Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas nie wiem, poki co zwlekamy ze szczepieniem 2 miesiace. Nie waze Filipa w domu bo nie wierze wadze domowej, wolę jednak u lekarza. Ale cos okolo 13,5-14kg. Co do wzrostu to chyba 90cm juz03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Justyna daj nam znać jak coś
Ja niedawno zaczelam cykl, od 9 dnia cyklu mialam mega slodny sluz, ale dopiero objawy owulacji jakos w 13 dniu cyklu. Czy sie uda to nie wiem. Zaczymam watpic bo w poprzednich cyklach mialam tak samo i nic.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Został 1 ❄️
-
hej
na razie @ brak a i seksik w dzien dzis był i nie wywołał jej. rano mnie zemdliło, ale mogło być z głodu. ostatnio dostałam @ z 26 dc na 27 dc a dziś 27 dc i na razie @ się nie zapowiada. zobaczymy, jak jutro nie przyjdzie to w poniedziałek testuje
inso moja waży około 12 kg i ma 85 cm.7w3d 💔 -
Ola_45 wrote:Justyna daj nam znać jak coś
Ja niedawno zaczelam cykl, od 9 dnia cyklu mialam mega slodny sluz, ale dopiero objawy owulacji jakos w 13 dniu cyklu. Czy sie uda to nie wiem. Zaczymam watpic bo w poprzednich cyklach mialam tak samo i nic.7w3d 💔 -
Na razie nie ma @, czuje sie normalnie
zobaczymy jutro juz na 99% powinna byc @, nie mam testu w domu bo pewnie jutro juz bym rano robila, a tak to w poniedzialek dopiero kupie jesli @ nie przyjdzie
oby, jakos sie nastawilam, ale jak nie teraz to w nastepnym miesiacu moze
Inso niezle sie wymoczylyscie7w3d 💔 -
Justyna mi chwilowo przeszła ochota na kolejne dziecko ale jak tak czytam o Tobie to znów jej nabieram
I weź tu dogodz kobiecie
Coś mam przeczucie, że będziemy Ci w poniedziałek gratulować
Inso u Was dziś ciepło a ja się cieszylam, że u nas w końcu się schłodziło. Wczoraj o 17 w słońcu brakowało mi kresek na termometrze, więc było ponad 55 .. A to podobno nie koniec upałów..
-
Aneczka86 wrote:Justyna mi chwilowo przeszła ochota na kolejne dziecko ale jak tak czytam o Tobie to znów jej nabieram
I weź tu dogodz kobiecie
Coś mam przeczucie, że będziemy Ci w poniedziałek gratulować
Inso u Was dziś ciepło a ja się cieszylam, że u nas w końcu się schłodziło. Wczoraj o 17 w słońcu brakowało mi kresek na termometrze, więc było ponad 55 .. A to podobno nie koniec upałów..my kobiety, kto nas zrozumie
7w3d 💔 -
iNso87 wrote:Aneczka to samo ja mam,raz tak raz siak:p W dniu dzisiejszym jestem na nie na trzecie dziecko i wes tu zrozum rozum jak nie Twoj. A u nas wieczorem wczoraj burza,skonczyla sie chyba kolo 2 w nocy i dzis juz ochlodzenie wlasnie jest.
Tak posiedzialysmy w basenie dlugo i to na sile Lene na obiad zabralam a potem w tamtym kierunku juz nie chodzilam i zajmowalam Ja czyms zeby zapomniala..
Justyna a myslalas czy 3 dziecko to chcialabys chlopca czy dziewczynke? Masz parke to pewnie nie ma juz roznicy?ale jak mówisz, mam parkę, więc oby tylko zdrowe się udało jak pozostała dwójka
na razie @ brak.iNso87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Justyna trzymam kciuki i jednoczesnie podziwiam, ze z dwojka maluchow masz jeszcze sily na trzecie
U nas armagedon. Zuza to wcielenie diabla. Chyba tak odreagowuje pojawienie sie Kubusia. Chce tylko byc ze mna, najlepiej, zebym nie odstepowala jej na krok. Dobrze, ze malutki grzeczny, bo nie wiem jakbym ich opanowala...
-
Sabina - to u mnie jest tak cały czas mimo ze Filipek nie ma rodzeństwa jeszcze. Aż się boję co będzie jak by się rodzeństwo miało pojawić. Może zmieni się trochę jak pojdzie do żłobka.03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Został 1 ❄️
-
Czy wasze dzieci bija inne dzieciaki? Moj ostatnio bije dzieci w swoim wieku. Ze starszymi sie bawi ladnie.
Bylismy twraz na weekend u znajomych, oni maja synka 3 miesiace starszego od Szymka, no i Szymon pierwszego dnia sie bawil ladnjw, robil cacy, przytulal, a dzisiaj to wyjechalismy zaraz po obiedzie bo ciagle Pawelka bil jak ten sie zblizyl. Skad sie to bierze?
-
Natalka moj diabelek nie bije innych dzieci, ale jak jej czegos zakazemy, to ze zlosci bije mnie, meza czy babcie. Czasami gryzie, szczypie i do tego doklada bicie. Czekam na moment, zeby Zuza usiadla i chociaz 15min zajela sie czyms w ciszy i spokoju
-
Justyna przykro mi.. Życzę powodzenia w staraniach
Natalka u nas był problem z biciem a teraz zdarzy się Lenie popchnąć czy uderzyć ale w chwili kiedy ktoś zabiera jej zabawkę. Ale to już sporadycznie.
Mojej szwagierki córka od zawsze spokojna a kiedy poszła do żłobka to zaczęła bić, nawet moja Lenę zaatakowała a do tej pory tylko ją przytulała. Jest starsza od mojej o 3 miesiące.
-
Moj synek tez niestety czasem bije. Oczywiscie nie zawsze ale czasem sobie upatrzy jakies jednl dziecko i je szturcha, ciagnie za wlosy czy gniecie za nos i policzki. Kuzyna w swoim wieku jeszcze jakis czas temu lał tak, ze tamten kwiczal z placzu ale jakos mu wytlumaczylismy ze nie wolno. Z innymi dziecmi spotka sie nietegularnie wiec teudniej. Mam nadzieje ze mu minie jak bedzie starszy i da sie jakos przetlumaczyc bo poki co tragedii nie ma, ale czasem wstyd. Grunt to oczywiscie w.domu zachowywac spokoj kiedy dziecko ma napady frustracji i krzyczy albo bije nas. Ja jeszcze niedawno potrafilam glosniej krzyknac jak cos robil zle, teraz udaje mi sie opanowac i tlumacze po cichu, spokojnie zeby sie uspokoil i jakos to dziala. Czytalam sporo ksiazek o zachowaniu dzieci i one niestety przenosza nasze zachowania na swoje wlasne reakcje. Zadna z nas nie bije dzieci, ale juz sam krzyk czy gwaltowniejsza reakcja moze je zaniepokoic.
-
hej, podpowiedzcie coś, bo wczoraj wieczorem był seksik, po sluz z zabarwieniem różowym / troche nitek krwi, noc nic, dziś rano znów troche nitek krwi, wiec pomyślałam, że okres, ale do tej pory sie nie rozkręcił, a normalnie mnie 1 dnia zalewało, a tu ledwo co, takie minimalne plamienie, nie wiem co myśleć .... zobacze chyba czy sie do jutra rozkeci czy nie jak nie to w srode znów test.miała tak któraś kiedyś?7w3d 💔
-
iNso87 wrote:Hej!
Widzialyscie co belly/ovu jeszcze wymyslilo? http://kidzfriend.com/pl Tylko chyba jeszcze nie aktywne,wyskoczylo mi,ze startują za 16dni.
Justyna i jak jest @? Ja tak nie mialam to nie podpowiem,ale radziłabym bete poprostu. A ile juz dni Tobie @ powiedzmy,ze sie spoznia> nie liczac tego plamienia,ze to @?
Sabina jak maluszek? Suwaczek dalej u Ciebie ciążowy:Pkiedyś się uda trzeci bobo, puki co Olek dostał jakiejś wysypki i idzie od szyi w dół
7w3d 💔 -
Dziewczyny co polecacie na komary? Tzn chodzi mi o noc więc raczej coś do kontaktu. Adaś wygląda jakby miał ospę!
cały pogryziony. Nie wiem co można stosować u dzieci, tych zapachowych chyba nie bardzo. Wiem że są wtyczki ultradźwiękowe z Chicco ale czy to aby na prawdę działa? Ma któraś?
18.12.2015 Adam ❤️
04.02.2021 Michalinka (aniołek) ❤️
01.01.2022 Wojciech ❤️ -
alisss87 wrote:Dziewczyny co polecacie na komary? Tzn chodzi mi o noc więc raczej coś do kontaktu. Adaś wygląda jakby miał ospę!
cały pogryziony. Nie wiem co można stosować u dzieci, tych zapachowych chyba nie bardzo. Wiem że są wtyczki ultradźwiękowe z Chicco ale czy to aby na prawdę działa? Ma któraś?
Takich wtyczek typu bros nie powinno sis stosowac w pomieszczenuach gdzie sa dzieci. Ja kupilam spray na komary i kleszcze ziaji po 6msc on chyba jest kosztuje kolo 20zl. Jest bezzapachowy wiec nie drazni noska. Ale musze psikac co jakis czas na nowo bo owady po jakims czasie atakuja.
Szymonowi od ugryzien zrobily sie takie twarde bable z woda w srodkuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2017, 23:12