Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
moniek90 wrote:Czwórkę bachorków? Czwórkę bachorków i trzy zataczajace sie pijane bele
oj a jakby tak 4 laski przyjechaly to wujek manek by nas dziennie odwiedzal ze swojskim winkiem i bimberkiem
moniek90, alicja_ lubią tę wiadomość
-
moniek90 wrote:A nie mówilas kiedys ze Antoni spal w swoim pokoju? Wrócił do kolyski czy cos mi się pochrzanilo?
i obudzil sie w srodku nocy i nie wiedzialam czy to byla wina łóżeczka czy braku roladki
i potem nie dawalam go na razie do lozeczka
-
Chłopina lubi robic za farsz no i co zrobisz
ale czytałam gdzies ze dzieci samoistnie sie co jakiś czas mogą przebudzac kiedy konczy sie jeden cykl snu i zaczyna drugi. I wtedy jak dziecko nie umie samo zasnąć to może być płacz. Może sie przebudził, zwietrzyl Twoja zniewagę i sie zbuntowal
-
moniek90 wrote:Chłopina lubi robic za farsz no i co zrobisz
ale czytałam gdzies ze dzieci samoistnie sie co jakiś czas mogą przebudzac kiedy konczy sie jeden cykl snu i zaczyna drugi. I wtedy jak dziecko nie umie samo zasnąć to może być płacz. Może sie przebudził, zwietrzyl Twoja zniewagę i sie zbuntowal
-
nick nieaktualny
-
Acikk wrote:Pojedziemy w lato
wezmiemy okoliczne dziewczyny, dzidzie i bedzie wesolo
w koncu wszystkie mamy wolne
Matlena alicja co Wy na to
Ja mimo że mieszkam w górach to się pewnie nie zalapie bo pewnie akurat w tedy będę w tym szwabskim kraju -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Kate u nas Delicol troche pomógł ale nie na długo i nie do końca. Śluzowe kupy się pojawiły mimo, że podaję go do każdego karmienia. Dlatego w takim przypadku trzeba odstawić dziecko od piersi i przejść na nutramigen. Straszne spustoszenie w jelitach sieje nietolerancja laktozy jak cały czas się ją dostarcza. A w mleku kobiecym jest od groma laktozy niestety. Na szczęście nietolerancja często przechodzi z wiekiem.
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Dziewczyny jak ja sie boje tego wyjazdu jutro... Mowilam Wam pewnie kiedys ze teście maja dom w gorach no i oni tam pojechali dzis na weekend a my jutro jedziemy i w nd. Wracamy bo maz idzie do pracy. A moi tesciowie sa strasznie przewrazliwieni na antka punkcie, ciagle twierdza ze mu za cieplo albo za zimno albo napewno jest glodny (chociaz obdoił butle pol godz wczesniej) albo jak tylko jeknie to napewno boli go brzuszek no moglabym wymieniac i wymieniac... Obawiam sie ze moge nerwowo nie wytrzymac tej wycieczki
a nie daj boze antek mi tam bedzie zle spal i budzil sie w nocy to pewnie ich bedr miala w swoim pokoju cala noc
-
nick nieaktualnyZ tym mieszaniem mleka to aż musiałam poszperać w internecie i jedni piszą tak, drudzy tak, a inni że można i tak i tak...
Nie przyszło mi do głowy że możnaby nie móc, skoro tak mi powiedziała położna. Teraz już zgłupiałam sama, ale natknęłam się gdzieś że jak się podejrzewa alergię to trzeba od razu zmienić mleko a jeśli nie to można je mieszać.
Matleena, z tymi kupami to u mnie Kuba przez cały czas jak dostawał Pepti to były zielone
Wy się tak umawiacie, a o złych matkach z centralnej Polski to już nie pomyślałyście! O! -
nick nieaktualnyDziewczyny a moze serio zrobic jakis zlot grudniowek,gdzies gdzie kazda mialaby nie za daleko,fajnie by bylo. Mam nadzieje,ze bym trafila tak,ze akurat w Pl bym byla.
I na pamiatke zdjecie grupowe
Pchelkaa, kwiatakacji, Madzia890722, moniek90, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny