Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jak ja sie boje tego wyjazdu jutro... Mowilam Wam pewnie kiedys ze teście maja dom w gorach no i oni tam pojechali dzis na weekend a my jutro jedziemy i w nd. Wracamy bo maz idzie do pracy. A moi tesciowie sa strasznie przewrazliwieni na antka punkcie, ciagle twierdza ze mu za cieplo albo za zimno albo napewno jest glodny (chociaz obdoił butle pol godz wczesniej) albo jak tylko jeknie to napewno boli go brzuszek no moglabym wymieniac i wymieniac... Obawiam sie ze moge nerwowo nie wytrzymac tej wycieczki
a nie daj boze antek mi tam bedzie zle spal i budzil sie w nocy to pewnie ich bedr miala w swoim pokoju cala noc
-
Matleena wrote:Acikk idź spać i nie pisz scenariuszy. Będzie git
choć ja też sram po gaciach bo mąż ma zabieg 9 marca i pewnie pojedziemy do teściowej wszyscy. I nie wiem jak to będzie. A boję się jej zostawić Tymka pod opieką, a przecież nie wpuszcza go do szpitala do taty na pewno.
-
Acikk wrote:Dziewczyny jak ja sie boje tego wyjazdu jutro... Mowilam Wam pewnie kiedys ze teście maja dom w gorach no i oni tam pojechali dzis na weekend a my jutro jedziemy i w nd. Wracamy bo maz idzie do pracy. A moi tesciowie sa strasznie przewrazliwieni na antka punkcie, ciagle twierdza ze mu za cieplo albo za zimno albo napewno jest glodny (chociaz obdoił butle pol godz wczesniej) albo jak tylko jeknie to napewno boli go brzuszek no moglabym wymieniac i wymieniac... Obawiam sie ze moge nerwowo nie wytrzymac tej wycieczki
a nie daj boze antek mi tam bedzie zle spal i budzil sie w nocy to pewnie ich bedr miala w swoim pokoju cala noc
Do jakiej miejscowości jedziecie? Ja w pl mieszkam w Wiśle i rodzice mówili że teraz śniegu nasypalo
Ja to teraz nie wybieram się na tą pogodę do pl bo to jednak ogromną zmiana klimatu. Tutaj +10 stopni a tam nie dość ze mróz to jeszcze mnóstwo śniegu -
Moi teściowie znowu non stop noszą Pole na rękach. Dzisiaj przyszli to Pola prawie po butli usypiala. No ale dziadki przyszli no to laska nie pospala. Juz na ręce i dupa. Potem oczywiście byl płacz to padlo haslo ze brzuszek boli. To ja mowie ze żaden brzuszek tylko spiaca jest. Dalam jej smoczek i pieluszke do tulenia i na rękach u teścia sobie ucięła 2 drzemki po 10 minut. Pola ledwo jęknie to juz ja noszą i bujają a ona potrafi super dlugo leżeć tylko trzeba ja pozabawiac to jest taka rozmowna uśmiechnięta i kochana
czasem mam wrażenie ze się tym noszeniem meczy.
-
Anka1101 wrote:Do jakiej miejscowości jedziecie? Ja w pl mieszkam w Wiśle i rodzice mówili że teraz śniegu nasypalo
Ja to teraz nie wybieram się na tą pogodę do pl bo to jednak ogromną zmiana klimatu. Tutaj +10 stopni a tam nie dość ze mróz to jeszcze mnóstwo śniegu
A w górach faktycznie snieg. Tesciowie maja dom niedaleko żywcaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 22:48
-
moniek90 wrote:Tez bym się przejechala w góry
wezmiemy okoliczne dziewczyny, dzidzie i bedzie wesolo
w koncu wszystkie mamy wolne
Matlena alicja co Wy na tomoniek90, Anka1101, Matleena, alicja_ lubią tę wiadomość
-
Acikk wrote:Eee u nas w tym tyg bylo nawet i 13 stopni chyba we wtorek
A w górach faktycznie snieg. Tesciowie maja dom niedaleko żywca
Tutaj było o ile dobrze pamiętam +16 i to po południu około 15. Mi się marzy pojeździć na nartach ale jak nie ciąża to znów brak śniegu jak jesteśmy w ojczyźnie i tak to leci ze juz z 5 lat nie jeździłam, aż się boje ze zapomniałam jak to jest -
moniek90 wrote:Fajny pomysl z tym wypadem
Acikk bo tak sobie mysle...planujesz Antka oduczyć wieczornego roladkowania?? Na razie musze go nauczyc spania w lozeczku bo pomału wyrasta z kolyski...
moniek90 lubi tę wiadomość