Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneczka z rzeczy na zimno ja uwielbiam tortillę nadziewaną serkiem almette chrzanowym, łososiem wędzonym i warzywami
standardowe koreczki
słone babeczki nadziewane różnymi pastami
z sałatek lubię też meksykańską warstwową z mięsem mielonym i sosem czosnkowym albo rosyjską z kabanosem, ziemniakami, ogórkiem w occie, cebulką i sosem musztardowym
no i grecka-mój numer 1
powodzenia!Aneczka86 lubi tę wiadomość
18.12.2015 Adam ❤️
04.02.2021 Michalinka (aniołek) ❤️
01.01.2022 Wojciech ❤️ -
iNso87 wrote:Kasia to powodzenia w robienu jedzenia:) dobrze,ze my mamy juz to za soba;)
A jak starania? Kiedy u Ciebie testowanie??)
Nawet nie pytaj. Już mam stresa bo to niedługo. Na szczęście te przygotowania odrywają mnie od wyczekiwania.
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Aneczka ja tez lubie piec, sama wszystko pieklam lacznie z tortem. Goracych dan nie robilam, tylko salatki. Ja na imprezy zawsze robie tez nugata, robilas kiedys? U nas zawsze cieszy sie powodzeniem. Bo jak kupie ciastka to potem tylko wyrzucam, a to zawsze znika:)
Kasiakasia mocno trzymam kciuki za 2 kreseczki!!!kasiakasia11 lubi tę wiadomość
-
Aneczka86 wrote:My z Lencia po spacerku, obiad dla niej szykuje sie w parowarze, wiec mamy chwilę dla siebie
Dziewczyny ile ważą teraz Wasze dzieciaczki? Zastanawiam sie czy Lena juz zestopowala z waga
Mój Synek około 12 kgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 15:13
-
Aneczka86 wrote:Aliss przeslesz mi kochana przepisy na prv ?
Pewniewieczorem jak wykąpie mojego urwiska to napisze
P.S. wysłałam zaproszenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 17:39
18.12.2015 Adam ❤️
01.01.2022 Wojciech ❤️ -
iNso87 wrote:Tak
a jak mierzylas? Odrysowalas na kartce? tzn. Lena stanela na kartce i ja dwa punkty zaznaczałam od pietki do najdłuższego palca i wyszlo 14cm, chyba tak samo jak kupowałam miesiac temu buty bo rozmiar 23 bralam.
Lena bedzie koszykarka!
-
U mnie Lencia obecnie śpi.
Jak wstanie to muszę zawolac tatę (mieszka w bloku obok), bo cos zlew mi się zapchal i kret nie pomagaA potem mały spacer po drobne zakupy. I tez mam nadzieję, że nie bedzie padac
Inso u nas tez ostatnio krecace noce dlatego podaje Lenie czopki viburcol. Jest po nich spokojniejsza. U nas to zęby idą, na gorze 2 lada moment powinny być i czekam na 4, bo tak pcha tam rece, ze na wymioty ja ciagnie. Wczoraj w sklepie tak pchala aż zwymiotowala trochę.
-
Cześć Kobitki
wiecie co? my to chyba przechodzimy u Adaśka nie skok rozwojowy a jakąś przepaść rozwojową! Od dwóch tygodni jakby mi ktoś dziecko podmienił, tylko miauczy i płacze. W ogóle nauczył się tak marszczyć nosi i szybko oddychać jak jest zły, no tak mnie tym wkurza że mam ochotę go sprzedać komuś na co najmniej tydzień! Zapowiedziałam już mężowi że w niedzielę jadę sama do galerii na świąteczne zakupy odstresować się i odpocząć psychicznie bo normalnie nie wiem co się z nim dzieje... Za tydzień w niedziele mamy roczek w restauracji, już się boję co tam będzie wyprawiał mój mały miałczyński18.12.2015 Adam ❤️
01.01.2022 Wojciech ❤️ -
Wiecie co u nas tez masakra. Dzis istne apogeum. Szymek od rana placzacy i to bardzo. Przy zmianie pieluchy tak plakal ze sie az dlawil. Obiad na 20 razy zjedzony. Ale u nas to zeby to strasznie sie raczkami masuje po buzi, az chyba uszy go bola bo wklada palce do uszu. (Ale to nie zapalenie bo jak mu naciskam to go nie boli)