Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hashija wrote:Dziewczyny jak mi sie oko cieszy jak widze same dobre wiesci!! Inso a ten Twoj lekarz co taki oszczedny w slowach i ogarnainiu tematu z Toba?
Hashija lubi tę wiadomość
-
Anka1101 wrote:Ja tez jestem juz po
dzidzia ma 2,42cm rusza się i ma się super
następna wizyta za 4 tyg
ale wybiorę się chyba w Polsce na prenatalne bo tutaj dzisiaj mi to niby zrobiła... Jakaś taka dziwna ta ginka...
bo mamy ten sam "rozmiar"Dzidzi a ponad 2 tyg roznicy? Czy to u mnie Twoj suwak pokazuje 6tydz2dni??? Czy to mialo byc u Ciebie niecale ale 3mm?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 18:24
-
Flakonik wrote:Baby watrobka ma tez duzo zelaza. Moja mama tez czesto miala anemie i jadala watrobke wlasnie i brokuly
z wątróbką to się zgadza ale w ciąży nie wolno jej za dużo (co nie znaczy że wcale) bo ma tez witaminę A -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iNso87 wrote:A skad to wzielas?
mozna jesc,ja jadlam w pierwszej ciazy bo wlasnie Mama mi powiedziala,jak mialam anemie w polowie ciazy.
nie wiem skąd to wzięła Suerte
ale ja wiele razy słyszałam i czytałam że nie można z wątróbką w ciąży przesadzać:
http://przewodnikciazowy.pl/porada/watrobka-w-ciazy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny
zaraz bede nadrabiać co u Was
byłam rano o 8 na wizycie i na szczescie dzidzi nic się nie stało
później byłam u dentysty i znów miła wiadomosc nie ma nic do robienia pojawić się w 7 mc
dopiero wróciłam z pracy ;/ ostatni to zawsze ciężki dzień ;/
aha według usg 21 mm
8t4dWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 18:44
baby, Madzisek, Flakonik, kwiatakacji, Nadulka, Renia7910, kwiatuszek83 lubią tę wiadomość