Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Inso hehe.
Szymon spi dzis ladnie. O 3 sie obudzil na jedzenie. Wczeaniej przed 1 ale go polulalam chwile i usnal. Za to ja... Nie spie od 1. Masakra w ogole mi sie nie chce. Maz wlasnie pojechal bo jedzie dzis na szkolenie. A ja zaraz ide do samochodu bo odebralam na poczcie paczke z kasiazkami i cos mi od razu nie pasowalo bo taka mala. A ja zamowilam 4 ksiazki z czego trzy po 500str. I teraz nie wiem co jest grane. Moze nie moja paczka. I spac nie moge bo to mezowi pod choinke kupilam
-
My dziś spalismy dobrze wszyscy. Ja ostatnio mialam ciezkie noce, wiec chyba osypialam.
My wczoraj pojechaliśmy do tesco, bo promocja na zabawki. Kupiliśmy siostrzyczke szczeniaczka i ksiazeczke grajaca, Lena bardzo lubi ksiazeczki.
A dziś snieg pada, wiec ze spaceru nici. Pojadę wiec z Lena po jakies ozdoby na tort. Chyba ozdobie zelkami. Zrobie kolorowa kokarde i kupie jakaś figurkę.
-
Dziewczyny dajecie już dzieciom danonki? Te malutkie?
Adaś dostał od cioci i jakoś sama nie wiem... nigdy mu nie dawałam ich jeszcze ale np. jogurty czy budynie z nestle już wcinał.18.12.2015 Adam ❤️
04.02.2021 Michalinka (aniołek) ❤️
01.01.2022 Wojciech ❤️ -
Ja czasami tez daje malej danonka, z reguly wlasnie jak dostanie od kogos, bo ona jakos nadzbytnio za nimi nie przepada.
U nas 3 noce ostatnie odpukac sa ok, idzie spac kolo 22, o 2 mleko, potem maz jak wychodzi do pracy przed 7 to daje mleko i spimy do 10ja to mam teraz takie spanie, ze 19 a ja juz ledwo na oczy widze. Spie jak zabita w nocy, a jeszcze z miesiac temu cierpialam na bezsennosc. Takze to chyba moj jedyny objaw ciazy
A co do ciazy, to moj maz tak marzy o synku teraz, ze naprawde sama licze, ze bedzie chlopak. Chociaz z dziewczynka byloby ekonomicznie
Dziewczyny moja Zuzia od wczoraj ma chrypke. Byla wczoraj na spacerze i pozniej ja tak dopadlo. Zero innych objawow choroby tylko ta chrypa. Co moge jej na to dac? W aptece kupilam lizaka natursept ale ona kiepsko nim zainteresowana
-
justyna14 wrote:Sabina ja bym zrezygnowala z tego lizaka cudaka na korzysc tantum verde, na gardlo dla dziecka jest bardzo dobre. Do tegi soczek malinowy do picia z wit C i powinno pomoc.
Justyna ale to kupujesz ten normalny tantum verde w "psikaczu" dla dorosłych? Czy są jakieś specjalne dla dzieci?
Jak dawkujesz?18.12.2015 Adam ❤️
01.01.2022 Wojciech ❤️ -
Alisss to ty mi mowilas o tych eko tuptusiach? Jaki rozmiar macie? Ja wzielam S dla Szymka i M dla syna szwagierki. Zalozylam Szymkowi ta S-ke na gola stope, ale na skarpete nie moge. No i potem mial odcisniete szwy na nodze. A znow ta M-ka za duza. Jutro popatrze jeszcze bo mierzylam mu przed snem tak na szybko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 20:46
-
iNso87 wrote:Dzis pelnia o 1:07... Takze ten:/
Chyba mój synk tą pełnie nosem wyniuchał bo jak o 1:10 sie obudził to sie bawiliśmy do 4:30!!!
Padam i zaraz idę spać.
A tak na poważnie to jakieś chorubsko się przypałętało. Niby osłuchowo czysto, ucho lekko zaczerwienione i na krtań coś "siada". Pediatra 30 minut nad antybiotykiem sie zastanawiała.
W końcu wypoisała ale najpierw kazała inne leki przyjmować i obserwować. Antybiotyk w ostateczności. -
alisss87 wrote:Justyna ale to kupujesz ten normalny tantum verde w "psikaczu" dla dorosłych? Czy są jakieś specjalne dla dzieci?
Jak dawkujesz?jak tylko podziebiony i cos pokasluje jak np teraz tak jest to psikam 2-3 razy dziennie po 2/uciski na prawo i na lewo na gardlo. Mozna tez uzywac na zapalenie dziasel, u nas akurat to sie nie sprawdzilo ale tez ma takie zastosowanie.
alisss87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
natalka0887 wrote:Alisss to ty mi mowilas o tych eko tuptusiach? Jaki rozmiar macie? Ja wzielam S dla Szymka i M dla syna szwagierki. Zalozylam Szymkowi ta S-ke na gola stope, ale na skarpete nie moge. No i potem mial odcisniete szwy na nodze. A znow ta M-ka za duza. Jutro popatrze jeszcze bo mierzylam mu przed snem tak na szybko
Tak, my mamy już druga parępierwsze były S-ki, teraz mamy M-ki i za około miesiąc będę zamawiać L-ki
Ja nigdy ich nie zakładałam na gołą stopę. Zawsze na skarpetkę. Też ma troszeczkę nieraz odciśnięte ale dosłownie trochę a to są jedyne kapcie które ładnie trzymają mu się na nóżce, nie poci się noga i nie ślizgają się. Przetestowałam już wiele papci. Adaś większość z nich sam zrzucał z nóżki a te mu odpowiadają.
A z której strony zamawiałaś Ja z tej:
http://allegro.pl/ekotuptusie-kapcie-paputki-nowe-wzory-12-5-cm-s-i6356000179.html
Teraz już podobno są też w Smyku
P.S. Pierwszy raz zawsze ciężko się zakłada ale po kilku razach nam ładnie dopasowały się do stopy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 22:08
18.12.2015 Adam ❤️
01.01.2022 Wojciech ❤️