Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustyna - u nas 2 czasem 3 kupy dziennie. Wczoraj po szczepieniu było więcej ale dzisiaj już normalnie. U nas zielona kupa ze śluzem była raz jak się zatrułam pierogami. Pediatra powiedział, że wrazie problemów z zielonymi kupami dawać dicoflor przez 5 dni.
genoweffa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokladnie dzulia niech Cie mezyk palcami porazciaga troszke
napewno bedzie przyjemnie
U nas napoczatku tez kiepsko bylo a teraz to lohohomam wrazenie ze mniej mi potrzeba do szczescia niz kiedys
Jak antek sie urodzil to myslalam ze juz nigdy przyjemności miec nie bede bo zamiast sie skupic na doznaniach bede nasluchiwac czy dziecko za sciana nie placze ale na szczescie nic takiego nie ma miejsca
No i jakos mi libido podskoczylo po tej ciazy, maz sie smieje ze juz mnie trzydziestka sciga i to dlatego (ponoc kobieta po 30 osiaga szczyt zapotrzebowania)
-
nick nieaktualnyakira wrote:Suerte - ja bym smoczka-uspokajacza juz nie uczyla. Bartus skonczyl 2 mz, a od zakonczenia 2. miesiaca odruch ssania jest hamowany.
Alicja - zapisalam sie do dietetyka NatureHouse - 1. wizyta z pomiarami bezplatna
Super! Trzymam kciuki żeby się udało!!!!
Ja dziś 9 dzieńgenoweffa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
alicja_ wrote:Super! Trzymam kciuki żeby się udało!!!!
Ja dziś 9 dzień
edit: u mnie waga powoli ale ciagle w dół, choc do wymazonej wagi jeszcze daleka droga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 15:18
alicja_ lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Acikk wrote:No i jakos mi libido podskoczylo po tej ciazy, maz sie smieje ze juz mnie trzydziestka sciga i to dlatego (ponoc kobieta po 30 osiaga szczyt zapotrzebowania
)
a jakieś 2 tygodnie temu nawet mi się o tym myśleć nie chciało. -
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:to może po kropelkach, bo normalna kupa po mleku czy to dla alergików czy zwykłym powinna być żółta, zielona kupa oznacza problemy z brzuszkiem.Trzeba też patrzyć czy śluzu nie ma w kupie, bo to już wtedy na 100% alergia pokarmowa.
-
nick nieaktualnyNo a ja jednak będę niematka raczej. W poniedziałek jeszcze mam się skonsultować z lekarką ze szpitala i jak wyrazi zgodę to zgodnir z radą naszej lekarki z przychodni będę musiała odstawić małą od piersi i przejść na nutramigen. Prawie pewne, że nietolerancja laktozy. Dalej są śluzowe kupy (mimo, że 2tyg nie jem nabiału i daję delicol). W dodatku te przelewanie w brzuchu, gazy, bóle brzuszka i słabe przybieranie na wadze...
Ehh no mówi się trudno. Troche mi szkoda tego kp;( ale mm też ma swoje plusy. No i pociesza mnie, że tyle z Was karmi mm a maluchy są zdrowe i szczęśliweKate4, pati_zuzia, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:03
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Marik wrote:Mam pytanie Czy któraś z Was szczepiła na raz 6 w1, pneumokoki i rotawirusy? Czy coś się działo potem dzieciaczkom?
Ja szczepilam i mała była tylko bardziej senna a innych dolegliwości brak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola_45 wrote:Co do seksów i libido to u mnie lipa.
Probowalismy 2 razy. Za 1 razem nie mogl wejsc, po kilku dniach sie udalo ale po jakims czasie az sie poplakalam z bolu. Myslalam ze jak wytrzymam troche to przejdzie ale jednak nie. Boli mnie jeden szew wewnetrzny i jeden nisko. Czuje bol i okropne pieczenie,szczypanie.
Niestety ale zycie lozkowe stoi u mnie w martwym punkcie. Libido tez slabe, a raczej nieobecne. Do zmeczenia i stanu zdrowia tam na dole dochodza jeszcze tabletki anty ktore jeszcze bardziej pogarszaja sprawe
Jestem zalamana. Moj narzeczony uwaza ze jest mi niepotrzebny,jest zalamany, ja tez. Ostatnio mi powiedzial nawet ze juz tyle czasu sie nie kochalismy (dwa tygodnie przed porodem juz przestalismy bo mialam falszywy alarm porodowy) ze swiruje i boi sie ze bedzie sie ogladal za innymi.. to mnie juz totalnie dobiloTobie tez polecam