Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
sabinaaa wrote:Musze sie pochwalic. Moja Zuza chodzi!!! Widok cudowny
Maz nagral film, ale nie wiem jak go tu wstawic
spodobalo jej sie chodzenie, puszcza sie coraz czesciej i do urodzin mysle opanuje chodzenie do perfekcji
Moj moze stac przy meblach caly dzien, a jak go che pod pachy prowadzic to siada...dopiero troche zaczal raczkowac a i tak woli popylac na brzuchuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 21:47
-
My dziś bylismy u szwagierki. Ona ma córeczkę starsza od Lenci o 3,5 miesiąca. Jak one we dwie się pięknie bawiły
Poszły razem do drugiego pokoju, rozmawiały ze sobą..fajnie było popatrzeć. Kornelia to taka pieszczocha, że aż mi przykro, że Lencia nie chce sie przytulać. I jak slodko już daje buziaki w policzek
Aż mi się już zachciało kolejnego dzidziusia
-
A u nas od 20 do 22 juz bylo z 5 pobudek. On placze przez sen, krzyczy wrecz. I nie moge np go poglaskac po glowce i dac smoka jak wypadnie. Musze zawsze wziac na rece i chwile potulic...
Na wieczor dalam paracetamol ale jak widac g...daje. Moze sprobuje ibum? Na mnie paracetamol tez srednio zawsze dzialal. Musialam ibuprom lykac.
Czasem tak raczkami buzie cisnie ze chce sobie oko wcisnac do srodka. Biedaczek moj
Aneczka, moj ostatnio sie calowal ze swoim kuzynem (miedzy nimi jest tydzien roznicy). Fajnie to wygladalo. Tylko zaraz potem moj Szymek ciagnal Macka za wlosy. Bedzie z niego urwisWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 23:42
-
U nas na te dziąsła to już nic nie pomaga, dentinox powiedzialam sobie,ze kupiłam ostatni raz, bo nic nie daje. Czopki viburcol źle znosi, dawałam na noc ibuprom i sama nie wiem czy pomagało
-
agat wrote:Natalka, a próbowałaś dentinoxu? Ja mam wrażenie że pomaga, tylko aplikacja nie należy do najprostszych :p u nas włożenie palca do buzi to sukces, a trzeba jeszcze dziąsła posmarować :p
-
Dziewczyny u nas jak wyszly jedynki i dwojki to noce zrobily sie cuuuudowne. Mala spi jak zabita. Czworki niby tez juz wyglada jakby mialy wyjsc, ale chyba nie dokuczaja jej jeszcze. Takze pocieszcie sie, ze te kiepskie noce to sprawa przejsciowa
My bylismy dzis na zakupach, bardziej budowlanych bo robimy poddasze i wrocilam ledwo zywa. Mala piszczala na caly sklep i ogolnie zakupy z nia w sklepie budowlanym to kiepska sprawa. W auchan za to byla w swoim zywiole
-
Od dentinoxu lepszy jest Orajel. Tylko, ż e w pl niedostępny. ja na ebayu kupowałam. Czasami używam jednego a czasami drugiego.
Przez to, ze nie da sie małemu palca do buźki wcadzić smaruje żelem smoczek u nasady - tam gdzie dotyka dziąsełek.
Spróbujcie, może pomoze. -
Ja dzis mam 28 dzien cyklu i mam nadzieje, ze @ nie zawita. Cykle mam max 30 dniowe. Testu nie robie, niech sie dzieje co chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 09:14
justyna14, iNso87, Aneczka86, Kava lubią tę wiadomość
-
Maly dzis w nocy troche jeczal i spalam od 23 u niego w pokoju. O 3 sie obudzil na jedzenie, a ja czuje ze cos mi jest. Poszlam do sypialni i mowie mezowi ze tak lezalam skulona ze sobie scisnelam zoladek i mnie boli. O 6 maz poszedl malego jeszcze ululac a ja leze plackiem. Czuje ze albo sie zrzygam albo to drugie... No i bylo potem i jedno i drugie... Zawiozlam malego do babci i jade na 13 na pogrzeb cioci sama. Niby juz lepiej ale w glowie mi szumi.
A w sobote szwagier byl z zona i Maciusiem. No i on i Macius mieli przez ostatnie 2 dni biegunke i chyba przywlekli to ze soba do rodzicow. Tesciowa tez wczoraj chorowala.
Ale wiecie co cisza w domu jak nie ma dziecka. Najchetniej bym sie wyspala ale musze zaraz sie szykowac. Od listopada bede Szymka wozila na caly dzien samego do babci raz w tygodniu. Tal zeby sie przyzwyczajal powoli. Ale on sie dobrze tam czuje. Ja musialam jechac jeszcze raz bo nie wzielam mu butelki a on juz zdazyl zjesc kromke chleba z maslem i pol banana. Wiecznie glodne dziecko heheWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 10:39