Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Suerte wrote:spisalam godziny i ilości jedzenia Malego od wczoraj od 10:
10:30 70 ml
12:30 80 ml
14:50 80 ml
17:00 70 ml
19:30 80 ml
03:05 80 ml
07:00 70 ml
08:45 50 ml
zazwyczaj je jeszcze po 21 z 50 ml przed spaniem, ale wczoraj po 20 dostal goraczki i usnal bez jedzenia... i jak to wyglada wedlug Was? naprawde je za duzo?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymyszata92 wrote:Hej a jak długo u Ciebie trwa "nauka smoczka"? Po jednym dniu się poddałas? Ja też miałam problem, bo mały nie chciał smoczka był wrzask jak wkladalam mu go do buzi, ale nie poddawalam sie- kilka dni z nim walczyłam.najpierw starałam się go utulic i smoczka w buzie i tak kilka razy dziennie, przez kilka dni pod rząd aż zaczął ładnie ciumkac i zaczail o co chodzi :)nie powiem, były dni że mały tak się wsciekal że byłam cala podrapana.często tak wierzgal nóżkami że musiałam go dwoma rękami trzymać a nosem przytrzymywalaam smoka, twarz miałam podrapana, hardkor wiem, ale mały polubił się wkoncu że smokiem i się w mig uspokaja
A dlaczego na siłę uczyłaś go smoczka? Jakoś nie pojmuję tego. Grześ nie chciał i mu go nie dawałam. Nauczyłam się go uspokajać w inny sposób, on też sam nauczył się uspokajać. Co innego Olka, ona kocha smoczek, więc go jej daję. -
nick nieaktualnyMadzia890722 wrote:dziewczyny, Wasze dzieci tez juz tak wedruja w nocy? Antek juz od jakiegos czasu,ale dzis juz przedszedl samego siebie
obrocil sie o 90 stopni i obudzil sie bedac poziomo w lozku
moja to by sie chyba poziomo nie zmieściłaMadzia890722 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuerte wrote:spisalam godziny i ilości jedzenia Malego od wczoraj od 10:
10:30 70 ml
12:30 80 ml
14:50 80 ml
17:00 70 ml
19:30 80 ml
03:05 80 ml
07:00 70 ml
08:45 50 ml
zazwyczaj je jeszcze po 21 z 50 ml przed spaniem, ale wczoraj po 20 dostal goraczki i usnal bez jedzenia... i jak to wyglada wedlug Was? naprawde je za duzo?
Ja bym jednak starała się wydłużać do przerw conajmniej 2,5-3h w dzień. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Co do kup to przed choroba robila 2 dziennie ladne musztardowe bez problemu, a na antybiotyku to walila nawet 10 na dobe, wczoraj skonczylismy antybiotyk a dzis byly juz dwie. Dodatkowo bardzo smierdzace te kupki, u Was tez?
U nas tez na antybiotyku były co chwila kupy. Teraz są rzadko i mają taki lekko słodkawy zapach, gorzej jak młoda bączki puszcza... fuuu