Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny! Suerte zagladalas swojemu maluchowi do buzki? Bo mój jest młodszy od twojego synka i wychodzi mu już jedynka. Ani się nie obejrzałam a już było widać biały slad na dziaselku. Może dlatego jest teraz taki marudny, bo jakiś czas temu pisałaś ze jest ok i znów coś się dzieje.
iNso87 lubi tę wiadomość
-
taką latarenke mamy nad schodami wejściowymi, kupiłam w castoramieiNso87 wrote:Ja chce zabudowac z racji,ze pelno robali u Nas na osiedlu,łąki naokoło i gospodarstwo. No i zima pranie tam stawiac a nie na holu stos prania na suszarce ;p
Z racji tego,ze mam w salonie kamien polozony na jednej scianie i ta sciana "ciagnie" się jakby za drzwi balkonowe to na ta scianke na balkonie chce tez kamien polozyc
http://www.leroymerlin.pl/materialy-wykonczeniowe/elewacje/kamien-elewacyjny-i-dekoracyjny/kamien-elewacyjny-santiago-stone-master,p337374,l466.html
a mebelki to chyba te będą,juz je 100razy widziałam w leroyu,kolorystycznie mi podejdą
http://www.leroymerlin.pl/balkon-i-taras/meble-balkonowe/zestawy-mebli-balkonowych/zestaw-mebli-ogrodowych-bahama,p61976,l2379.html
ja jeszcze nawet gresu nie mam na podłodze,nic kompletnie
dobrze,ze w domu już praktycznie wszystko zrobione 
jeszcze taka chce powiesić latarenke
http://www.leroymerlin.pl/balkon-i-taras/oswietlenie-balkonu-i-tarasu/serie-lamp-balkonowych-i-tarasowych/lampa-ogrodowa-wiszaca-lido-prezent,p145121,l2419.html
iNso87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Inso, Ty juz Lence podajesz kleik i marchewkę? To już można? Bo ja już z niecierpliwością czekam aż będę mogła podać mojemu. Po czym poznalas że to już?
-
Witam sie i ja
my od rana byliśmy już w lidlu i carrefourze, teraz kawusia i na 14 jadę do fryzjera
Dziś mąż w domu to opiekuje się małym.
U nas mały znowu wstaje w nocy co 3h na jedzenie, nie wiem czemu. W dzień zjada ok 800ml, na wieczór ok 150ml a i tak mu to mało.
-
A twoja mała ulewa że dajesz jej Nutrition? To i ja swojemu spróbuję dać w przyszłym tyg marchewke. W tym jeszcze nie bo okazało się że mały ma skaze i musieliśmy przejść na inne mleczko więc wstrzymam się tydzień żeby się wszystko uspokoilo już z brzuszkiem jego.iNso87 wrote:Bella ja kleikiem ryzowym zagęszczam na zmiane mleko z zageszczem Nutrition.
A marchewke dziś wlasnie podalam Jej pare lyzeczek
Jedzonko wprowadza się po 4msc jak na mm jesteś a jak na kp to można w 5msc.
Po prostu wg mnie pare lyzeczek raz na pare dni Malej moim zdaniem nie zaszkodzi a potem po 4 msc bedzie jadla częściej już marchwke która chce jej dawac teraz na zmiane z ziemniakiem 
-
Druga drzemka Adasia w wózku
poprzednia trwała 30 minut, potem był oczywiście histeryczny płacz, butla, trochę zabawy i znowu śpi w wózku 
Mam pytanie do doświadczonych mam - tylko się nie śmiejcie
bo jestem zielona w te sprawy...
Chcę kupić Adasiowi czapeczkę i buciki na wiosnę i nie mam pojęcia jaki rozmiar... Bo rozmiar czapeczki to obwód głowy, tak? a buciki?18.12.2015 Adam ❤️
04.02.2021 Michalinka (aniołek) ❤️
01.01.2022 Wojciech ❤️ -
Ale czad! daj znać jak znajdziesz kosztaiNso87 wrote:Dziewczyny normalnie wiem jaka chce podloge
hehe Ale nie wiem ile to kosztuje ;p
http://mojdom-mojapasja.blogspot.com/2015/07/gumitaras.html
iNso87 lubi tę wiadomość
18.12.2015 Adam ❤️
04.02.2021 Michalinka (aniołek) ❤️
01.01.2022 Wojciech ❤️ -
nick nieaktualny
-
U mnie siostra ma skaze więc było już większe prawdopodobieństwo wystąpienia. Dodatkowo mąż ma AZS więc już wogole. Przerobilismy kilka mleczek. Najpierw bebiko - prezenie, krosteczki, ból brzuszka, przeszliśmy na ha i krostki zniknęły, reszta została. Zmieniłam na nan sensitive - prezenie mniejsze ale kupa zielona śmierdzaca że śluzem, po tyg prezenie wróciło, szarpal się przy butelce, zaczął mi chlustac mlekiem, karmienie trwało 2 godziny, masakra, ale doktorka cały czas ze to nie alergia pokarmowa więc po co ha? Przeszłam na zwykły hipp, kupki ładne żółte ale zaczęła się biegunka, ból brzucha, w nocy się wzbudzał z placzem, prezyl się, w czwartek go wysypalo, takie drobniutkie krostki jak tarka do tego sucha skóra, czerwona. Od poniedziałku jest na Bebilon pepti i juz widzę różnice. Ładnie, spokojnie je, dzisiaj już się nawet nie prezy i widzę że te krostki mu zanikają. Także mleczko działa chociaż doktorka twierdzi że to nie alergia i wczoraj na wizycie właśnie przypisala mu debridat i trilac i kazała dawać espumisan który na niego nie działa. Wogole dziwna ta moja doktorka. Dopiero jak jej zasugerowalam pepti to Kazała kupić i jak mu się poprawi to będzie pisać na receptę. Ale będziemy zmieniać przychodnie bo mnie ta doktorka wkurza bo nie zbada do końca, to co ja mówię to wogole do niej nie dociera. Woli przepisać leki i mieć z bani. Masakra...iNso87 wrote:Bella a po czym poznaliście,ze to skaza bialkowa> pryszczyki i sucha,czerwona skora>? tak? na jakim mleku bylas a na jakim teraz jesteś?