Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuerte wrote:ZieloneOliwki a to tak mozna 2 rodzaje mleka? bo miarki tez sa w kazdym mleku inne [w sensie te 'lyzeczki']
Co jest napisane na opakowaniu Bebiko dla dziecka 2-4 miesiące? że ile miarek ?
edit:
100 ml Bebiko 1 = 90 ml wody + 3 płaskie miareczki
Na Pepti jest to samoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:22
-
nick nieaktualnyoh jak nam dobrze tak blisko
mamy chustujące- jak Wam idzie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 11:08
kwiatakacji, MeGi2986, Moniusia89, Marta0912, Mama-julka, Suerte, Dżulia, pati_zuzia, Matleena, Flakonik, aannkkaa, Madzisek, moniek90, Nadulka, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO to ja jestem matka polka. Sama się dziwię,że po tych wszystkich problemach z kp dalej karmię piersią.
Annielica nie pamiętam już gdzie ale czytałam,że czasem dzieci odrzucają jedną pierś i to jest związane ze skokiem rozwojowym i przechodzi.
Ja ostatnio w kp doceniam cycka jako uspokajacza.Jak nic nie daje rady noszenie,smoczek,spiewanie to cyc zawsze da rade. Wczoraj po szczepieniu mała była płaczliwa, więc wisiała na cycku a ja oglądałam seriale
My mamy smoczka Mam i mała bardzo je lubi,ale ona wszystkie smoczki akceptuje i bierze smoka już od 3 doby życia.Pchelkaa, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrewelka wrote:Często zakraplałaś? Bo nie wiem ile razy dziennie można, a i my się z katarkiem od wczoraj meczymy
i ile trwał katarek u dziewczynek?
Pchelkaa jak u Was objawiało się zapalenie? Bo kojażę że chyba wzięło się od kataru?
Mloda pokasliwala i miala temp 37,5 ale nie wiem czy to z zapalenie pluc czy ze szczepienia bo zachorowala 2 dni po szczepieniu.
My po przesqietleniu pluc i kontroli, znowu mam super zdrowa coreczke, lekarz pozwolil wychodzic na spacery wiec odbrazu na godzinke sie wybralismy, a i ja lepiej sie czujewracamy do swiata zywych
rewelka, MeGi2986, pati_zuzia, kwiatakacji, Marta0912 lubią tę wiadomość
-
Madzia Ja rzadko w chuście noszę bo mały lubi bardziej na macie leżeć ostatnio i jak wiąże to główka mu jakoś lata a niby mocno dociagniete no ale będę ćwiczyć dalej może będzie lepiej
Ja też mieszam dwa mleka babevita ha i bebivita 1 i są dwie różne miarki ale używam tej mniejszej(dawkowanie z mleka ha )Jak używałam tylko mleka Ha to moje dziecko było ciągle głodne dlatego mieszam i mój glodomor jest najedzony:) -
nick nieaktualnyMoniusia89 wrote:Madzia Ja rzadko w chuście noszę bo mały lubi bardziej na macie leżeć ostatnio i jak wiąże to główka mu jakoś lata a niby mocno dociagniete no ale będę ćwiczyć dalej może będzie lepiej
Ja też mieszam dwa mleka babevita ha i bebivita 1 i są dwie różne miarki ale używam tej mniejszej(dawkowanie z mleka ha )Jak używałam tylko mleka Ha to moje dziecko było ciągle głodne dlatego mieszam i mój glodomor jest najedzony:)
no wlasnie zauwazylam,ze mojemu tez zaczela glowa latac... chyba przez to,ze ruchliwy bardziej sie zrobil, woec bede musiala jeszcze mocniej dociagac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA my smoka nie uzywamy, byl dzien ze zlapala ale tylko raz, tak to wypych go jezykiem krztusi sie, mamy 6 smokow i zadnego nie zlapala, wiec dalam sobie spokoj. Mysle ze skoro poradzilam sobie do tej pory to damy rade dalej, najgorzej boje sie zabkowania, no ale zobaczymy
genoweffa lubi tę wiadomość