Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKate teoretycznie możesz karmić jeszcze kilka miesięcy jeśli widok cierpiącego dziecka nie robi na Tobie wrażenia. Moja jak jest najedzona, ma sucho i nic jej nie boli to jest złote dziecko a przez problemy z brzuszkiem jest maruda i płaczka. Pierś to dobre rozwiązanie ale dla zdrowych dzieci. Ja nie widzę sensu by męczyć ją i siebie w imię chorych idei. Z nietolerancją jest jak z alergią to tak jakbyś wiedziała, że dziecko ma alergię na Twoje mleko i ciągle mu mimo wszystko je dawała. Marchewka też jest zdrowa i cacy ale jak komuś szkodzi to przynosi odwrotny skutek.
Kate4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Fajny pomysl z tym wypadem
Acikk bo tak sobie mysle...planujesz Antka oduczyć wieczornego roladkowania?
Wyobrazilam sobie 4 letniego Antka ktory przychodzi wieczorem do Acik z duzym kocem co wieczor i mowi: mama zawin mnie bo nie zasneMadzia890722, moniek90, Dżulia, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKate nie musisz odstawiac jeśli maluszek ładnie przybiera na wadze. Nasza nie tolerowala a karmie cały czas i juz jest lepiej - kupki juz są ładne od jakiegoś czasu
http://www.lllpolska.org/index.php/rzetelllne-informacje/117-nietolerancja-laktozy-a-karmienie-piersi
Poczytaj sobiekwiatakacji, Kate4 lubią tę wiadomość
-
Pchelkaa wrote:Wyobrazilam sobie 4 letniego Antka ktory przychodzi wieczorem do Acik z duzym kocem co wieczor i mowi: mama zawin mnie bo nie zasne
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A wiecie ze mi sie przysnilo to spotkanie
bylysny w domu u Mońka i okazalo sie ze moniek z mezem spia na pietrowym lozku
i jeszcze moniek gotowala dziecku mleko z kartonu w czajniku
a oliwki szla caly czas kurzyc na balkon :
Matleena, rewelka, Pchelkaa, Madzia890722, moniek90, alicja_, Madzisek, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMenka dajesz do poczytania artykuł w którym jest napisane, że ilość laktozy w pokarmie kobiecym się nie zmienia a potem mówisz, że pomogło Ci mleko bez laktozy? Na jakiej podstawie lekarz stwierdził u Ciebie nietolerancję?
Ja od 2 tygodni nie jem nabiału ani czegokolwiek z dodatkiem mleka więc wiem, że nie jest to alergia na białko mleka krowiego a na poziom laktozy w mleku nie ma to wpływu.
Ciekawy ten artykuł... Mleko niszcząc kosmki jelitowe będzie je jednocześnie goić? Hmm chyba niepotrzebnie ktoś nutamigen wymyślił w takim razie.
Tak czy siak moje dziecko przybiera 135gram tygodniowo czyli malutko, najwyżej nie będę matką Polką a licze na to, że córka w końcu będzie spokojna i szczęśliwa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 10:07
-
nick nieaktualnyMadzia chustowanie wychodzi nam coraz lepiej. Wczoraj był czwarty raz i głowa mu tak nie latała bo przybliżył się do mnien tylko na uspokojenie musiałam włączyć odkurzacz bo się trochę wiercił.
W łóżku jest w roladce, położony bokiem i ma wałek za plecami to się nie rusza. Chyba że już niedługo to nastąpi
Juz kiedyś pisałam że jestem za spotkaniem grudniówekMadzia890722, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Madzia chustowanie wychodzi nam coraz lepiej. Wczoraj był czwarty raz i głowa mu tak nie latała bo przybliżył się do mnien tylko na uspokojenie musiałam włączyć odkurzacz bo się trochę wiercił.
W łóżku jest w roladce, położony bokiem i ma wałek za plecami to się nie rusza. Chyba że już niedługo to nastąpi
Juz kiedyś pisałam że jestem za spotkaniem grudniówek
suuuupergrauluje
ja wczoraj sie odwazylam i pierwszy raz malego na plecy wrzucilam
byl stres, ale kurcze, wygodne to bardzo
jest to wiazanie dla maluszkow, ale chyba jeszcze poczekam z miesiac az bedzie bardziej wspolpracowal
-
Acikk wrote:A wiecie ze mi sie przysnilo to spotkanie
bylysny w domu u Mońka i okazalo sie ze moniek z mezem spia na pietrowym lozku
i jeszcze moniek gotowala dziecku mleko z kartonu w czajniku
a oliwki szla caly czas kurzyc na balkon :
prawie sie posikalam
Acikk, alicja_, Mama-julka, Madzisek lubią tę wiadomość
-
Madzia890722 wrote:dziewczyny, Wasze dzieci tez juz tak wedruja w nocy? Antek juz od jakiegos czasu,ale dzis juz przedszedl samego siebie
obrocil sie o 90 stopni i obudzil sie bedac poziomo w lozku
Antek od Acika tez pewnie nie bo on w kokonie śpi
Acikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny