Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Inso u mnie juz sie pojawiła @, więc nerwy opadły ale jeszcze wczoraj lepiej było do mnie nie podchodzic.
A ja obecnie siedzę w kolejce do lekarza. Dopiero dziś znalazlam chwilę, żeby iść do rodzinnego z wynikami rezonansu. Noga mnie tak boli, ze tragedia. Schylic się nie mogę tak rwie
Mam pytanie..czy jak Wasze dzieciaczki budzą sie w nocy to z placzem?
-
Aneczka86 wrote:Wyniki rezonansu tragiczne jak to ocenila Pani doktor. Od razu skierowanie do neurochirurga. Powiedziala, ze nic przeciwbolowego nie pomoże.
Wyszlam ze lzami w oczach
A ja chcialam drugie dziecko..
Aneczka tak mi przykro... ale może ta pani doktor się za bardzo nie znała i neurochirurg oceni to wszystko inaczej, bardziej optymistycznie? W każdym razie nie poddawaj się! Powodzenia :*18.12.2015 Adam ❤️
04.02.2021 Michalinka (aniołek) ❤️
01.01.2022 Wojciech ❤️ -
Aneczka, moj maz jak poszedl do neurologa z bolem plecow (mial wtedy 27 lat chyba) to lekarz przepisal jakies leki przeciwbolowre takie mocne ze az sie faza robi, a powiedzial ze jak nie chce ich brac to niech lyknie dwa ibupromy i jakos sie dokula do konca zycia... Jak mozna tak powiedziec mlodemu facetowi, to co mu powie jak przyjdzie w wieku 60 lat?
U nas wczorja super dzien, dzis do 14 tez. A potem tak malego dziaselka swedzialy ze buzia tarl o meble, wtulal sie w nas i raczkami mocno sie tarl. Na noc podalam syropek zeby sie nie meczyl