Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
iNso87 wrote:A mialam wlasnie pytac,ze pewnie ma tych zebow troche..o kurde:d to ja az tak sie "piescic" z Lena juz nie bede;p najwyzej palcem swoim bede Jej dlubac w buzi;) zeby w razie w..wyjac kawalek.
moja się nie dusi, jak za duży kawał to wypluje, ale raczej sobie radzi. Raz włożyła do buzi czereśnię z pestką. i wszystko byłoby dobrze gdybym nie chciała wyjąć tej pestki, bo wtedy zaczęła ją połykać. Od tej pory nic jej z buzi nie wyciągam tylko czekam, aż sama wypluje. chyba, że jest coś lepiące , za duży kawał włoży i jej się do podniebienia przyklei, wtedy wygarnę.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Zasadziłam też "polskie kiwi", ale mi zmarzło w tym roku
i nie doczekałam ani razu owoców. mam nadzieję, że w przyszłym roku wypuści młode pędy.
i w chciałabym w przyszłym roku borówek zasadzić.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
U nas zabkow tez ani widu ani slychu,ale maly sobie radzi
zreszta nie raz doswiadczam jak silnie moze dzialac tymi dzialsami,ale nie gryzie mi cyckow(jeszcze sie nie zdazylo,tfutfu) tylko brode i to bardzo namietnie
ja swoje jedynie mam pomidorki,bazylie pietruszke kolendre,szczypiorek,koperek,truskawki,ogorki,cukinie,marchew i buraczki. Chcialam posadzic jeszcze ziemniaki,ale jakos tego nie zrobilam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 00:07
-
kasiakasia11 wrote:Zasadziłam też "polskie kiwi", ale mi zmarzło w tym roku
i nie doczekałam ani razu owoców. mam nadzieję, że w przyszłym roku wypuści młode pędy.
i w chciałabym w przyszłym roku borówek zasadzić.
-
O tak o tak spotkanko wczorajsze było bardzo udane
Lena rządziła
Franek zadowolony po spotkaniu
dziekujemy Inso za mile spedzony dzionek
Ps. Dziewczyny drzewo na zywo jeszcze £adniejsze, a balkonik to juz wogole super!justyna14, Paulina2711, Nadulka, Kava, iNso87 lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/649966b361f7.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dad49ef88ea7.jpg
Zuza wstawanie na kolanka opanowala do perfekcji, nie moge jej nigdzie zostawic bo ciagle sie podciagaraczkuje juz bardzo ladnie takze mam przekapane po calosci...
MeGi1986, Nadulka, Paulina2711, Aneczka86, iNso87, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
Nadulka wrote:U nas bardzo niespokojna noc, mała się co trochę budziła, wierciła..
górne dwójki zaczęły się wyrzynać i tym sposobem mamy już 6 ząbków
nic nie dają odpocząć te ząbki ledwo górne jedynki wyszły a tu już dwójki i to obie naraz
WOW, 6 zabkow??szok! dla malucha jeden zabek czy dwa to cierpienie a jak jeden po drugim to nawet sobie nie wyobrazam
-
Liskova wrote:wow, 6 zabkow wspolczuje, zwlaszcza gornych. Dolne jedynk wyszly bez poblemu, ale teraz idzie gorna jedynka i od miesiaca jest dramat, a dopiero od wczoraj widać kropeczkę..
Syn 10 lat
[*] -
U nas górne jedynki ida i wyjść nie moga. Niby już dziasla jakby pekniete, a zabkow nie widac. Jak u Was dzieciaczki znoszą upał? Bo nam wczoraj Zuza strasznie dała popalic. Nic jej nie pasowało, wszystko było na nie. Padla dopiero po 22 przy butli. Teraz zasnela mi na huśtawce, przelozylam ja tylko do wózka i mam nadzieje, ze pospi, bo w domu tak duszno, ze urzadza sobie tylko turbo drzemki