Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny,nie nadazam znowu Nowa Zafasolkowana;D super witam!
Ja wlasnie siedze w centrum krwiodawstwa z Małżem bo oddaje On osocze..a ja siedze przy Nim i....spie... normalnie taka senna dzis jestem jak nigdy. Wiecie tak sie zastanawiam czy odstawic kawe,pije zawsze chociaz jedna dziennie rozpuszczalna z mlekiem..i nie wiem co robic?alicja_ lubi tę wiadomość
-
My tez zawsze musimy jedna jak wstaniemy chociaz wypic i jakos nie wyobrazam sobie nie pic,no chyba,ze obrzydzenia na dniach dostane;) albo kupic jakas bezkofeinowa? Aj jakas ja dzis taka nijaka,brzuch dziwnacznie mnie dwnerwuje,juz jakby mnie mdli albo stoi cos w gardle,glowa jakas tez ciezka,spac mi sie chce...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 10:18
-
ja piję z ekspresu lavazze ziarnistą (chyba 7g na 1szt przypada).
Kawy sobie nie odmówię, nie ma opcji
Nie piję pepsi light już. Wyczytałam w książce (super książka swoją drogą)
"ciężarówką przez 9msc", że trzeba wystrzegać się witaminy A i retinolu.
Duże stężenie wit A jest np w wątróbce, czyli pasztet wielkanocny odpada.
Należy również zrobić przegląd kosmetyków a przede wszystkim kremów do twarzy, balsamów i maści np na wypryski.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 10:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tą książkę mam zamiar własnie kupić bo mi kupela polecała
Ja dziś czuję się ciutkę lepiej ale dalej bez rewelacji, dalej zostaję w domu. Byłam na becie, bo maż mnie podwiózł. Zrobiłam też progesteron na wszelki wypadek, ale się wkurzyłam bo cholernie drogo progesteron wychodzi - zapłaciłam 36zł za sam progesteron i łącznie 58:/ za cenę progesteronu miałabym 2 bety prawie... ale niech już będzie.
Dziewczyny lekka kawa w ciąży nie zaszkodzi -
nick nieaktualnyDzien dobry dziewczynki ja tez zle sie czuje dzis glowa mnoe cos boli brzuch jakis ciezki i ciagnie do tego hormony buzuja i cos plakac sie chce a tu pracowac trzeba buuu masakra jakas sniegu nawalilo tyle przez noc ze to nie porozumienie i sypie dalej chce do domku i chce wiosne
-
Witajcie! Wydaję mi się, że mogę dołączyć do grudniowych mamusiek:) Dzisiaj odebrałam wyniki pierwszej bety jest 70,1 jutro druga a wyniki w czwartek:) Chociaż jestem pozytywnie nastawiona - nie może być inaczej:) Z moich objawów to mega senność i ból piersi o i to by było na tyle;)
Powodzenia dla Was wszystkich, wysokich bet, pozytywnych wizyt u lekarza i nudnych, książkowych ciąż:*nikicia86, naox, kwiatuszek83, iNso87, Flakonik, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fajnie, że podałyście pozycję książkową - kupię
Dzisiaj byłam w sklepie, poczułam gumy i sztuczne materiały i mdłości - myślałam, że będzie "paw", ale jakś udało się powstrzymaćZaczęłam 6 tydzień - czy mdłości w tym okresie są w porządku?
naox lubi tę wiadomość
-
Hej nikicia86 karola1990 gratulacje
Ja mam jeszcze "w oczekiwaniu na dziecko" to już książka napisana konkretniejszym językiem i wyjaśnia wiele wątpliwości. Jest nawet dział dla przyszłych tatusiów.
Mój już planuje jak zrobi barierkę na schody.
Idę sadzić roślinki w oczku wodnym, bo w końcu dotarły.Miłego dnia życzę
-
nick nieaktualny