katarkiem od wczoraj meczymy :\ i ile trwał katarek u dziewczynek?

Pchelkaa jak u Was objawiało się zapalenie? Bo kojażę że chyba wzięło się od kataru?

Mloda pokasliwala i miala temp 37,5 ale nie wiem czy to z zapalenie pluc czy ze szczepienia bo zachorowala 2 dni po szczepieniu.

My po przesqietleniu pluc i kontroli, znowu mam super zdrowa coreczke, lekarz pozwolil wychodzic na spacery wiec odbrazu na godzinke sie wybralismy, a i ja lepiej sie czuje :-) wracamy do swiata zywych :-D

rewelka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Moniusia89 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia Ja rzadko w chuście noszę bo mały lubi bardziej na macie leżeć ostatnio i jak wiąże to główka mu jakoś lata a niby mocno dociagniete no ale będę ćwiczyć dalej może będzie lepiej :)

Ja też mieszam dwa mleka babevita ha i bebivita 1 i są dwie różne miarki ale używam tej mniejszej(dawkowanie z mleka ha )Jak używałam tylko mleka Ha to moje dziecko było ciągle głodne dlatego mieszam i mój glodomor jest najedzony:)

d69c20mmk9myteud.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniusia89 wrote:
    Madzia Ja rzadko w chuście noszę bo mały lubi bardziej na macie leżeć ostatnio i jak wiąże to główka mu jakoś lata a niby mocno dociagniete no ale będę ćwiczyć dalej może będzie lepiej :)

Ja też mieszam dwa mleka babevita ha i bebivita 1 i są dwie różne miarki ale używam tej mniejszej(dawkowanie z mleka ha )Jak używałam tylko mleka Ha to moje dziecko było ciągle głodne dlatego mieszam i mój glodomor jest najedzony:)

no wlasnie zauwazylam,ze mojemu tez zaczela glowa latac... chyba przez to,ze ruchliwy bardziej sie zrobil, woec bede musiala jeszcze mocniej dociagac

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas Mała tez absolutnie nie chciała smoczka. Dopiero podszedł jej firmy MAM i to po kilku dniach walki. Moje piersi w końcu odpoczywają a ja razem z nimi.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:17

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 11:49

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:18

• Dżulia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co wam powiem?
    jestem znów DZIEWICĄ. !

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 11:49

7w3d 💔
  • Dżulia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak na poważnie... wcale mi nie jest do śmiechu, bo próbowaliśmy kilka razy <3 i nie może wejść. :(

• Dżulia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    mamy kp ile razy dobe wasze maluszki robią kupę? bo moja Pola ostatnio jakoś rzadko, maks 2 na dobe.
    moja tylko raz dziennie

justyna14, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    mamy kp ile razy dobe wasze maluszki robią kupę? bo moja Pola ostatnio jakoś rzadko, maks 2 na dobe.
    Moja od kilku dni tez.

justyna14 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my smoka nie uzywamy, byl dzien ze zlapala ale tylko raz, tak to wypych go jezykiem krztusi sie, mamy 6 smokow i zadnego nie zlapala, wiec dalam sobie spokoj. Mysle ze skoro poradzilam sobie do tej pory to damy rade dalej, najgorzej boje sie zabkowania, no ale zobaczymy ;-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

‹‹ 2534 2535 2536 2537 2538 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ