Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć mamuśki
Ja z tych mało udzielajacych się
Suerte zaskoczylas chyba wszystkie tu nasAle myślę, że wiele z nas tutaj w pierwszych miesiacach a raczej tygodniach bylo przerażonych maciezynstwem, zmianą życia. Ja też do nich nalezalam. A teraz już bym chciała drugie
W pierwszej ciąży chciałam dziewczynkę a teraz chcialabym chlopca ale czy uda się tak zaplanowac..zobaczymy. Planujemy zacząć starania pod koniec roku.
No i się pochwalę..moja Lencia w poniedzialek przekrecila sie pierszy raz z brzuszka na plecy..ale jestem z niej dumnaSuerte, Mama_Julka, Pchełka500, MeGi1986, genoweffa2, m@rzenie, Madzisek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pchełka500 wrote:Jutro na spokojnie sobie pooglądam wszystkie te zabawki. Dziękuję Wam bardzo
Lips, ja bym wzięła błysk-szkliwione. Mieliśmy matowe i widać dosłownie wszystko
Justynka, Paula też równo pryka. To czy bączki ma bezwonne czy nie, zależy od częstotliwości wypróżniania. Możesz jej zaparzyć rumianek-działa łagodząco na żołądeczek.
Tak, jak Justyna pisze. Dzieci około 4 miesiąca trzymają same główkę ale asekuracja jest potrzebna trochę dłużej ze względu na kręgosłup.
A jeszcze ktoś pytał o odbijanie. Generalnie przestaje się odbijać dzieci gdy już siedząsiedzieć zaczął mi dużo później.
7w3d 💔 -
miałam taki wczoraj zajęty dzień, że nawet nie miałam czasu napisać niczego.
DJ znaleziony, chociaż było ciężko. Miałam listę kilku, którzy mi się podobają i tylko ten jeden, tę jedną datę miał wolną, bo już zapisy na 2017 robił. A więc szczęście dopisało.
teraz fotografa szukam...
moją małą znowu wysypało. Biedna się drapie, a nie wiem po czym, bo nic nie jadłam co ją uczulało... i znowu szukać muszę.Madzisek lubi tę wiadomość
-
Mam pytanie ! teraz wam będę truła o tym ślubie, weselu itp. Jeśli będę przesadzała to piszcie. No ale... nie mam się kogo poradzić, bo będę pierwszą mężatką z moich znajomych, Piotrka, a tak to z 25 lat temu ostatni raz się chajtali. Przygotowuje się do ślubu, od 2 kwietnia zaczynamy uczyć się tańczyć... i zastanawiam się nad pierwszym tańcem. Czy według was będzie lepsze coś standardowego (wolny taniec), czy coś zabawnego, weselszego? Oglądałam filmiki i niektóre świetnie wyglądają. Tylko nie wiem jak to odbiorą nasi goście. Co wy o tym sądzicie? Co jest przyjemniejsze dla oka?
-
nutella_ wrote:miałam taki wczoraj zajęty dzień, że nawet nie miałam czasu napisać niczego.
DJ znaleziony, chociaż było ciężko. Miałam listę kilku, którzy mi się podobają i tylko ten jeden, tę jedną datę miał wolną, bo już zapisy na 2017 robił. A więc szczęście dopisało.
teraz fotografa szukam...
moją małą znowu wysypało. Biedna się drapie, a nie wiem po czym, bo nic nie jadłam co ją uczulało... i znowu szukać muszę.
Badanie bioderek rzeczywiście późno, ale lepiej późno...
Uważam, że taniec powinien być udależniony od Waszego usposobienia. Bo jeśli jesteście żywiołowi i z poczuciem humoru to gości taki taniec wcale nie zdziwi.
Syn 10 lat
[*] -
nutella_ wrote:Mam pytanie ! teraz wam będę truła o tym ślubie, weselu itp. Jeśli będę przesadzała to piszcie. No ale... nie mam się kogo poradzić, bo będę pierwszą mężatką z moich znajomych, Piotrka, a tak to z 25 lat temu ostatni raz się chajtali. Przygotowuje się do ślubu, od 2 kwietnia zaczynamy uczyć się tańczyć... i zastanawiam się nad pierwszym tańcem. Czy według was będzie lepsze coś standardowego (wolny taniec), czy coś zabawnego, weselszego? Oglądałam filmiki i niektóre świetnie wyglądają. Tylko nie wiem jak to odbiorą nasi goście. Co wy o tym sądzicie? Co jest przyjemniejsze dla oka?
Witam się i ja
Nutella, moi znajomi zatańczyli jako pierwszy taniec pisoenkę z filmu Dirty Dancing Time of my life. Oczywiście choreografia z filmu. Przepięknie to wyglądało
Buuu...właśnie wróciłam z moim Gibim od weterynarza. Coś jest z nim nie tak od wczorajDostał 3 zastrzyki i zobaczymy... Ma bardzo niską temperaturę ciała (bo to mały piesek-Chihuahua) i to najbardziej martwi weterynarza
I mnie też....
-
nick nieaktualny
-
Marta oby było wszystko dobrze !
daj znać.
chyba okres dostałam... 3 dni temu. Chociaż pewności nie mam. Karmię regularnie piersią, a 3 dni temu po(nieudanym przez moje dziewictwo po raz kolejny
) zaczęłam plamić. W nocy żywsza krew się pokazała, ale nie jakoś specjalnie dużo. Myślałam, że coś tam się podrażniło. A teraz ćmi mnie podbrzusze delikatnie. Więc już nie wiem..