Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Muszę się pochwalić..Lena zaczela raczkowac
Inso ja też najchetniej omijalabym moja szwagierke szerokim lukiemNie mam z nia już wspolnych tematow choc nasze dzieci sa praktycznie w tym samym wieku.
aneczka1983, iNso87, Ola_45, Mama_Julka lubią tę wiadomość
-
Sabinaa.. Lena potrafi jesc ten maly slouczek nawet godzinę. Tylko dlatego, ze przez przypadek otworzy buzie
Najciekawsze jest to, ze jak juz kończy sie slouczek to wtedy zaczyna swiadomie otwierac buzke..ciekawy przypadek. Czasami pidziwiam siebie, ze mam tyle cierpluwosci.
Dziewczyny a jakiej firmy jogurty naturalne dajecie? Moja Lena zajadala sie wczoraj danonkiem
Ola_45 lubi tę wiadomość
-
hej,
INso Pola maruda jak zawsze ostatnio ale od wczoraj robi normalne kupy i w normalnym kolorze także chyba antybiotyk dziala. Wyniki posiewu w przyszłym tyg a dzis nie udało nam się złapać rano moczu na badanie więc w poniedziałek kolejna próba.
iNso87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Aneczka86 wrote:Sabinaa.. Lena potrafi jesc ten maly slouczek nawet godzinę. Tylko dlatego, ze przez przypadek otworzy buzie
Najciekawsze jest to, ze jak juz kończy sie slouczek to wtedy zaczyna swiadomie otwierac buzke..ciekawy przypadek. Czasami pidziwiam siebie, ze mam tyle cierpluwosci.
Dziewczyny a jakiej firmy jogurty naturalne dajecie? Moja Lena zajadala sie wczoraj danonkiemma apetyt
iNso87, Anetka88, aneczka1983 lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
Z tego co slyszalam to Danonki niezbyt dobre sa.
Ja daje zwykly jogurt naturalny z owocamiJak dalam mu jogurt dla dzieci z Nestle o smaku naturalnym to wymiotowal. Wiec wole zwykly
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Ola_45 wrote:Z tego co slyszalam to Danonki niezbyt dobre sa.
Ja daje zwykly jogurt naturalny z owocamiJak dalam mu jogurt dla dzieci z Nestle o smaku naturalnym to wymiotowal. Wiec wole zwykly
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 19:58
Syn 10 lat
[*] -
Moja Eliza słoiczek zjada biegiem, oczywiście obiadów że słoiczka nie jada bo jej nie smakuje. Woli zjeść pierś z ziemniakami. Czy Wy też dajecie malucha obiady takie domowe....ja daje ziemniaki gotowane i króje pierś z kurczaka? Krupniczek i rosolek je też taki normalny jak robię dla wszystkich.
aneczka1983 lubi tę wiadomość
-
Rano pociagnal troszke butelki, potem zjadl troszke rosolku, nastepnie prawie caly duzy sloiczek obiadku, chlebek z maselkiem i wedlinka, troazke deserku i przed spaniem 120 ml kaszki takze jestem zadowolona. We wtorek mamy wizyte u pediatry wiec zobaczymy co powie. Dzis spedzilismy baaardzo mily dzien tylko we dwoje. Byla tak piekna pogoda ze przesiedzielismy caly dzien na kocyku na trawniku
aneczka1983 lubi tę wiadomość
-
Oluniaaa wrote:Moja Eliza słoiczek zjada biegiem, oczywiście obiadów że słoiczka nie jada bo jej nie smakuje. Woli zjeść pierś z ziemniakami. Czy Wy też dajecie malucha obiady takie domowe....ja daje ziemniaki gotowane i króje pierś z kurczaka? Krupniczek i rosolek je też taki normalny jak robię dla wszystkich.
-
Ja dzis mam co chwila pobudke, chyba przez zapchany nosek, mimo ze przed spaniem zawsze mu psikam woda morska i odciagam, ale teraz on gdzies ma gleboko te gile i nic nie idzie. Jutro porobie mu inhalacje.
Ale znalazlam cos takiego jak elektryczny aspirator. Ktos ma jakies doswiadczenie?
http://www.empik.com/miniland-elektroniczny-aspirator-do-nosa-miniland,p1045590840,dziecko-p?gclid=CMeuntC-4M4CFaTUcgodfKAAWA&gclsrc=aw.ds
Z tym odciaganiem to u nas jest dramat bo maly tego nie lubi, kreci glowa, czasem tak placze jakbym krzywde mu robila a wtedy jest wiecej wydzieliny. Juz mu robie raz dziennie jak musze. To nie katar tylko od suchego powietrza mu sie zbiera. Zastanawiam sie tez nad kupieniem nawilzacza jak zacznie aie sezon grzewczy
-
Aneczka86 wrote:Ola a jakuej firmy jogurt podajesz?
Jogurt Naturalny Tola z biedronkiNic mu po nim nie jest. W sumie to czasem kupuje tez inne, ale nie pamietam nazw, tyle tego jest
ja Filipowi gotuje obiadki z mieskiem 2razy w tygodniu.03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
natalka0887 wrote:Ja dzis mam co chwila pobudke, chyba przez zapchany nosek, mimo ze przed spaniem zawsze mu psikam woda morska i odciagam, ale teraz on gdzies ma gleboko te gile i nic nie idzie. Jutro porobie mu inhalacje.
Ale znalazlam cos takiego jak elektryczny aspirator. Ktos ma jakies doswiadczenie?
http://www.empik.com/miniland-elektroniczny-aspirator-do-nosa-miniland,p1045590840,dziecko-p?gclid=CMeuntC-4M4CFaTUcgodfKAAWA&gclsrc=aw.ds
Z tym odciaganiem to u nas jest dramat bo maly tego nie lubi, kreci glowa, czasem tak placze jakbym krzywde mu robila a wtedy jest wiecej wydzieliny. Juz mu robie raz dziennie jak musze. To nie katar tylko od suchego powietrza mu sie zbiera. Zastanawiam sie tez nad kupieniem nawilzacza jak zacznie aie sezon grzewczy
-
Zazdroszcze Wam tego jedzenia przez Wasze maluszki. Ja się zastanawiam kiedy Lena nauczy sie jeść choćby herbatnika. Jak jej dam to pół wsadzi do buzi i ugryzie. Tak samo jest z owocami. Potem sie krztusi. Jedyne co umie jesc to flipsa. Boje sie testować nowości, bo zaraz ma foszka na jedzenie. Nawet jak zakrztusi sie mlekiem z butelki to juz nie zje do konca.
Co do kataru to też uzywamy katarka i jestem zadowolona. Lena też go nie lubi ale jest bardzo praktyczny jak dla mnie.
Nawilżacz powietrza mamy i nam sie lepiej spi zima