Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Sto lat Filipku :-* Pola caluje
U nas z alkoholem impreza, juz po i posprzatane, wszystko ok wyszlo, impreza jesli chodzi o finanse to nam sie zwrocila plus prezenty, roboty wlasnej nie liczeale warto bylo, Pola w sukni - takiej samej jak Lencia Inso tylko w rozu - bawila sie super, wiedziala i czulasie najwazniejsza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 19:44
iNso87, Kava, sabinaaa, Ola_45 lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
My też po imprezie. Było super.
Ja jestem antyalkoholowa. Na dziecięcym przyjęciu nie chciałam w ogóle procentów, natomiast zgodziłam się na wino i muszę przyznać, że dobrze.
iNso87 lubi tę wiadomość
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Inso mojego męża znajomy robi nadruki i tak sobie szukam pomysłu
Zastanawiam sie też nad sesją na roczek.
Chyba jednak zdecyduję się na alkohol, nie w duzych ilosciach ale jednak. Rozluzni atmosfere
Ps. Aliss udalo sie kupic babeczkialisss87 lubi tę wiadomość
-
U nas wczoraj roczek w kosciele i czesc gosci w domu a jutro druga czesc:) u nas w rodzinie jest przyjete ze na dzieciecych imprezach absolutnie nie stawia sie alkoholu-zadnego czy to wino czy cos mocniejszego to juz wogole. Moim zdaniem da sie swietnie bawic bez alkoholu a juz zwlaszcza w czasie swieta dziecka.
iNso87 lubi tę wiadomość
-
My dziś znów pospalysmy do 8..jak dobrze
Sabinaa z sałatką to była śmieszna historia. Mąż mi mówi, ze napewno ktoś mnie oszukal na forum i wyladujemy w wcRobil i tak w kółko powtarzal...dopóki nie skończył i nie spróbował
Jest zaskakujaco dobra. Dziekujemy za przepis :-*
-
sabinaaa wrote:Aneczka dla Ciebie przepis na sałatke z chipsami. ona jest warstwowa i w takiej kolejnosci uklada sie warstwy od dolu: 5 marchewek, 10 jaj, sos, 5 pomidorów, 2 cebule, szczypiorek, chipsy, 2 filety z kurczaka usmazone w gyrosie, ketchup pikantny, sos, chipsy. Sos: mały majonez, jogurt naturalny, pieprz, sól, czosnek.
Ja osobiście nie daje do tej sałatki marchewki, bo mi gdzieś nie pasuje, poza tym nigdy nie chce mi się gotować marchewkiWychodzi z tego 2 salaterki takie wieksze. A i chipsy najlepiej grubsze, bo te cienkie sie rozmakaja. lamalam ich na takie wieksze kawalki.
Kava lubi tę wiadomość
-
sabinaaa wrote:Kasiakasia kiedy testujesz?
Planowałam jutro, ale przeczucie, że się udało, skusiło mnie dziś. I rzeczywiście, test sikany wyraźniutki, poleciałam na krew i beta oraz progesteron piękny. Powtarzam krew w piątek i dzwonię do gina.
Także ja tak jak i ty będę sierpniową mamusią Skuteczne masz wiruski
sabinaaa, Aneczka86, alisss87, justyna14, natalka0887, Kava, iNso87, Ola_45 lubią tę wiadomość
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
kasiakasia11 wrote:Planowałam jutro, ale przeczucie, że się udało, skusiło mnie dziś. I rzeczywiście, test sikany wyraźniutki, poleciałam na krew i beta oraz progesteron piękny. Powtarzam krew w piątek i dzwonię do gina.
Także ja tak jak i ty będę sierpniową mamusią Skuteczne masz wiruski
Suuuuuper!!! Gratuluje!!!!kasiakasia11, Aneczka86, alisss87 lubią tę wiadomość
-
kasiakasia11 wrote:Planowałam jutro, ale przeczucie, że się udało, skusiło mnie dziś. I rzeczywiście, test sikany wyraźniutki, poleciałam na krew i beta oraz progesteron piękny. Powtarzam krew w piątek i dzwonię do gina.
Także ja tak jak i ty będę sierpniową mamusią Skuteczne masz wiruskikasiakasia11 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Justyna a jak u Poli ze spaniem? Zmienilo sie cos? U nas nic. Wczoraj i dzis to spal w lozeczku moze ze 4-5 godzin, reszta w wozku i to jeszcze musialam bujac bo ciagle sie cos krecil i rozbudzal. Ale jak tak go bujalam od czasu do czasu to spal tak ze nie chcial jesc. Dostal cyca o 22 a potem o 5. Normalnie bylam w szoku.
-
Kasia gratuluje
Wszystkiego najlepszego dla Poli
Dziewczyny, jak u was z choinkami? Nie boicie sie ze dzieci cos beda psocic? Csiagac lub co gorasza zrzuca na siebie choinke? Filip jest bardzo silnym dzieckiem i boje sie ze zrobi sobie krzywde :xkasiakasia11, justyna14 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️