Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalka- Twoj Synek tez jest ciateczko
Mama Julka Zycze Duuuuzo Zdrowka
Zrobilam Igorkowi ten ryz, jablka upieklam w piekarniku z odrobina cynamonu i rozdrownilam m to wielecm, juz nie blendowalamJadl az m sie uszy trzesly, bo naprawde pyszne to bylo
Dziewczyny jakim cudem udaje Wam sie zajrzec do buzki Waszych dzieci? Igor jak tylko probuje to zaskiska wargi i jest straszna awantura... Nie jestem w stanie nawet stwierdzic w jakim stanie sa jego dziaslaiNso87, Mama_Julka lubią tę wiadomość
-
Liskova napisz proszę jak robisz mleka w thermomixie
. Z góry dziękuję.
a poniżej link bo po przeczytaniu skojarzyło mi się z ostatnią sytuacją na forum
http://www.superstyler.pl/dziecko/tam-gdzie-dalam-dupy-wychowanie-dziecka/iNso87, justyna14, Paulina2711 lubią tę wiadomość
-
amos wrote:Liskova napisz proszę jak robisz mleka w thermomixie
. Z góry dziękuję.
a poniżej link bo po przeczytaniu skojarzyło mi się z ostatnią sytuacją na forum
http://www.superstyler.pl/dziecko/tam-gdzie-dalam-dupy-wychowanie-dziecka/7w3d 💔 -
hej, u nas marnie, ja chora, zmęczona, depresyjna po ostatnich przejściach w małżeństwie (jedyny plus to taki, że sprzątam żeby nie myśleć ) , Olek zapalenie jamy ustnej (znowu!) a Pola po prostu chyba marudna bo tak
ledwo żyje, dwa okna wyszorowałam, jedną firane uprałam wyprasowałam i wisi (w Olka pokoiku który mu robię właśnie - firanka w kubusia puchatka i reszte jego ferajny) podłogi czyste, obiad zrobione i zjedzony a Pola zasypia właśnie w wózku. O czym marzę? o butelce wina z lodówki i przespanej nocy
7w3d 💔 -
My jestesmy u rodzicow i mnie szlag trafia. Ciagle jakies uwagi di tego co robie, ze nie chce podawac mu tego albo tamtego, ze malo pije Filip wody (to fakt ale co ja mu poradze???? ) i rozne inne problemy. Byle do niedzieli i wracamy
/
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Justyna szczerze Ci wspolczuje sytuacji, nie wyobrazam sobie jak musi byc Ci ciezko, zwlaszcza z 2 malutkich dzieci.... Ale po Twoich postach wnioskuje, ze jestes silna babka i dasz sobie z pewnoscia rade
Ja wlasnie mam ulamki sekund, zeby m w ta bzke zajrzec i nie jestem w stanie nic tam dojrzec w tak krotkim czasie ... a wiadomo chcialabym, zeby grzecznie zrobil aaaaa i pozwolil matce sie poprzygladac... hahaha -
Nie wiem dziewczyny, czy tylko ja taka jestem zacofana, czy moze ktores z Was kozystaja juz z podobnych ksiazek... Ale ja polecam szczerze ta! Jest tu wzystko dokladnie opisane co do mleka, soli, przypraw, super przepisy adekwatne do wieku z podaniem dokladnych ilosci, czyli cos czego ja szukalam... Poprostu opisane wszystko jak krowie na rowie :p Dzir rano zakupilam a juz przestudiowalam od deski do deski
:
Kava lubi tę wiadomość
-
Ola_45 wrote:My jestesmy u rodzicow i mnie szlag trafia. Ciagle jakies uwagi di tego co robie, ze nie chce podawac mu tego albo tamtego, ze malo pije Filip wody (to fakt ale co ja mu poradze???? ) i rozne inne problemy. Byle do niedzieli i wracamy
/
Tesciowa za to w wychowanie sie całkowicie nie miesza ..za to uwielbia fotki i fb..ale o tym już wspominalam
Ola_45 lubi tę wiadomość
-
Czytalam o tej ksiazce same dobre opinie i tez mam zaniar kupic
Co do sytuacji, to troszke sie ogarneli po moich dosc stanowczych slowach.. nie lubie takich sytuacji ale jesli chodzi o moje dziecko to niestety, to ja jestem jego matka i znam go najlepiej, chce dla niego jak najlepiej i chce wychowywac po swojemu03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
agat wrote:Pytanie do mam kp, których dzieci mają ząbki: nie obawiacie się o swoje sutki? Moja córka ma póki co tylko jeden ząbek, ale potrafi czasem zacisnąc dziąsła dość boleśnie. Pojawia się pytanie co będzie później. Mówię jej, że tak nie wolno i ze mamę boli, ale raczej niewiele z tego rozumie. A mam wrażenie, ze ten ząbek jest ostry jak brzytwa
Mój ma dwa i czasem gryzł, aż mi się gorąco robiło tak bolało. M.in. Dlatego odstawiamy sie, juz ponad tydzien bez piersi wiec mam nadzieje, ze tak zostanie. Chcialam wczesniej, ale mielismy obiektywne przeszkody. -
Jak tak czytam co Wasze dzieciaczki jedzą to Wam zazdroszczę. Obiadki narazie odpuscilam. Jak tylko próbuję jej dac cos nowego do sprobowania to aż ja trzęsie i wykrzywia buzie tak jej nic nie smakuje
Je tylko kaszke i owoce no i mleko. Nic innego nie chce