Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karola, wcale nie będzie za późno. Ja w poprzedniej ciąży poleciałam od razu po pozytywnym teście na wizytę, było za wcześnie bo widoczny tylko pusty pęcherzyk (ok 4t+). Gin kazał przyjść za 8 dni żeby sprawdzić czy pojawi się zarodek, przyszłam i pęchęrzyk nadal pusty-znowu za wcześnie. Następna 3 wizyta znowu za 8 dni i wtedy pojawił się zarodek, ale żeby sprawdzić czy wszystko w porządku i czy serduszko bije musiałam przyjść za kolejne 8 dni. I dopiero w 7t+3d było widać piękny zarodek z bijącym serduchem. Całe szczęście wszystkie wizyty miałam w abonamencie. Ale ile stresu sie najadłam... Teraz nie spieszę się z wizytą i tez planuję iść najwcześniej dopiero ok 7tygodnia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 12:09
-
annielica wrote:Karola przynajmniej będziesz miała pewność, że zobaczysz serduszko
jakoś spanikowałam ale już mi przeszło:)
Kwiatuszek teraz to już jestem wyluzowana na maxa haha :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 12:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzi4aam wrote:przepraszam, ze tak Sie wtrące- mamuśka listopadowa jestem
tak w sumie przez przypadek do was trafilam.. NAOX szukam tej właśnie książki ze zdjęcia, pomoz proszę co to za książka
Pozdrawiam was gorąco i życzę wszystkiego dobrego:*
Ta książka to "Ciężarówką przez 9 miesięcy".naox lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyilonia1985 wrote:naczytalam sie ze bol brzucha jesli nie towazysza mu plamienia jest normalny macica sie rozciaga ale jakos mnie to i tak martwi czytalam tez ze mozna nospe brac ale sama nie wiem co myslicie ?
Ja ma teraz skurcze i takie bóle dosłownie jakby mi się wszystko rozciągło. Aż czuję jak mi się lekko miednica rozzsuwa i promienieje to do krzyża. Ale pewnie dlatego, ze mam małą macicę i zaczyna się to u mnie wcześniej. Nie jest to wielki ból, nawet mniejszy niż na @ ale inny. I nie zdarza się zbyt czesto. -
nick nieaktualnytroche mi lzej ze was tez brzuszek pobolewa ciagnie to chyba faktycznie tak ma byc...dziewczynk ja pracuje w karkonoskich gorach porebie to tu tak nawalilo ze sniegu po kolana i na nartach mozna jezdzic praca mi juz nie idzie wogole wiedzac ze za 5 dni odchodze juz wogole bo na l4 ide to nic Mi sie juz nie chce do tego zle sie dzis cos czuje wyjatkowo jakos
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny