X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze tu nie siedzz pracownicy mopsu :D

Pchelkaa, alicja_ lubią tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    A próbowałaś juz go do łóżeczka klasc żeby sie oswajal? :-)
    No w dzien jak kimie to w lozeczku. A w nocy Na razie mam troche stresa bo lozeczko jest w jego pokoju :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie mówilas kiedys ze Antoni spal w swoim pokoju? Wrócił do kolyski czy cos mi się pochrzanilo? :D

relgh371b3i8nmn1.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Czwórkę bachorków? Czwórkę bachorków i trzy zataczajace sie pijane bele :P
    Eee tam, bele niech se leza tam gdzie padną :D oj a jakby tak 4 laski przyjechaly to wujek manek by nas dziennie odwiedzal ze swojskim winkiem i bimberkiem :P

moniek90, alicja_ lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może zrzutka na nianię? :D

alicja_ lubi tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    A nie mówilas kiedys ze Antoni spal w swoim pokoju? Wrócił do kolyski czy cos mi się pochrzanilo? :D
    Raz spal ale wtedy spal bez roladki bo to bylo wtedy co nagle mi usnal na macie :P i obudzil sie w srodku nocy i nie wiedzialam czy to byla wina łóżeczka czy braku roladki :D i potem nie dawalam go na razie do lozeczka

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    To może zrzutka na nianię? :D
    Alicja ma jakas nianie moze by ja wziela :D

moniek90, alicja_ lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chłopina lubi robic za farsz no i co zrobisz :P ale czytałam gdzies ze dzieci samoistnie sie co jakiś czas mogą przebudzac kiedy konczy sie jeden cykl snu i zaczyna drugi. I wtedy jak dziecko nie umie samo zasnąć to może być płacz. Może sie przebudził, zwietrzyl Twoja zniewagę i sie zbuntowal :D

relgh371b3i8nmn1.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja co najwyżej mogę zabrać nianię z aventa :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 23:11

relgh371b3i8nmn1.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Chłopina lubi robic za farsz no i co zrobisz :P ale czytałam gdzies ze dzieci samoistnie sie co jakiś czas mogą przebudzac kiedy konczy sie jeden cykl snu i zaczyna drugi. I wtedy jak dziecko nie umie samo zasnąć to może być płacz. Może sie przebudził, zwietrzyl Twoja zniewagę i sie zbuntowal :D
    Wlasnie tez tak mysle. Bo czasem go slysze ze sie przebudza i pewnie jak byl bez rolady to sie powierzgal i rozbudzil ale to tylko moje domysły - po zawinieciu spal dalej wtedy :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas spać :-) milej i spokojnej nocy dziewczęta :-)

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Pojedziemy w lato :D wezmiemy okoliczne dziewczyny, dzidzie i bedzie wesolo :D w koncu wszystkie mamy wolne :D
    Matlena alicja co Wy na to :D

ja też chcę!

• Anka1101 Ekspertka

Wysłany: 12 lutego 2016, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Pojedziemy w lato :D wezmiemy okoliczne dziewczyny, dzidzie i bedzie wesolo :D w koncu wszystkie mamy wolne :D
    Matlena alicja co Wy na to :D

Ja mimo że mieszkam w górach to się pewnie nie zalapie bo pewnie akurat w tedy będę w tym szwabskim kraju :/

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BQZX1jI11Twlh9HWotZpF1je1gAYPpMaJAH0nsL9XgI/edit#gid=0
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej laski misia tez chetna :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Kate u nas Delicol troche pomógł ale nie na długo i nie do końca. Śluzowe kupy się pojawiły mimo, że podaję go do każdego karmienia. Dlatego w takim przypadku trzeba odstawić dziecko od piersi i przejść na nutramigen. Straszne spustoszenie w jelitach sieje nietolerancja laktozy jak cały czas się ją dostarcza. A w mleku kobiecym jest od groma laktozy niestety. Na szczęście nietolerancja często przechodzi z wiekiem.
    Ale z ta nietolerancja nie można jeszcze pokarmic kilka miesięcy?u mnie w sumie tylko ta kupka mnie martwi reszta raczej ok nawet bólów brzuszka specjalnie nie mamy to ju sama nie wiem zapytam za 2 tyg lekarza bo mamy szczepienie;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Dziewczyny jak ja sie boje tego wyjazdu jutro... Mowilam Wam pewnie kiedys ze teście maja dom w gorach no i oni tam pojechali dzis na weekend a my jutro jedziemy i w nd. Wracamy bo maz idzie do pracy. A moi tesciowie sa strasznie przewrazliwieni na antka punkcie, ciagle twierdza ze mu za cieplo albo za zimno albo napewno jest glodny (chociaz obdoił butle pol godz wczesniej) albo jak tylko jeknie to napewno boli go brzuszek no moglabym wymieniac i wymieniac... Obawiam sie ze moge nerwowo nie wytrzymac tej wycieczki :D a nie daj boze antek mi tam bedzie zle spal i budzil sie w nocy to pewnie ich bedr miala w swoim pokoju cala noc :P
    Pocieszenie Cię i powiem że ją mam tak codziennie;( moja teściową jest dokładnie taka jak Twoi tylko ją mam ją godzina po godzinie i dzisiaj juz mam jej serdecznie dosyć. Powalila mnie tekstem że zabrania mi jechać z dziećmi w niedzielę do moich rodziców! Ona mi zabrania bo dzieci napewno się rozchoruja! Myslalam że ją udusze;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 01:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym mieszaniem mleka to aż musiałam poszperać w internecie i jedni piszą tak, drudzy tak, a inni że można i tak i tak... :P Nie przyszło mi do głowy że możnaby nie móc, skoro tak mi powiedziała położna. Teraz już zgłupiałam sama, ale natknęłam się gdzieś że jak się podejrzewa alergię to trzeba od razu zmienić mleko a jeśli nie to można je mieszać.

Matleena, z tymi kupami to u mnie Kuba przez cały czas jak dostawał Pepti to były zielone :)

Wy się tak umawiacie, a o złych matkach z centralnej Polski to już nie pomyślałyście! O! :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 02:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a moze serio zrobic jakis zlot grudniowek,gdzies gdzie kazda mialaby nie za daleko,fajnie by bylo. Mam nadzieje,ze bym trafila tak,ze akurat w Pl bym byla. :) I na pamiatke zdjecie grupowe :)

Pchelkaa, kwiatakacji, Madzia890722, moniek90, alicja_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 02:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    Wy się tak umawiacie, a o złych matkach z centralnej Polski to już nie pomyślałyście! O! :(
    I o tych z wschodniej też nie, o!
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c672ab9b547e.gif

iNso87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 04:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz nie wspomne o północy :D

‹‹ 2540 2541 2542 2543 2544 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ