Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna14 wrote:
Ja mogłabym mieć trzecie dziecko tylko nie chce być w ciążymoge rodzić itd, tylko te 9 msc męczarni z brzuchem mnie zniechęcia na tyle że na 2 poprzestaniemy.
Surogatka byłaby idealnym rozwiązaniemjustyna14 lubi tę wiadomość
-
KASIAG24 wrote:czesc, jednak moje szczesci, ze wszystko ok, ze to tylk0 refluks nie trwalo dlugo, wyszlismy tylko dlatego, ze jest epidemia na oddziale i Pani doktor nie chciala ryzyowac...wczoraj rano pobrali malej jeszcze krew do bbadania hormonu "kortyzol" niestety wyszedl zle... i jutro na 8 znowu mamy byc na ligocie u endokrynologa
((
-
Acikk wrote:Dziewczyny jestem. Ale po tym jak przez rok "przyjaznilysmy" się z wirtualna wariatka nie bardzo mam ochote się udzielać przynajmniej na razie.
a tak na powaznie to ja porostu informacji prywatnyxh tutaj umieszczac tutaj nie bede... Tego sie bałam ze nie bexzie tak jak wcześniej
-
Ola_45 wrote:Dziewczyny ile plaxilyscie za swoje chusty? Pytam zeby przypadkiem nie przeplacic. Boje sie ze kupie za drogo a pozniej okaze sie ze nie bedziemy sie za bardzo chustowac i bedzie lezec..
ja placilam 240zl,ale ja kupowalam żakardową, bo sa grubsze i maja wzorki. Bawelniana, skosno-krzyzowa kupisz juz za ok 150zl -
Oliwki wrote:Suerte, ja też chcę żeby już miał 3 miesiące
PAmiętacie mniej więcej na których stronach były wstawiane zdjęcia ślubne?
wczoraj pisalam,ale juz nie pamietam, chyba 1300 coś. Wejdz sonie w ustawienia-> spolecznosc, tam bedziesz miala "aktywna w watkach" i wybierz grudniowe mamusie. Pokaza Ci sie tylko Twoje komentarze -
jeszcze wrócę na chwilę do tematu Flakonika - jak nudne trzeba mieć życie i smutne i samotne, żeby spędzać cały wolny czas na forum dla młodych mam czy oczekujących lub starających się, prowadzić kilka wątków na raz. Ja w wieku 18 lat robiłam mature i zaczynałam studia - prawdziwe życie, imprezy, nowi znajomi, a ona? stworzyła sobie rodzine, dzieci, część rodziny uśmierciła. Szok. żal mi jej.
Kava, Pchelkaaa lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
Kava wrote:Ja Wam powiem, że jakiś czas temu zostałam zdemaskowana przez osobę z życia realnego.
Przestałam wtedy pisać o bardzo intymnych sprawach.
Zdjęć też nie umieszczam.
Zmieniłam nick i avatar.
A wczoraj zaczęłam kasować moje wszystkie starsze wpisy.
Udzielam się normalnie ale będę sukcesywnie po około miesiącu kasować wszystko co napisałam.
Może to trochę dziwne ale będę się bezpieczniej czuła przynajmniej a to jest dla mnie najważniejsze.
Też się zastanawiałam nad kasowaniem tego co pisze i chyba trzeba zacząć przynajmniej to co prywatne. -
myszata992 wrote:Ostatnio tak raz na parę dni mu się zdarzało a dziś 2 razy pod rząd w ciagu 10 minut aż w szoku jestem:)7w3d 💔
-
justyna14 wrote:super, bardzo szybko się rozwija. Ile ma już dokładnie synek? mój Olek jak miał chyba 4msc to dopiero zaczęł się obracac.
Mały ma 2 miesiące i 4 dni. Zastanawiam sie czy nie za szybko się rozwija, bo szybko zaczął się uśmiechać, gugac..teraz śmieje się w głos i wydaje się bardzo inteligentny jak na takie małe dziecko:p